Gość: ania IP: *.centertel.pl 02.02.13, 16:45 Jestem glodna i chora na grype gigant. Mimo to zjadlabym cos oprocz pizzy i kebaba. Co proponujecie i skad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlm Re: co proponujecie IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 16:52 Ja byłem ostatnio w tej nowej pierogarni na pułtuskiej, polecam z ciasta francuskiego szynka, grzyby, camembert ;) genialne w smaku i niedrogie. Niestety nie mają dowozu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co proponujecie IP: *.centertel.pl 02.02.13, 17:04 No niestety mam wysoka goraczke i nie ruszam sie z domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerepak Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 17:10 Jak się jest chorym to proponuję kaszę na wodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: co proponujecie IP: *.cnow.pl 02.02.13, 19:00 To ja oferuję Ci dowóz tych naleśniczków, bo sam mam na nie od dłuższego czasu ochotę :) Zapłacisz przy odbiorze. Podaj adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re: co proponujecie IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 21:09 ania.....przy tak ciężkiej grypie,z tak wysoką gorączką,nie chce się ŻYĆ,a co dopiero'' ŻRYĆ''...... o zasiadaniu do kompa,nie wspomnę.Leż'' żabciu'' w łóżeczku ( grypę należy wyleżeć),pij napar lipowy,malinek nie żałuj,nóżki i plecki wysmaruj spirytem.........o KRYPTOREKLAMIE na forum zapomnij.Napisz, ile masz temperatury,to udzielę dalszych porad.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co proponujecie IP: *.centertel.pl 03.02.13, 18:09 39. Znajomi zamiast jezenia kupili mi pelno lekow. Narazie nic lepiej. Na oczy nie widzePozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś