Gość: paragon
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
29.07.13, 17:26
Słucham i słucham od jakiegoś czasu jak to Urzędy Skarbowe dbają o moje zakupy by mi się krzywda nie stała.
Dziś pierwszy raz do akcji włączył sie głos młodego Sadowskiego który przeczytał ulotkę jak na wiecu partyjnym jakie to korzyści mam z powodu paragonu jaki ma mi wydać sprzedawca.
Wypraszam sobie zwrot "„Nie bądź jeleń, weź paragon”. bo mam w dupie ten paragon.
Nie mają co robić urzednicy i wyruszają w teren by zarobic parę groszy tak naprawdę dla siebie i robia z siebie idiotów bo chyba ci których kontrolują to i tak już leżą na glebie i czekają na ostatni gwóżdz do trumny swoich biznesów.
Powiem krotko bo ktos mądrzejszy mnie oświecił .W PRLu kradli wszyscy ale ten urobek pozostawał w kraju i napedzał gospodarkę,a dziś kradną bogaci i transferują zyski do swoich central a my Polacy mamy co mamy 1100zł wyplaty ale też ci co pracują.
Niech mi Urząd Skarbowy w Ciechanowie pokaże jakie podatki płacą sieciówki z Ciechanowa do ich kasy a może zmienię zdanie.
KRC jak to KRC jak zapłacą to każdy komunikat po sto razy wyemituje nie wchodząc w szczególy o czym to ten Sadowski mowi bo chyba nie o wolnej i równej konkurencji.