Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 22:14 koncert www.youtube.com/watch?v=zJLxo6lFhlA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: kawiarnia artystyczna IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 09:34 Nie sądzicie, że to plagiatowanie Tadeusza Nalepy. Bardzo dobry wzorzec, ale jak "Wreszcie nadszedł już nas czas" to trochę za mało waszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kawiarnia artystyczna IP: *.lcs.net.pl 15.05.13, 17:50 Byłam, słyszałam i sądzę, iż słoń nadepnął Ci Emilku na uszko. A swoją drogą to wielki szacun dla chłopaków bo to ogromny zaszczyt być porównywanym do tak wielkiego artysty. Coś czuję, że to tylko małomiasteczkowa zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kawiarnia artystyczna IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 19:17 Co to za bzdury. Po pierwsze KTO wstawił ten link i po CO???????????????????????????????????????????????? Po drugie plagiat to poważne oskarżenie więc podaj tytuł utworu Pana Tadeusza o który, Ci chodzi (szybciutko szukaj). P.S. Z drugiej strony dzięki za komplement. Może Emil to Marek co? hi hi. Proszę o usunięcie liku, postu i filmiku zamieszczonego bez zgody zespołu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: kawiarnia artystyczna IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 20:52 Nie strasz, nie strasz , bo się se...z w riffie gitary tylko dwie nuty zmienione od wstawek "Na drugim brzegu tęczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kawiarnia artystyczna IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 21:31 Już odszukałem "Na drugim brzegu tęczy", co ty człowieku porównujesz szok. Inna wstawka, inaczej grana. Porównujesz całkiem inne utwory na podstawie wstawki, która jest do tego inna GRATULACJE (w życiu bym się nie domyślił, że o ten kawałek chodzi). P.S. Kto Cię straszy????? O co ci chodzi. Wsłuchałeś się w linię basu????????? Gitara to powtarza, pytam jak możesz porównywać te utwory. Porównujesz wstawkę, w dodatku inną z całym utworem , nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: kawiarnia artystyczna IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 21:35 Te Marcin nie ucz ojca dzieci robić pogadaj lepiej z Jankiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: kawiarnia artystyczna IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 22:03 Te Emil może wrzucisz jakiś swój kawałek skoro jesteś takim znawcą tematu, no chyba że jesteś mocnym w gębie teoretykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: kawiarnia artystyczna IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 22:18 Te Mariusz rzuć kawałkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te eeeeee Re: kawiarnia artystyczna IP: *.play-internet.pl 16.05.13, 06:08 Czy to Przasnysz szleje. Prywatne żale na kimś innym skupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kawiarnia artystyczna IP: *.play-internet.pl 16.05.13, 07:47 Więc chodzi o Paja J. wszystko jasne wiedziałem ,że przecież nie o muzykę Emilku. Dla mnie temat zamknięty. Zawistne, podłe środowisko. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: kawiarnia artystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 20:17 Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś