Gość: witek IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 16:18 Podobno w sobotę pierwszy balecik będzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: Wraca Zacisze!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.13, 16:26 boguś sie postarał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wraca Zacisze!! IP: *.free.aero2.net.pl 07.01.13, 16:43 nie Boguś na szczęście, tylko Tomasz może więc tym razem coś z tego będzie Bogdan będzie miała kasę z wynajmu, Tomek pokaże jak się "to" robi w Ciechanowie wszyscy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cw Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.13, 16:49 co za Tomasz? kto gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Wraca Zacisze!! IP: *.centertel.pl 07.01.13, 17:20 No i teraz się zacznie komentowanie jak to było fatalnie jak Zacisze miał Boguś,tylko nie wiem czy ktoś pamięta że na imprezy od wtorku nie można było kupić biletów:)Świadczyło to chyba o dobrej organizacji imprez:)Życzę powodzenia p.Tomkowi i na pewno odwiedzę"stare"kąty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 19:08 ale to na dole (w dawnym piekiełku) czy na górze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Wraca Zacisze!! IP: *.centertel.pl 07.01.13, 19:11 Na górze bedą balety,podobno będzie grał zespół Hamena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.13, 22:25 Nie mogą wziąść innej kapeli ! ee tam . Jest tyle fajnych w ciech.... . Zapewne układ , układem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.13, 12:10 zacisze to tylko hamena i tak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 08.01.13, 12:19 Jak by dla odmiany dali raz inny zespół na otwarcie to byście przejrzeli na oczy, że można grać non stop 1 godz. bez przerwy i bez jakiś tekstów co zaraz zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 13:38 wlasnie sa jeszcze inne zespoly............jak by nawet co tydzien gral inny to tez by bylo fajnie i na pewno chetniej by sie szlo....:)no i oczywiscie zeby nie wpuszczali dzieci........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.ip.netia.com.pl 08.01.13, 14:39 A to nie ma już tam domu pomocy społecznej dla psychicznie chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mii Re: Wraca Zacisze!! IP: *.opera-mini.net 08.01.13, 18:20 tak pomysł co tydzień innego zespołu jest ok. ale pamiętajmy że tam ma byc klimat dancingu wiec taki zespół jak Hamena jest pasuje przydałoby się się takie miejsce jak kiedyś nasi rodzice mieli... czyli typowe zabawy , eleganckie, gdzie zawsze grał inny zespół, nie dzisiejsze dyskoteki... po których mimo ze jestem baaaardzo mloda zygac sie chce... zero muzyki do tanczenia... popieram też brak małolatów, od 18 mogliby wpuszczac tyle że jako minimum koszule, i pantofle... to by od razu zweryfikowało młodziez ;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Mii Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 08.01.13, 20:04 To może razem po wywijamy na parkiecie na otwarciu??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mii Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 20:44 nie dziś ale chętnie będę następnym razem, ktoś wie kiedy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Wraca Zacisze!! IP: *.centertel.pl 12.01.13, 17:47 czy dzis jest tam impreza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdff Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 20:42 podobno dziś ruszają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.13, 11:52 jak tam balecik? fajnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Wraca Zacisze!! IP: *.31.223.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.13, 13:59 Czy imprezka była udana? Kto grał? Kiedy będzie następna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertz Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.13, 16:22 No wlasnie,jak bylo.Kto gral,ile wjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.13, 22:30 Było super:) fajna atmosfera i w koncu nie bylo dzieci:) pyszne jedzenie, mila obsluga, musza sie dotrzec ale ogolnie super:) oby tak dalej:) Zacisze wrocilo:) Trzymam kciuki za nowych "wlascicieli" Zacisza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Wraca Zacisze!! IP: *.opera-mini.net 14.01.13, 09:58 wie ktoś kiedy nastepny balet i ile wjazd kosztuje? Gdzie to się rezerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 11:26 W piątek jest cllasic :D a w sobote dansing :D nareszcie można się normalnie pobawić a nie z dzieciarnią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.13, 18:58 Jaka cena wejściówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy Re: Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 15.01.13, 19:05 20 za dancing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paź Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 16:28 classic po 15 zł, a rezerwacje można zrobić w restauracji i odrazu kupic bilety ;) już nie moge się doczekać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po baletach Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 21:38 Wszytko byłoby dobrze gdyby nie incydent przy kasie. Jedna z kelnerek po prostu wydała mi za mało reszty twierdząc, że to jej napiwek. Gdyby jeszcze była miła...opryskliwość i mina pod tytułem "jestem