08.02.13, 00:26
Witam. Po przeczytaniu kilku postów pilnie poszukuje kogoś, kto używał nicku Rambam. Jeśli to możliwe proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Rambam Re: Rambam IP: *.centertel.pl 08.02.13, 08:14
      Co chciałeś ?
      • snooki1960 Re: Rambam 08.02.13, 08:59
        Witaj :) Widziałam, że byłeś bardzo zainteresowany tematem żydowskości na ziemiach ciechanowskich. A ja bardzo potrzebuję pomocy kogoś kto być może posiada więcej informacji na ten temat niż ja. Jeśli możesz skontaktuj się ze mną na maila: kardas_monika@wp.pl
        • Gość: Rambam Re: Rambam IP: *.centertel.pl 08.02.13, 09:25
          Obecnie jestem w trakcie procesu konwersji więc nie mam czasu. Nie pomogę Ci w tym
          • snooki1960 Re: Rambam 08.02.13, 09:30
            No cóż. W takim razie bardzo dziękuję. W zasadzie nawet nie wiesz o co chciałam zapytać ale niech tak pozostanie. Życzę wytrwałości w konwersji.
            Pozdrawiam
            • Gość: a_samo_a Re: Rambam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 12:01
              Powiedz co cię interesuje, to może coś się wymyśli.
              • Gość: junkie Re: Rambam IP: *.204.42.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.13, 00:45
                Zastanawia mnie jak mam się zabrać do szukania swoich korzeni. Czy ocalały może jakieś księgi z Synagogi? Coś gdzie mogłabym chociaż poszukać nazwisk przodków. Cokolwiek. Proszę przejdźmy na mail bo tu mi trochę głupio pisać o prywatnych, bardzo ważnych dla mnie sprawach
                • Gość: a_samo_a Re: Rambam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 08:26
                  Tutaj masz trochę wskazówek Tekst linka
                  natomiast odnośnie zachowanych ksiąg Tekst linka
                  • Gość: leszek Re: Rambam IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 20:47
                    samo ty jesteś Żydem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka