Gość: wiktoria IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 14:45 Widziałam na tablicy, że w Kauflandzie jest nowa dyrektorka. Jakie macie o niej zdanie? Lepsza od poprzedniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ( . Y . ) Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.13, 17:01 tak nowa dyrektor jest do rany przyłóż, sterylna jak gaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 19:51 Może zacznie wywalac te głupie baby co cen nie zmieniaja przy promocjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumi nowosti :) IP: *.siedlce.vectranet.pl 04.11.13, 07:19 A słyszeliście że P Madeja jest już po rozwodzie i ma nowa laseczke :)) Pani personalnej z krakowa siostre :))) z która sie nie rozstaje na krok. Nawet ja obwozi po swoim regionie na codzień. Randki w czasie pracy??? heh ciekawe jak by tak Dyr z jego regionu zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 16:21 Lubię robić tam zakupy, ale warzywa to TRAGEDIA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.116.234.167.lapy234.tnp.pl 13.08.13, 22:16 a ja się zakochałem w takiej jednej blondynie co ma na imię Ewa i chodzę tylko i wyłącznie dla jej obecności. Jej wzrok mnie zabija. eehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie do zakochanego IP: *.cnow.pl 14.08.13, 17:40 "Jej wzrok zabija"-toż TO żywy" Bazyliszek".A na poważnie,nie chodź i nie wlepiaj w Nią gałów,tylko zagadaj,umów się-"bo kot musi być łowny,a Chłop mowny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.static.chello.pl 14.08.13, 17:48 Zakochany to pewnie ty jej tego kwiatka ostatnio przyniosles ale niestety byla na urlopie:( Wiesz co lepiej zmien gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.mm.pl 28.04.14, 21:17 Kocham Cię Ewa .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.play-internet.pl 04.11.13, 12:57 Do xxx sam/a jesteś głupim klientem jak latasz do takiego marketu na promocje i nie sprawdzasz cen w czytniku tylko czekasz na paragon i lecisz do informacji z awanturą o parę groszy.Ciekawe jakbyś dostał setkę cen do zmiany o 6 15 czy byś je zdązył wymienić nim przyjdzie taki klient jak ty o 7 00 który niema pojęcia ile trzeba się nabiegać żeby wam dogodzić.Tam pracują ludzie a nie roboty i to cięzko pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 19:17 Kolezanko, nie parę groszy tylko 3-4 zł i nie o 7 rano tylko po 19, po trzecie nawet Pani w informacji powiedziała ze są ciągle skargi na te babe. Mam wrażenie ze jesteś właśnie ta baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:49 Ja bym tej babie radził olać te ciechamowskie hordy szukające promocji.Zyskacie spokój i bogatszych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 17:42 Ale chamstwo by ciechamowskie hordy poszukiwaczy promocji i cocacoli po złotówce nie miały wpływu na dyr. tego sklepu dla miejskiego proletariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.range86-169.btcentralplus.com 04.11.13, 22:53 Może dyrektorka zagnałaby pracowników do roboty, żeby wysprzątali i zdezynfekowali stoisko mięsne. Śmierdzi jakby trupy tam trzymali... Odpowiedz Link Zgłoś
parabuch333 Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie 05.11.13, 21:08 I tak nadal kwitnie kryptoreklama w wykonaniu WETERANKI wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anop Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.centertel.pl 07.11.13, 14:10 Ja to o kauflandzie juz zapomialem slaby sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizu Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 18:50 oo to dobrze że jakaś zmiana, ja kiedyś kupiłem owoce i źle się zwarzyły i zaraz przy kasie kazali wezwać policję żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.elartnet.pl 08.11.13, 23:06 A co inne ci się nie zważyło???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjutek Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.elartnet.pl 09.11.13, 00:46 A gdzie jest ta tablica z nazwiskiem jak nazywasz''dyrektorki'',określ DOKŁADNIE miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc kauflan woj. śląskie IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 00:12 pisze tu ktoś o kauflandach z woj. ślaskiego np bedzin, dąbrowa, mysłowice . sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.14, 21:44 Nowa pani dyrektor Katarzyna jest niekompetentną i nie uprzejmą osobą....nie ma szacunku do ludzi pracujących w tym markecie i nie jednokrotnie jako klientka byłam świadkiem "rozmowy" rzekomej pani z pracownicami...jest wulgarna i opryskliwa...tacy ludzie nie powinni zajmować takich stanowisk!ci ludzie tam ciężko pracują a ona ich gnoi! poza tym na sklepowych półkach bardzo często brakuje towaru, więc może pani zajmie się zamówieniami a nie opie... ludzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc32 Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: 95.172.74.* 10.06.14, 16:16 ale tacy ludzie robia jedynie kariere w kauflandzie, pozornie poukladani a tak naprawde sloma z butow wystaje i do celu daza tylko do celu, a nawieksza jest chyba dyrektorka iwona k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.play-internet.pl 19.04.14, 22:01 Witam, chciałabym podzielić się moim zdaniem, co do Kierownika sklepu Kaufland. Jest to młoda osoba, możliwe,że nawet za młoda jak na takie odpowiedzialne stanowisko. Jej nieodpowiedni wiek przemawia za brakiem doświadczenia i złą współpracą z personelem. Osoba, która jest obarczona takim wielkim zadaniem powinna mieć większe doświadczenie, ponieważ jako reprezentant firmy na świecić przykładem. Pani Kierownik powinna umieć rozmawiać z pracownikami a przede wszystkim OPANOWAĆ NERWY I UWAŻAĆ NA SŁOWA. Zakazane jest ubliżanie pracownikom, podnoszenie na nich głosu, czego obecny Kierownik nie umie zrobić. Moim zdaniem wielkim błędem było zatrudnienie na tak odpowiedzialnym i wysokim stanowisku tej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rent Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 21:34 ciekawe kiedy pani kierownik zajmie się kolesiami z osiedla i panią z kasy, którzy w ciekawy sposób ukrywają towar na półkach póżniej go wymieniają jako przeterminowany na pieniążki lub inne zakupy-polak ptrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 21:59 Tą Panią dyrektor można określić w kilku słowach brak kompetencji, wiedzy, szacunku dla innych a przede wszystkim kultury osobistej, no ale to trzeba skądś wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 22:05 Młoda karierowiczka nie nadająca się na kierownika marketu. Z takim brakiem umiejętności powinna zajmować dużo niższe stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 20:30 Szkoda gadać tam to jest więcej kierowników niż pracowników i większość z nich to dupowłazy, które własną rodzinę za pod....lenie Pani dyrektor by sprzedały, bezmózgi szkoda tylko reszty ludzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowa dyrektorka w Kauflandzie IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.14, 20:46 Ta Pania juz dawno powinni usunac!!!To prawda ze nie ma szacunku ani dla pracownikow ani dla klientow jak to stwierdzila "jest nie do ruszenia" tylko ze przed nia juz kilku takich dyretorow tez bylo co tak mysleli a dzis niestety juz nie pracuja:( Moze centrala wreszcie zaareaguje na te donosy meile itp i przeniesie ta zacna pania dyrektor z Ciechanowa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś