Dodaj do ulubionych

ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywatelski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 07:56
Wczoraj wiekopomna data - utworzeno 67lat temu ORMO.
Czas najwyzszy utworzyć ochotnicze rezerwy platformy obywatelskiej w realu bo w sieci na tym forum jest ich mała grupka pełna chęci do dzialania
Czas dac im do reki paralizatory ubrać w niebieskie mundurki i rzucić laptopy do plecaka
Czas na zmianę statusu strazników miejskich i na powiększenie ich liczby i zmiane nazwy na ORPO- ochotnicze rezerwy platformy obywatelskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 09:27
      Twoja obsesja juz jest przykra.. . nie kur..wa.. irytujaca
    • Gość: a_samo_a Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 09:51
      Gwoli ścisłości nie jakieś "ORPO", lecz Straż Obywatelska i nie PO, lecz PiS Tekst linka Coś troluś usłyszał, lecz nie zrozumiał?
      Ciekawe czy pomysł zostanie podjęty w Ciechanowie? W końcu mamy tu sporo drobnych pomniczków, a i wandale nie próżnują. Może będzie to tak wyglądać? Tekst linka Przecież i na tym pomniku jest bohomaz zwany szumnie graffiti? A jak już dojdzie do nazwania jednego z rond imieniem "Żołnierzy wyklętych", jak proponują miejscowi działacze, to pewnie nie tylko spreje będą w użyciu!

• Gość: qq Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 10:07
        W kadrach pis jest wielu zasłużonych utrwalaczy minionego systemu. Wystarczy zrobić mały przegląd, zwłaszcza w Ciechanowie. Nabór będzie zatem obfity, zapewniam!
        • Gość: pytanie tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 10:37
          Na zdjęciach to przebierańcy, karnawał się skończył?
          • Gość: drejfus Re: tak na marginesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 10:46
            dobre ale to na pierwszy rzut oka widać ze pisowkich szczekaczy jest o wiele więcej , więc może Przemku poprowadzisz moherowe elyty do boju ......
            jarosław Polskę zbaw , ave :)
            • Gość: Herszt Re: tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 11:13
              a_samo_a sam jesteś pierwszym trollem tego forum w dodatku komuszkiem więc nie wyzywaj innych od troli,bo to Tobie przypisano jego funkcje. Z resztą na mieście buczy już o upadającym poziomie z prędkością światła tego forum i że to Ty poprzez swoje marne wypowiedzi zaniżasz to miejsce. Jak się rozmawia z ludźmi nikt nie ma dobrego zdania na temat tego forum, wszyscy jednoznacznie podkreślają, że to miejsce zbydlęcenia się ludzi,a Ty jesteś na to najlepszym przykładem. Z resztą nie tylko Ty... Jest tu jeszcze kilku (a może kilkunastu) gagatków, którzy trzymają to forum (GTF-grupa trzymająca forum:) i mieszają wszystkich z błotem.
              • Gość: a_samo_a Re: tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 16:59
                Główny zbóju,
                rozumiem, że chcesz się zapisać do mojego fan clubu. Myślę, że chłopaki cię przyjmą z otwartymi ramionami, gdyż piszesz wyjątkowo nieskładnie i nieudolnie próbujesz mi dokopać.

P.S. Czyżbyś był w grupie inicjatywnej Straży?
                • Gość: ??? Re: tak na marginesie IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 17:50
                  "Główny zbóju" - podoba mi się określenie :-)
              • a.kraszewski Re:do Herszta 23.02.13, 08:59
                Twoja wypowiedź była za to tak inteligentna, że w połączeniu z wypowiedziami geniusza pszema wyniesie to forum na wyżyny wręcz niebiańskie i sprawi, że wypowiadać się w nim będą wyłącznie wybitni intelektualiści (z tobą i pszemem na czele oczywiście) a tacy maluczcy nie będą śmieli nawet na nie zajrzeć, żeby nie pokalać tej świętości.
    • Gość: gość Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 22:51
      To jak z tym ORPO w malych miejscowosciach ?
      Dla duzych miast Tusk zorganizował nasze małe szwadrony smierci./ Staruch,Marsze Niepodległości, pacyfikacja kibiców.../

www.tvp.pl/vod/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/21022013/9947323
      • Gość: ... Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 09:28
        Jest takie powiedzenie - obyś zył w ciekawych czasach. I chyba wszyscy my możemy powiedzieć zę w takich żyć nam przyszło. Na naszych zmienia się system wartości. W ciągu ostatnich kilku miesięcy choćby. Upada autorytet takich ludzi jak chociażby Stuhr -facet który całe życie wybierał być zamiast mieć, tworzy fantastyczne filmy pokazujące nasze słabości, dające otuchę. Na Jego miejsce rośnie autorytet Starucha- osiłka który w życiu chętniej niż myślą włada pięścią a tym co go doprowadziło na tron jest wymyślenie hasła "donald matole..." Nie jestem zwolennikiem PO. Uważam że rząd Tuska to rząd nieudolny, niekompetentny i przesiąknięty prywatą. Ale bardziej niż złe rządy martwią mnie zmiany które zachodza w społeczeństwie. Jesteśmy na takiej samej fali jaka w latach 20 ubiegłego stulecia doprowadziła do władzy największego zbrodniarza - hitlera. Przypominam wyznawcom mitu smoleńskiego że nsdap też krzyczała o patryjotyźmie - podobnie jak starcuhy, młodzieży wszechpolskie i inne gadziny błakające sie w publicznej przestrzeni. Mam taką nadzieję że ktoś to w pore zauważy i jednak większym szacunkiem bedzie w tym kraju darzyło się ludzi takich jak Stuhr, Brzeziński, Pasikowski niż troglodytów w koszulkach white power krzyczących o patryjotyźmie jednocześnie demolując własną stolicę.
        • Gość: Rene Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:00
          wreszcie jakieś rozsądne słowa. Ale część ludzi jest tak zaślepiona, że nie widzi zagrożeń. Nie to, że materialnie jest raz lepiej raz gorzej, ale to, że ludzie stają się dla siebie wilkami nawzajem.
          • Gość: a_samo_a Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:08
            Nie stają się, lecz są. Taka nasza przywara narodowa. Nawet w okresach najcięższych prób historycznych nie mieliśmy do czynienia z jakąś jednością narodową. Jednak to, iż politycy wykorzystują i podsycają podziały, by toczyć swoje brudne gierki zasługuje na potępienie i to niezależnie od opcji politycznej.
            Szczególnie mierzi mnie jak aparatczyk tej, czy innej partii szermuje hasłami patriotyzmu, a jego postawa życiowa nie tylko nie ma nic wspólnego ze służbą państwu i narodowi, a wręcz zmierza do niszczenia podstaw bytu narodowego.
            • Gość: ... Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:27
              Wydawało mi się że jesteś inteligentniejszy. No cóż - ludzka rzeczą jest się mylić. Widzisz - cały pic polega na tym że to budowanie tej jak to nazywasz "świadomości narodowej " jest najbardziej niebezpieczne. W skrócie powiem że nie ważne co kto robi jakie wartości życiowe prezentuje, jak dba o społeczność w której żyje - wystarczy że każdy swój pogląd podciągnie pod patriotyzm i już jest dobry. Dzięki właśnie pieprzeniu o świadomości narodowej w mediach znajduje się miejsce dla wynaturzeń typu Staruch. Patrzmy na to jak kto się odnosi do swojego sąsiada i kolegi w pracy a nie jak wyciera sobie swoją brudna gębę narodem i ojczyzną.
              • Gość: a_samo_a Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:51
                Wydawało mi się, że lepiej opanowałeś sztukę czytania.
                Pisałem o "jedności", a nie "świadomości".
                • Gość: ... Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 13:06
                  mea culpa. Cofam. Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 13:53
          Niby jesteś piśmienny ale czy myślisz ?
          Nawet to co piszesz nie trzyma się kupy.
          To, że ktoś jest aktorem/STHUR/ ma świadczyć o jego bezgranicznej mądrości?/ taki Depardieu to wybitny aktor ale czy ma rozum? /.

Skąd znasz atmosferę lat 20 i z jakiego kraju , kto ci zdemolował stolicę ?
          Jedyna wiedza jaką masz jest z gazety wyborczej albo tvn co słychać i czuć w każdym zdaniu.

Posłuchaj Starucha jak mówi i co mówi gdzie tu widzisz zbira z pod ciemnej gwiazdy,gadzinę ?
          vod.gazetapolska.pl/3369-rozmowa-niezalezna-piotr-staruch-staruchowicz
          Odpowiadasz na:
          Gość portalu: ... napisał(a):

> Jest takie powiedzenie - obyś zył w ciekawych czasach. I chyba wszyscy my może
          > my powiedzieć zę w takich żyć nam przyszło. Na naszych zmienia się system warto
          > ści. W ciągu ostatnich kilku miesięcy choćby. Upada autorytet takich ludzi jak
          > chociażby Stuhr -facet który całe życie wybierał być zamiast mieć, tworzy fanta
          > styczne filmy pokazujące nasze słabości, dające otuchę. Na Jego miejsce rośnie
          > autorytet Starucha- osiłka który w życiu chętniej niż myślą włada pięścią a tym
          > co go doprowadziło na tron jest wymyślenie hasła "donald matole..." Nie jestem
          > zwolennikiem PO. Uważam że rząd Tuska to rząd nieudolny, niekompetentny i prze
          > siąknięty prywatą. Ale bardziej niż złe rządy martwią mnie zmiany które zachodz
          > a w społeczeństwie. Jesteśmy na takiej samej fali jaka w latach 20 ubiegłego st
          > ulecia doprowadziła do władzy największego zbrodniarza - hitlera.
          Przypominam
          > wyznawcom mitu smoleńskiego że nsdap też krzyczała o patryjotyźmie - podobnie
          > jak starcuhy, młodzieży wszechpolskie i inne gadziny błakające sie w publicznej
          > przestrzeni
          . Mam taką nadzieję że ktoś to w pore zauważy i jednak większym sza
          > cunkiem bedzie w tym kraju darzyło się ludzi takich jak Stuhr, Brzeziński, Pasi
          > kowski niż troglodytów w koszulkach white power krzyczących o patryjotyźmie jed
          > nocześnie demolując własną stolicę.
          • Gość: ... Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 14:24
            Postaram się odpowiedzieć po kolei
            Zacznijmy od staruch(uj)a:
            pierwszy dowód na bandytyzm
            kilka następnych - wilno wejchert

CO do Stuhra to oczywiście że nie każdy aktor jest mądry. Ale ten akurat tak. Gdybyś obejrzał takie filmy jak tydzien z zycia męzczyzny, duże zwierzę, filmy moralnego niepokoju z lat 70 to zauwazyłbyś postawy jakie pokazuje, problemy jakie porusza.

Pytasz skąd wiem o tym jak wyglądały lata 20 w Niemczech. Z historii, z rozmów z dziadkiem. Nie wiem czy wiesz ale historia to nie tylko Wiedeń i Grunwald. Niestety nie jest ona tak jednoznaczna i czarno biała ( chociaż nawet to nie jest jednoznaczne . Jak byś poczytał i tym po jakiej stronie byli mazowszanie pod grunwaldem to byś się pogubił bo nie wiedziałbyś gdzie masz szukać przodków). Moje wpisy nie są opowiedzeniem się po jakiejkolwiek politycznej stronie. Nie życzę sobie tylko żeby szmaty typu staruch były przykładem patriotyzmu. Bo patriotyzm to nie white legion na trybunach pod czym Twój idol się podpisuje tylko sprzątanie kupy po swoim psie.
            I na koniec - zarzucasz mi ze wszystko co wiem to przeczytałem w GW.
            To taka tendencja ostatnio upowszechniana przez naszych tfu polityków. Jakikolwiek rzeczowy argument zawsze można zakrzyczeć idiotyzmem. I to niestety mechanizm powielany przez wszystkie te nowoczesne pzpr-y i te prawicowe i te lewicowe i te które są wszędzie ( psl).
            Niesiołowski straszy mnie pisem, kaczyński wyborcza i tvn a ja ku... sam wiem co chcę, co mi się podoba i czego mam się bać.
            • Gość: gośc Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 14:45
              Każesz mi czytać agitki z wprost lub newsweeka ? Dla mnie możesz je wkuć na pamięć i pisać bzdety na forum.Swoje mysli filozoficzne zostaw dla znajomych a tu skup sie na temacie.
              Dla ciebie staruch to bandyta ale ja widze to inaczej .
              Mam w dupie patriotę tuska który pozwala na bicie człowieka bo tak to należy interpretować i to jest dopiero rodzacy sie FASZYZM państwowy.
              Staruch to jedna ale takich jak on jest jeszcze 50 w celach.
              Dla mnie policyjne prowokacje wobec demonstrujacych to początek FASZYZMU.
              Ty jesteś kimś kto taki FASZYZM chętnie by wprowadzał za parę groszy.
              Nie ży
              > czę sobie tylko żeby szmaty typu staruch były przykładem patriotyzmu
              • Gość: ... Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:11
                Wszystko co Ci się nie podoba jest pisane przez agitki. Ok To odpowiedz mi na pytanie ale jeśli możesz "tak "lub "nie"
                Czy Staruch uderzył Rzeźniczaka?
                Czy śpiewał "jeszcze jeden" po smierci Wajcherta?
                Czy był wśród tych co napadli na Jadłodajnię Filozficzną?
                I druga sprawa: fakt że policja w polsce robi co chce, ze żyjemy w państwie policyjnym i że na czele tego państwa stoi tusk to wszystko prawda. Ale tonie powoduje że bydlęce zachowania starucha są przez to usprawiedliwione. W ten sposób myśląc to okaże się że każdy kto siedział w czasie prl to bohater nawet jak siedział za gwałt.
                Sprowadzasz ten temat do politycznej nagonki i chcesz mnie przekonać że tusk jest zły. Nie musisz. Uważam ze tusk jest zły. Ale nie życze sobie żeby jego przeciwwagą było takie coś jak staruch
                Czy to jest patriotyzm? Tekst linka
    • Gość: .................. Re: ORMO=ORPO-ochotnicze rezerwy platformy obywat IP: *.183.251.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.02.13, 12:46
      ??? jestem zdumiony - o co ci chodzi ?
      to jest żart ? a to przepraszam, bo może ja mam inne poczucie humoru, bo nie kumam

ochotnicze rezerwy platformy obywatelskiej - ani to śmieszne ani inteligentne - gupie takie, jak pisanie dajmy na to "pis-dziolcach" - gupie panie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka