Gość: majkel IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 23:27 kiedy z naszej wiezy w lesie smiecinskim bedzie mux 3? mieli poszerzac zasięg i nic nie idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michau Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.13, 06:50 Najpierw wyłączenie analogu, następnie będzie włączony MUX 3. Póki co w pozwoleniu radiowym jest wpisana polaryzacja pionowa co by oznaczało konieczność wieszania dodatkowego systemu antenowego. MUX 3 w Ciechanowie powinien wystartować 17 lub 18 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MUX 3 w ciechanowie IP: 80.51.0.* 17.06.13, 13:34 jest już czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 13:45 już jest MUX3 z Monte Cassino. trzeba jeszcze raz przestroić dekoder lub telewizor, muz 3 nadawany jest na 39 kanale. Działa od rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:00 A mi coś w DVB-T poginęło (TVP Rozrywka ...) jakieś zmiany były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:35 Przeprogramuj dekoder. Mogły się zmienić parametry w związku ze zmianami nadawania oraz doświetleniem nadajnika Płock/Rachocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 16:46 No właśnie tam mam ustawioną antenę już wszystko ok. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 00:12 Skoro w Ciechanowie nadawane są wszystkie MUXy to nie trzeba już kierować anteny na Rachocin? Pytam, ponieważ dopiero przechodzę z TV satelitarnej na cyfrową i muszę kupić antenę, a nie do końca wiem jaką i czy musi być z tych najdroższych, żeby łapać sygnał z tak daleka. PS. Mieszkam w Ciechanowie na Aleksandrówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisss Re: MUX 3 w ciechanowie IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 07:35 ja mieszkam w centrum (ok. ul. 11 Pułku) i wszystkie 3 muxy z Ciechanowa ściągam bez problemu na antenie wewnętrznej kupionej w sklepie internetowym za jedyne 59zł. nie potrzebny żaden maszt antenowy, instalacja, kable puszczane z dachu lub z balkonu itp. stoi sobie malutka antenka na regale i wszystko śmiga bez żadnych problemów. więc nie musisz instalować żadnych specjalnych anten i kierować ich na Rachocin albo na Raszyn. Odpowiedz Link Zgłoś