Gość: ala IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.13, 09:02 wiem, że temat był podnoszony na tym forum, ale może ktos ma jakies świeże, aktualne info.. który zespół na wesele?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: dobry zespól na wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:49 Różne bywają gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dobry zespól na wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 15:38 focus z opinogóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazwsx Re: dobry zespól na wesela IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.13, 16:05 POKER i nie ma lepszego zadne tam atuty,fokusy czy hameny . Konkretną chłopaki biorą kase ale nie ma lipy na weselu daja czadu,kto byl u nich na weselu to wie o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dobry zespól na wesela IP: *.centertel.pl 17.02.13, 19:57 jestem za Poker zajebisty zespół potrafią zabawić gości zagrają każdą piosenkę na życzenie i nikt się nie nudzi a to podstawa polecam jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 18:14 A ja uważam że najlepsza jest Sylwia Lewandowska.Ten głos,ta aparycja,ta figura.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dobry zespól na wesela IP: *.cdma.centertel.pl 17.02.13, 18:53 Nie polecam żadnego tu wymienionego. Osobiście polecam maximus i okay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: dobry zespól na wesela IP: *.cnow.pl 17.02.13, 19:12 Polecam "CALYPSO"-dobra muza,wspaniała wokalistka.Nie zdzierają!!! Tel:503 354 296. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: dobry zespól na wesela IP: 213.199.253.* 18.02.13, 23:03 Głos jak głos , aparycja...jest jaka jest, a figura Pani Sylwi...znam ładniejsze zresztą figurą się nie spiewa Można raczej figurą nadrobić jak nie ma się zbyt dużo intelelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 19:34 a mają sporo wolnych terminów na ten rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa85 Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.lte.plus.pl 20.02.13, 14:04 Byłam na weselach gdzie grał zespół Maximus z Ciechanowa i Holiday z Przasnysza! Zespoły są fantastyczne zabawiają gości, zachęcają do śpiewu, żywo komentują wydarzenia na parkiecie, organizują fajne konkursy, a przede wszystkim świetnie grają! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcb Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 09:59 ja polecam Atut, grają ładnie i bez zbędnych przerw. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama40 Re: dobry zespól na wesela IP: *.cnow.pl 18.02.13, 12:59 Polecam zespół Master z Ciechanowa,grają świetnie i najważniejsze grają to co sobie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: dobry zespól na wesela IP: *.181.234.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 16:24 Na pewno jeśli mają sie wyróżniać umiejętnościami muzycznymi i nie zanudzić ci wesela, to Atut iHamena, do tego dobre prowadzenie i zabawianie gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: dobry zespól na wesela IP: *.cnow.pl 18.02.13, 17:03 A ja polecam zespół De-lux . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: dobry zespól na wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.13, 17:08 i tym właśnie sposobem nie dowiesz sie niczego konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnkjlbl Re: dobry zespól na wesela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 17:54 MIG z Płońska i będziesz w 100% zadowolona!!! Zapłacisz 5x więcej ale na bank sie spodoba www.youtube.com/watch?v=-rW2NM9KXIw Odpowiedz Link Zgłoś
fanka124 Re: dobry zespól na wesela 24.07.15, 15:05 Witam pani napisała że zespół Mig przyjedzie na wesele ma może pani jakies linki jak graja na weselu. Czy oni przyjadą na całe wesele czy tylko jako atrakcja. Proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: dobry zespól na wesela IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 18:20 A White Bear ? Możecie coś o nim powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nudni Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 19:03 "A White Bear ? Możecie coś o nim powiedzieć? " ktos juz pisal, jak chcesz zanudzic wesele Odpowiedz Link Zgłoś
lawina123 Re: dobry zespól na wesela 18.02.13, 18:26 Jeśli mówimy o dobrym zespole to zdecydowanie ATUT grali u mnie na weselu i każdy utwór zagraja - bez fałszu, żaden Poker bo to już przeżytek byłam na kilku weselach i cały czas to samo. stali się już nudni!!!! zresztą z tego co wiem to Atut już chyba ma 90% na ten rok zarezerwowanych terminów i na przyszły rok też - za to Poker ? zadzwoń i dopytaj no i wyciągnij wnioski. zresztą cena nie zawsze jest odzwierciedleniem wykonania!!! a jak czytam te pochwały to mam wrażenie że koledzy lub sami o sobie piszą że tacy super. najlepiej jest obejrzeć kasety z wesel i ocenić samemu - bo ile ludzi tyle ocen i gustów Odpowiedz Link Zgłoś
lawenda0 Re: dobry zespól na wesela 19.02.13, 13:03 byliśmy na dwóch weselach gdzie grał Atut- i tak przypadł nam do gustu że w tym roku będą grać również u nas :) ale jest wiele zespołów godnych uwagi -ale wszystko rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry zespól na wesela IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 13:48 Zaraz się chłopakom przysłużycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: dobry zespól na wesela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.13, 14:23 Zdecydowanie polecam zespół Holiday z Przasnysza,super sprzęt ,super wygląd,super granie i zabawianie gości. Odpowiedz Link Zgłoś