Dodaj do ulubionych

Koniec Świata 21.12.2012

IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 18:36
Może ktoś wie o której godzinie rozpocznie się koniec świata w Ciechanowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: apokaliptyk Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.12, 19:41
      oczywiście o 6.66
      • Gość: Przygotowana Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.12, 08:47
        A ja obstawiam 21.21:)
    • Gość: gość Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 10:25
      koniec świata ludzie sami tworzą przez głupotę, nienawiść , złość,zawiść, technikę i wydumane "colepsze to na pierwszy rzut", nowe i szkodliwe rozwiązania w różnych dziedzinach życia, cywilizacje niszczące świat, brak poszanowania drugiego człowieka i życia innych żywych organizmów na ziemi. A wszystko to przez "własny czubek nosa" i zanik miłości zwanej miłosierną. I na świecie i w Ciechanowie oznaki tego każdego dnia. Ginie człowiek i wszystko jemu dane i służące dobru przez zgniliznę okrucieństwa,lekceważenia i obojętności.
      Nie czekaj aż świat zginie, zrób coś dobrego dla świata już dziś.
      • Gość: gość Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 10:34
        Według moich źródeł to będzie 12.12.12 o godz 12.12
        • Gość: 123 Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.12, 11:36
          o jezu toś to już w środę
          • Gość: gość Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 11:56
            Noooooo... Dlatego trzeba intensywnie korzystać z życia przez te trzy dni. Hulaj dusza, piekła nie ma...
            • Gość: big Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 12:57
              321 startujcie głupole, bo inaczej się nie da nazwać tego co piszecie, i w liczeniu słabi. A
              próżność przerasta istotę ludzką, szkoda słów. zabawiacie się końcem świata?
            • Gość: na poważnie Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 23:13
              Hulaj dusza, piekła nie ma...
              Hulaj do upadłego,nikt Ci nie broni,ale jesteś przekonany,że nie ma piekła?
              Ja nie jestem pewna,stąd mój strach..
              • Gość: edzio Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 11:32

Przeszlas pranie mozgu jak wiekszosc z nas i jestes na lancuchu watykanu ktory plawi sie w luksusie. Tak samo bylo za komuny - propganda siala strach zeby lud sie nie buntowal a partia zyla w luksusach. Co to za religia ktorej fundamentem jest strach? Najpierw palili na stosach i podbijali "dzikie" plemiona a pozniej glosza milosierdzie. Obludy tego swiata ciag dalszy. Teraz tuba propagandowa jest tv gdzie sieja kompleksy - kult sztucznego piekna itp. A ty masz czuc sie jak zwierze 3 kategorii. Dosc wszedobylskiej propagandy psychopatow na wysokich stanowiskach.
                • Gość: do edzia Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 11:29
                  Dziękuję za komentarz,uważam jednak,że błędnie rozumujesz pojęcie "piekła".
                  Dla Ciebie może to być tzw.kocioł ze smołą,w którym mieszasz,dla mnie piekłem może być już sama świadomość utraty Boga.
                  Jaka z kolei jest Twoja wiara,która pozbawia Cię odpowiedzialności za grzech i zapewnia Ci szczęście wieczne,bez względu na to jakim człowiekiem jesteś tu,na ziemi?
                  Wierzę,że najlepsze dopiero przede mną,natomiast na koniec świata w tej chwili gotowa nie jestem.Jeśli Ty czujesz się bezgrzeszny,myślę,że znajdujesz się w trudnej sytuacji duchowej.
                  Nie wiem na jakim jesteś etapie rozwoju,jeśli jesteś opisywanym przez siebie zwierzęciem 3 kategorii,to nie będziesz w stanie zrozumieć o czym piszę.Pozdrawiam Cię.
                  na poważnie
        • qwer.ty.23 eeeee 09.12.12, 11:58
          o matko, to przegapiłam.. nie zdążę wziąć kredytu i zaszaleć choć na koniec !!!

;)
          • Gość: KO Re: eeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 19:45
            idzie zima sroga zima i śnieg może zasypie nie jednego Koniec
          • Gość: mjk Re: eeeee IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 23:30
            Kręć do providenta weź 7000 i zabaw się troszkę ;)
            • Gość: Hubert Re: eeeee IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 22:39
              Tak na sprostowanie to koniec śwata mial nastąpić 21.12.2012 o 9:05 ale go nie bedzie i prosze brać kredyty bo państwo ma mało kasy i dorabiajcie innych. Najwcześniej koniec świata bedzie za jakieś 500 000 lat jak spuchnie słońce a do tego zderzymy sie z galaktyką andromedy:D jedynie może być gorąco jak zbliży sie do nas kometa apophis ale to nic pewnego. Obecnie co może nam grozić to tylko coraz większe anomalie pogodowe przez globalne ocieplenie. :D
    • Gość: edzio Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 11:26
      Nareszcie nie bede musial grac w tym teatrze obludy,wojen,bitew,chorob,zdrad,ponizenia ....
    • Gość: saturna Re: Koniec Świata 21.12.2012 IP: *.tktelekom.pl 12.12.12, 21:10
      Ciechanów jest niezniszczalny :) A tak w ogóle to końca świata nie będzie. Wg Majów w 2012 roku kończy się pewien etap czasowy i zaczyna nowy. Wystarczy, że ktoś coś źle zrozumiał i podał to dalej. Myślę, że i tak ludzie kiedyś sami się powybijają - to bardziej prawdopodobne, niż jakaś ogólnoświatowa klęska żywiołowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka