Dodaj do ulubionych

Montaż radia samochodowego

IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 12:43
Szukam dobrego fachowca od montażu radia w samochodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Montaż radia samochodowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 14:22
      moge podac numer do elektryka co sie tym zajmuje
      • Gość: wolf Re: Montaż radia samochodowego IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 18:15
        montaż radia to nic trudnego
        • Gość: piotr Re: Montaż radia samochodowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.13, 08:36
          matycki z wojska polskiego
          • Gość: jacekl69 Re: Montaż radia samochodowego IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 09:38
            czy ten na rogu Wojska Polskiego i Nadrzecznej?
        • Gość: jacekl69 Re: Montaż radia samochodowego IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 09:36
          ok, wiem że to nie zbudowanie rakiety, ale najważniejsze jest pewnie przejście kostek kabli z wejścia z radia do kostek z instalacji w samochodzie i zamocowanie ramki
      • Gość: jacekl69 Re: Montaż radia samochodowego IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 09:32
        witam, ok. bardzo chętnie się skontaktuję z tym elektrykiem, więc poproszę o nr telefonu, dzięki
        • Gość: by Re: Montaż radia samochodowego IP: *.tktelekom.pl 19.02.13, 09:57
          jedz do turosia na towarową i założy ci bez problemu
          niewiem ile tam sobie zażyczy:)
          ale ma chłopak głowe to co robi
          robił mi juz 3 razy elektrykę i zawsze zrobił;)

• Gość: jacekl69 Re: Montaż radia samochodowego IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 10:46
            witam, to jest gdzieś przy bocznicy kolejowej ?
          • Gość: jacekl69 Re: Montaż radia samochodowego IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 10:49
            a czy koleś z tej towarowej ma na imię Jacek Turowski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka