Gość: M. IP: *.range86-168.btcentralplus.com 20.03.13, 18:28 Smacznego... :/ biznes.interia.pl/wiadomosci/news/sa-zarzuty-dla-wlasciciela-ubojni-w-bialej-rawskiej,1903184 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BMW2012r 3.024V Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.tktelekom.pl 20.03.13, 20:40 A Ty wiesz co jesz. Nawet nie wiesz ile w swoim życiu kilka tych inteligentnych gryzoni żeś przetrawił i co żyjesz jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. M=Mercedes-Benz SLS 63 AMG 2012 IP: *.range86-168.btcentralplus.com 21.03.13, 00:02 Sorry musiałAm wpisać model w tytuł, bo w pole Autor się nie mieści :) Dodam tylko skromnie, że nagłośnienie mam Bang&Olufsen. A w temacie: ja akurat wiem co jem, bo nie kupuję wędlin w sklepach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW2012r3.024V Re: M=Mercedes-Benz SLS 63 AMG 2012 IP: *.tktelekom.pl 21.03.13, 07:12 M=Mercedes-Benz SLS 63 AMG 2012Autor: Gość: M. Jeżdziłem takim ale to tylko mercedes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seri Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 10:01 czasy kartek na mięso, kiedy tanio mozna było kupić dobre wędliny, będziecie wspominać z rozrzewnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 12:59 Trochę nie na temat ale wypowiem się . Wczoraj w Markpolu narobiłam zakupy na mięsnym. Przykro to mówić ale sprzedano mi śmierdzące mięso. Ktoś powie trzeba było iść i oddać a nie wypowiadać się na forum. Zorientowałam się dopiero w domu no i nie miałam już paragonu. Piszę to po to aby przestrzec innych. Tylko łopatka była oślizgła i śmierdziała ale tak mnie to obrzydziło że wywaliłam inne mięsa która tam kupiłam. Do kosza poszło ok 80 zł. Tak się nie robi drogie panie.. Kupiłam więcej mięsa bo chciałam włożyć w zalewę aby potem upiec na święta. Teraz już nie wiem gdzie iść i kupić mięso bo boje się że też będzie nieświeże. Może ktoś podpowie gdzie można kupić tzn w jakim sklepie, jestem już taka zdezorientowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 13:08 W Gramie, tylko tam zawsze kolejki i stare baby cie taranuja wozkami, malo sie nie pozabijaja o mieso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 23:07 xxx piszesz poważnie czy żarty sobie robisz. Tak jakoś dziwnie odebrałam Twój wpis:):):. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 09:17 Tam gdzie żywność ta szczury i przez przypadek nie jeden wpadł do maszyny czy kotła. Póki co nikt nie umarł z tego powodu. Kuchnie egzotyczne nie takie rarytasy oferują. Czego oczy nie widzą......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trixi Re: Niedługo będą wkładać do kiełbas zdechłe szcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 13:44 Nie kupuje się mięsa w marketach.Kupuj zawsze w sklepach firmowych masarni, masz pewność, że będzie świeże, bo dostawy mają codziennie. np.Sklep Firmowy 'Lenarcik' ul.Sienkiewicz Sklep Firmowy Strzegowo w tym pasażu co MacJack i jeszcze niedaleko Sienkiewicza W Carrefourze koło Fary masz też sklep firmowy, nie pamiętam nazwy W centrum miasta na ul.Śląska ZIelony Market, idziesz na dól, po schodkach i tam tez jest stoisko z miesem Odpowiedz Link Zgłoś