Gość: XXXXX IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 18:27 Firma Cedrob daje w tym roku talony na mięso za 250 zł tylko do firmowych sklepów. Szkoda tylko, że pracownicy sami sobie musieli za nie zapłacić. Dziękujemy za taki wspaniały prezent na święta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxx Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 18:48 sprawdżcie paski płacowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cedrob - talony na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 22:32 Z tego co mi wiadomo to odcieli sobie tylko podatek dlatego jest na odcinkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Cedrob - talony na święta IP: 213.199.253.* 14.12.12, 08:46 Hej Zna ktoś takiego kolesia po 30-stce Pracuje na ujazdówku- chyba myje pojemniki Taki spokojny, mieszka gdzieś podobno w Gumowie. Podoba mi się ale on nie podejdzie bo jest strasznie nieśmiały. Mówią, że ma nie po kolei, ale mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Cedrob - talony na święta IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 17:16 jaką zmiane ma teraz tej koles to go sie zapytam jak jwst na mojej zmianie ja teraz pracuję na rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Cedrob - talony na święta IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.12, 18:52 a my dostaniemy pieniądze na święta tyle ze te pieniądze które zostały nam zabrane z premii przy listopadowych pensjach. Suma sumarycznie wychodzi na to ze gó... dostaliśmy na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXX Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 19:07 Ja jutro oddaję talony, niech mi lepiej dadzą 250 zł, a poza tym nikt mnie o tym nie poinformował i nie zapytał, czy mam ochotę zapłacić tyle pieniędzy za cedrobowskie mięso. A i w Skarżynku już od 3 miesięcy nie było pensji, jeszcze 250 zł zabrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsad Re: Cedrob - talony na święta IP: *.matcom.com.pl 13.12.12, 20:02 co pierdzielisz ze od 3 miesiecy nie bylo pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXX Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 20:22 premii, pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 23:06 przepraszam premi a nie pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cedrob - talony na święta IP: *.182.195.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.12, 08:44 Nie chcesz to nie musisz tam pracować. Chętnych na Twoje miejsce jest wielu... Za talony 250 zł płaci się 19% podatku czyli wychodzi ok 47,50 zł i tak jest w każdej firmie. A premii nie dostaliście nie bez powodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarekK Re: Cedrob - talony na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 19:42 niechLepiej szanują ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek1234567 Re: Cedrob - talony na święta 20.02.13, 09:11 Gość portalu: JarekK napisał(a): > niechLepiej szanują ludzi kto może załatwić pracę w Cedrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alsa Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 20:30 Ciesz się że dostałeś to będziesz miał co w święta jeść. ,,Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził"- znasz to? Jak by nie dali nic , to dopiero by było gadania,że inni dostają, a Wy nie. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Cedrob - talony na święta IP: *.ip.netia.com.pl 14.12.12, 08:50 najpierw się dowiedz co dostajesz i za co, a potem pisz takie głupoty i nie mieszaj lidziom w głowach. Jak nie podobają się talony to ich nie bierz. Od lat ludzie je dostają i wiedzą że podatek trzeba zapłacić - dla Państwa a nie dla Cedrobu. Talony są z funduszu, a na premię widocznie nie zasłużyłeś. Pracujesz 3 miesiące i masz wymagania jakbyś nie wiem co zrobił dla firmy. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Cedrob - talony na święta IP: *.cnow.pl 14.12.12, 18:44 Ta premia to jest bardzo śliska sprawa i nie będę się zagłębiał ale czasami jest tak że kowal zawinił a cygana wieszają,wszyscy dobrze wiedzą o co chodzi.Nie oceniajcie nikogo zbyt szybko jak do końca nie wiecie czy było tak czy inaczej.I nie kłóćcie się już o te bony bo ważniejsze są inne sprawy...WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 20:28 I co XXXXX oddałeś te talony czy tylko w wyżalaniu się na forum jesteś mocny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Cedrob - talony na święta IP: 213.199.253.* 15.12.12, 13:09 Ja zamiast talonów to bym chciała żeby mnie ktoś poznał z tym Jackiem co na Ujazdówku pracuje - chyba myje skrzynki albo takie różne rzeczy. Strasznie bardzo mi się podoba, a jest taki nieśmiały Trochę prosty ale ja go wygładzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zuzki Re: Cedrob - talony na święta IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 13:28 zuzka nie afiszuj z tym bo nie jedna za jacka będzie chciała oddać talony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.12, 14:20 chyba oddac talony za przepchanie rury przez Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTURO Re: Cedrob - talony na święta IP: 213.199.253.* 15.12.12, 15:25 NIE..... ON JESZCZE NAWET GOŁEJ BABY NIE WIDZIAŁ..................POWAŻNIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUK Re: Cedrob - talony na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 16:37 Ludzie, to jedna osoba pisze...IP 213........Ania, Zuzka itd dziewczyno skorzystaj z fb lub innych portali społecznościowych, a nie wiecznie zaśmiecasz forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.12, 20:23 Raczej jakiś życzliwy "kolega" chce sobie ulżyć...ale to wcale śmieszne nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Cedrob - talony na święta IP: *.cnow.pl 16.12.12, 21:59 Na te mercedesy musi ktoś pracować. To jest obóz pracy pracowałem na brudnej myjce 5 st C zimna śmierdząca woda wylewa się na człowieka bo nie można wziąć jednej skrzynki tylko wszystkie, zimny śmierdzący prysznic trzeba wyschnąć bo nie można opuścić stanowiska pracy. żegnam i dziękuje za talony zdrowie ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek1234567 Re: Cedrob - talony na święta 06.01.13, 22:24 hej Robert z tej strony mieszkam w Ciechanowie może ktoś wie czy są przyjęcja do pracy w Cedrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Cedrob - talony na święta IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 12:56 Ci którzy tak narzekają na prace w Cedrobie i ten XXXXXX to jesteście pojebani narzekacie tu na forum, a tam siedzicie jak myszy pod miotłą i nic nie mówicie bo sie boicie,że zostaniecie zwolnieni.A teraz patrzcie jacy bohaterzy.Jak się nie podoba to droga wolna na wasze miejsca czeka duzo ludzi którzy potrafią przede wszystkim docenic pracę i dobrze ją wykonywać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek1234567 Re: Cedrob - talony na święta 19.02.13, 13:54 witam ktoś wie czy są wolne miejsca w Cedrobie do pracy pracowałem kiedyś na rozbierze na wanienkach i wadzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Cedrob - talony na święta IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 15:01 Idz do kadr ,inaczej się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek1234567 Re: Cedrob - talony na święta 19.02.13, 15:00 czy sma wolne miejsca do pracy w Cedrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cedrob - talony na święta IP: *.204.35.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.13, 16:19 Cały czas kogoś przyjmują. Złóż CV i czekaj na tel... Odpowiedz Link Zgłoś