tu za karę" nie jest nagradzana napiwkami więc jakoś trzeba sobie radzić. Plus za przedsiębiorczość, minus za bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 27.01.13, 21:46 My też byliśmy wczoraj w Zaciszu i miałem podobną sytuację,ale następnym razem zamawialiśmy u takiej kelnerki co ją znamy z widzenia bo pracowała tam jeszcze za czasów "starego"Zacisza,sam dałem napiwek bez wymuszania:)Do zobaczenia na następnej impr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 28.01.13, 12:09 Cały klimat psuje bardzo nie miła kelnerka. Nie ukrywa, że obsługa i realizacja zamówień jest dla niej niesamowitym problemem... przez chwilę miałem wrażenie, że cofnąłem się w czasie do dawnych lat PRL, a w/w Pani robi mi łaskę że sprzeda mi ''sznur papieru toaletowego''. Z tym, że sama odbiera sobie napiwek to prawda. Jeżeli organizator trochę bardziej przyłożył się do selekcjonowania obsługi to nie będzie tracił klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 17.01.13, 16:34 Zdjęcia z imprezy ;) wysurfuj.eu/?ref=Barthezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 07:13 nie ma tam zdjęć;( wrzuć jeszcze raz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wraca Zacisze!! IP: *.pl 28.01.13, 12:23 można tam wyrwać faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 28.01.13, 13:01 Koko wrzuć te zdjęcia,z chęcią obejrzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Wraca Zacisze!! IP: *.matcom.com.pl 28.01.13, 13:36 Tam nie ma zdjęć. Gościu robi sobie reklamę www :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.13, 14:53 Byłam z przyjaciółmi w sobotę imprezka rewelacja(do dzisiaj mnie bolą nogi od tańca),muzyka świetna każdy coś dla siebie znalazł,fajna obsługo p.kelnerki(taka z grzywką)miła i za każdym razem przynosiła do stolika to co zamawialiśmy.Na pewno przyjdziemy na ostatki może w jeszcze większym gronie.pozdro dla organizatorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.13, 20:11 9 lutego też będzie dancing?ile wstęp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Sand Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 17:49 Kochani zapraszamy już w piątek czyli 1.02.2013 na Classic Party Gra DJ Sand wjazd 15 zł a w sobotę 2.02.2013 Dancing z zespołem wjazd 20.zł 8.02.2013-Dancing z zespołem 9.02.2013-Classic Party 16.02.2013-Classic Party Zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Sand Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 17:50 Gramy zawsze od 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 18:13 16? To w poście doginasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Sand Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 18:19 jest i 16 dziś się dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re:Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 18:32 W Zaciszu zawsze były imprezy na poziomie. 9 to i owszem,nie omieszkam,ale w poście..dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Wraca Zacisze!! IP: *.mmj.pl 29.01.13, 20:47 A co to post to jakaś inna pora roku :) Jak zwykle wychodzi ciechanowska mentalność. Jakoś w innych miastach ludziom to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wam Re:Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 21:03 W poście nie ma siły tańczyć,bo pości ( woda,tylko woda a, że czasem''ognista''-jak nikt nie widzi i to jest TA OBŁUDA ).AMEN!!!......ale tango i tak zatańczymy-nawet w poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re:Wraca Zacisze!! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.13, 09:32 ktoś może napisać jakie tam są obecnie ceny ile np za 0,5 l wódki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re:Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 18:13 Gościu,kim Ty jesteś,że post nazywasz ciechanowską mentalnością?? Ciechanowska mentalność to pytanie o koszt 0,5 l wódki-sknerstwo i gołodupstwo w całej krasie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re:Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 08:00 Jak tam po wczorajszym dancingu? fajnie było,kto grał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re:Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 10:32 Dziadostwo nic więcej. Nie mam nic przeciwko takim imprezom ale czym tu się zachwycać. To tak jak odgrzewane kotlety. Zjeść można ale żadna rewelacja. Jesteś głodny to zjesz ale czym tu się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re:Wraca Zacisze!! IP: 79.162.233.* 02.02.13, 17:13 a przedział wiekowy imprezowiczów to jaki mniej więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re:Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 11:59 jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re:Wraca Zacisze!! IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.13, 13:50 ale mi odpowiedź a jak ktoś tam jeszcze nie był ? Mogę się domyślać że dziecinada w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Wraca Zacisze!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 12:12 hej a słuchajcie czy to prawda, że do zacisza wpuszczają dopiero po 22-giej jeśli nie ma sie rezerwacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: Wraca Zacisze!! IP: *.dhl.com 07.02.13, 12:39 Z tego co ja słyszałem to nieprawda... bo w ogóle nie wpuszczają bez rezerwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monis Re: Wraca Zacisze!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 15:09 no chyba żartujesz? o szok, ja co prawda bywałam w starym zaciszu ale wtedy nie było w ogóle problemu żeby tam wejśc, teraz słyszałam właśnie takie głosy że nie wupuszczają bez rezerwacji, a ja teraz dzwonię i pytam sie o staolik dla dwóch osób a tu dupa, nie ma miejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 16:01 Miejsc na piątek i sobote siedzący z tego co wiem to nie ma od ponad tygodnia, a tak to oczywiście, że wpuszczają po 21.30. I też wiem, że normalnie można iść na restauracje i kupić sobie bilet na sobote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 07.02.13, 16:14 Takie plotki, że od tygodnia nie ma miejsc w Zaciszu na piątek i sobotę to sobie wiesz gdzie wsadź??? Nie siejcie popłochu jak nawet nie chce się wam zadzwonić na recepcję i zapytać!!! Ja wczoraj o 19:00 zadzwoniłem i było 10 miejsc na piątek i 4 miejsca na sobotę. Oczywiście zamówiłem na sobotę i dziś zapłaciłem zgodnie z tym jak się umówiłem z osobą u której rezerwowałem. Można? Można tylko trzeba ruszyć 4 litery, a nie na internecie czekać, aż ktoś coś napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Wraca Zacisze!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 23:49 Heja no i stało się właśnie wróciłam z zacisza. krótko byłam bo mój stan zdrowia bie pozwolił na więcej ale impreza najlepsza póki co w ciechanowie. nie miałam rezerwacji, biletów itp. miły starszy pan załatwił stolik i było git. Jeśli chodzi o muzykę to bardzo zróżnicowana . każdy znajdzie coś dla siebie. bardzo fajny lokal dla kulturalnych ludzi. Wszystko byłoby okej gdyby nie jeden fakt. piwo z godziny na godzinę jest droższe. o 20kosztowało 4zł.... pi godzinie 21 już 5zł.... a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 10.02.13, 10:52 Ja płaciłem 6zł za Sprite 0,5l i nie narzekam ;) A tak w ogóle to zabawa była fantastyczna, no może poza 1 szczegółem, a mianowicie jak przy końcu DJ zaczął grać za pieniądze 3 razy ten sam utwór zespołu Weekend :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 10.02.13, 11:13 Więc odwiedziłem lokal i Ja ........ szok to słowo które pasuje najbardziej do tego miejsca . Dj puszczający DISCO , klimat weselno -dancingowy , chamska ochrona .... pozostaje się cieszyć że mamy prawdziwe Bolero w Ciechanowie . Wytrzymałem godzine i wyszedłem . Pozdrawiam tych co zostali ale wódka nie takie rzeczy robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronowa Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 17:57 Za to w Baronie było wybornie:) Może trochę za dużo biesiadnej muzyki,ale i tak wybornie. Pozdrawiam bawiących się wczoraj w Baronie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sand Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 21:03 Tak wyszło że zagrałem weekend 2 razy pod rząd i nikt nie narzekał był cały parkiet jakbym grał 7 godzin weekend też by był cały parkiet rynek muzyczny jest taki jaki jest coś wychodzi wpada w ucho i ludzie to lubią każdy orze jak może o wspomnianych złotówkach przytaczam temat .Muzyka jest różnorodna jedni chcą disco , dance i lata 80,90 i się nie unoszę ze nie zagram tego albo tego gram pod ludzi a przede wszystkim dla ludzi! A jak ktoś pisze ze ze gram disco -weselną i mu się nie podoba a potem jest wstawka o baronie ze muzyka biesiadna jest grana ale jest ok więc zanim ktoś napisze niech się zastanowi co pisze bo internetowe chochliki niech siedzą w domu z ciepłymi kapciuszkami. Krytyka jak krytyka nigdy nikt Nikomu nie dogodził i nie dogodzi!! Pozdrawiam i zapraszam 16-tego na classic party od 20.00 tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tańczący z wilkami Re: Wraca Zacisze!! IP: *.cnow.pl 10.02.13, 22:09 Skoro już DJ się odezwał na tym forum to mam taką małą sugestię, żeby puszczać więcej nowych kawałków i mixować je po 5 pod rząd żeby ludzie za szybko nie musieli schodzić z parkietu ;) Muzyka z lat 80 jest też fajna ale jako przerywnik a nie 3 utwory pod rząd :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronowa Re: Wraca Zacisze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 22:16 Popieram przedmówcę. Biesiadne utwory grane cztery razy po dwa razy to trochę za dużo:)To nie góralskie wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Wraca Zacisze!! IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 11:39 wszystko jest ok,zeby tylko tak na koniec imprezy beszczelnie nie wypraszali ludzi.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Wraca Zacisze!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 12:22 nie rozumiem tej wypowiedzi. Zacisze moim zdaniem dąży do tego żeby nie bylo tam zwykłej dyskoteki z nachlanymi ludźmi, jak chcesz dyskoteke z łupaniem basowym to idź do leżakowni albo innej meliny. w Zaciszu ma byc kulturalna i miła atmosfera z muzyką dancingową, a nie dyskotekową. ja mam 26 lat ale bardzo chętnie słucham muzyki lat 80, 90 tych. Dj sand ma bardzo dobre podejście do ludzi, bawi ich i zachęca, a co do muzyki to ma bardzo różnorodna i to jest dobre, bo przedziały wiekowe w Zaciszu są też różnorodne i dlatego nie będzie tma tylko nowych kawałków popowych, Dj Sand trzymaj tak dalej :0 pozdr/ Odpowiedz Link Zgłoś