Gość: gość IP: *.cnow.pl 07.04.13, 21:13 Szukam młodej osoby do wspólnego biegania. Tempo raczej wolne. Płeć obojętna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 21:26 Najlepiej biega sie samemu, jakies sluchawki na uszy i jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 07:30 Ciechanow nie jest przychylnym miastem dla biegaczy....pamietam jak jakiś czas temu wyszłam na pierwszy bieg....jakas grupka smarkow siedząca nq lawce nabijala sie ze mnie...z tego że byłam zdyszana....na kolejny bieg nie wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: bieganie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 07:37 nie wierzę że istnieją jeszcze ludzie, których interesuje opinia podklatkowych obszczymurków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 08:08 Wiesz jeśli ktoś wstydzi się swojego wygladu i swojej kondycji, bo od dziecka wszyscy wbijali mu do głowy ze nie jest człowiekiem a "baleronikiem" to łatwo zrazić taką osobę. Dlatego łatwiej zamknąć się w domu i działać dostepnymi na dvd treningami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: bieganie IP: *.cnow.pl 08.04.13, 08:27 Czy naprawdę warto przejmować się poszczekiwaniem podwórkowych burków? Oczywiście gimnastyka w domu jest również bardzo pożyteczna, ale nijak ma się do do ruchu na świeżym powietrzu. Jeśli rzeczywiście tego poszczekiwania znieść nie potrafisz, wyjdź/wyjedź gdzieś za miasto, w końcu Ciechanów to nie metropolia i na skraj miasta z każdego miejsca blisko. Jeśli na razie brakuje Ci kondycji na bieganie, to może urządzaj długie, szybkie marsze z kijkami - to ostatnio bardzo modne i widok "kijkarza" nikogo już nie dziwi. Tak czy siak nie zniechęcaj się byle głupstwem. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 18:35 po jakiej części Ciechanowa biegasz? bo jak jesteś z drugiego końca miasta to bez sensu... ja jestem z aleksandrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: bieganie IP: *.cnow.pl 08.04.13, 20:20 śmiecin, ale zwykle biegam wszędzie tylko nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 20:27 Ja mieszkam koło diavolo i chętnie pobiegam z jakaś kobieta po obwodnicy ...oczywiście tez jestem kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 20:41 zależy od km/czasu biegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: bieganie IP: *.cnow.pl 08.04.13, 20:48 Na początek bez przesady, bo dawno nie biegałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 20:55 rano/wieczór ? 3km/5km? do40min/około1-1,2h ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: bieganie IP: *.cnow.pl 08.04.13, 21:00 wieczór, a cała reszta to zależy, kwestia dnia. Raz 3 km a czasami 13 na upartego, ale to początki wracania do formy, więc lepiej nie przesadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 20:27 Podłączam się :) okolica nie istotna, pogoda ważniejsza, bo unikam niepewnej (dopiero co wyszedłem z przeziębienia). Jak czasowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.13, 00:15 mi pasuje aleksandrówka, tez nie biagałem prawie rok, wiec z forma słabiutko. W godzinach wieczornych z kimś można poszlifować formę na lato.. a co wy kobiety tak anty na mezczyzn nastawione, przeciech tu chodzi tylko o bieganie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: bieganie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.13, 17:53 ja po pierwszych biegach tej wiosny mam 5:56/km, więc tak bardzo średnio :) biegam w okolicach dzielnicy przemysłowej (augustiańska, fabryczna...) + armii krajowej, miasto; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 19:11 Jeśli ktoś korzysta z aplikacji endomondo podczas biegania to jest grupa Ciechanów. Sporo osób biega można poznać nową trasę porównać wyniki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 18:40 super :) ja biegam z mają suczką husky chętnie się przyłącze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: bieganie IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 21:17 mam pytanie do tych biegajacych "wyczynowo" biegacie codziennie czy moze co drugi dzien? bo co wchodze na forum to zdania sa podzielone Odpowiedz Link Zgłoś