Dodaj do ulubionych

Renowacja starych samochodów

IP: *.play-internet.pl 22.07.13, 22:03
Gdzie w Ciechanowie znajdę warsztat zajmujący się renowacją starych samochodów (blacharstwo/lakiernictwo)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ,, Re: Renowacja starych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 07:09
      nie ma ............ jak robią totylko tona szpachli..............
    • Gość: ciechanowianka Re: Renowacja starych samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:26
      Jest jeden facet, który się tym zajmuje i robi to naprawdę dobrze. Mogę go z czystym sumieniem polecić - Zbyszek, mieszka za przejazdem kolejowym w stronę Płońska..Niestety nie mam na niego namiarów. Popytaj wśród ciechanowskich wielbicieli starych motocykli, jest znany w tym środowisku!
      • Gość: Gość Re: Renowacja starych samochodów IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 19:29
        A gdzie jest warsztat?
        • Gość: Alokz Re: Renowacja starych samochodów IP: 213.199.253.* 23.07.13, 22:18
          Bardzo dobrze przeprowadza renowację starych aut warsztat w Oscisłowie po lewej stronie wjezdzajac od Ciechanowa.Widziałem kilka takich aut.Były pięknie odresteurowane.Facet zna się na rzeczy.Bierze niedrogo.Polecam.
      • Gość: ToJA Re: Renowacja starych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 05:18
        Potwierdzam za przejazdem na Płońsk ul Malinowa pod koniec po lewej stronie. Innych namiarów brak.
    • Gość: yoghi Re: Renowacja starych samochodów IP: *.tktelekom.pl 23.07.13, 23:26
      Chyliński w Przasnyszu ul. Targowa. Facet z pasją i wie co robi. tylko nie wiem jak z terminami bo ma sporo roboty
      • Gość: ,, Re: Renowacja starych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 07:55
        zrobienie auta min 2 lata koszt okolo 200000 zl ,,,,,, wtedy jest zero szpachli!!
        • Gość: sairus Re: Renowacja starych samochodów IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.14, 14:02
          Wiem tez o Wieliszewie odnawia stare motocykle i auta wszystko robi u siebie ocynk również tel 503 785 080 robiłem u niego subaru z klatką oraz starego komara.
    • Gość: ana Re: Renowacja starych samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 21:41
      Podjedz na ludową 28 i zapytaj ,tam dobrze znają Zbyszka, na pewno nawiążesz kontakt.Możliwe że nawet tam go zastaniesz.
      • Gość: KLient Re: Renowacja starych samochodów IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 16:27
        Jakiś adres strony internetowej do w/w warsztatu samochodowego można poprosić?
        • Gość: e2rd Re: Renowacja starych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 21:32
          a gdzie można zobaczyć tego subaraka z klatką?
        • Gość: ana Re: Renowacja starych samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 21:04
          to nie allegro,taki warsztat ze stroną internetową zaczyna swoje usługi od 200 tyś wzwyż, ty też jak nie masz co najmniej 20 tyś za podstawową renowacje (same nadwozie) silnik i wnętrze oraz zawieszenie 30 tyś to nie podchodź do tematu.
          • Gość: JBC Re: Renowacja starych samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 21:31
            Jeśli auto nie jest pamiątką rodzinną lub szczegulnie cenne zamiast wydawać 20 000 lepiej kupić dobrze odnowione auto. W do 25 000 mozna przebierać w Porshe, autach z lat 30 lub kupić 10 youngtimerów w oryginalnym bardzo dobrym stanie.
    • Gość: Maciek Odp : Renowacja starych samochodów w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 00:29
      W Ciechanowie jest warsztat zajmujący się renowacją starych samochodów : ( możesz nawet w nim obrzeżyć sobie kilka zabytkowych samochodów i ocenić czy jakość wykonania renowacji ci odpowiada.)
      jest tam również możliwość kontrolować i NADZOROWAĆ zakres prac które chcesz wykonać przy aucie oczywiście za nie wielką dopłatą .
      Adres:
      Krzysztof Zajkowski
      ul. Mazowiecka 8
      tel. 023 673 87 26
      Blacharstwo - Lakiernictwo
      oraz Mechanika Pojazdowa ale co do Mechaniki Samochodowej to polecam bardziej:
      ------
      • Gość: marek Re: Odp : Renowacja starych samochodów w Ciechano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 19:19
        Jeden lepszy od drugiego...
        U Zajkowskiego jak pomalowali po sarence przód mojego służbowego samochodu to nie ścieniowali kolorów, a po roku farba zaczęła odłazić.
      • Gość: Klient Re: Odp : Renowacja starych samochodów w Ciechano IP: *.play-internet.pl 28.01.14, 23:28
        Niestety, w tym warsztacie odmówiono mi renowacji samochodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka