Dodaj do ulubionych

Sympatyczny kot szuka domu

15.12.13, 10:31
Na ul. Księcia Konrada w Ciechanowie błąkał się kot. Rudy z białymi łatami. Bardzo ładny. Wzięliśmy go do domu, ale nie możemy go zatrzymać, bo pies źle na niego reaguje i nie mogą razem przebywać. Widać, że kot lubi psy. Wygląda na zdrowego i zadbanego. Jest młody. Ma ładną sierść. Musimy dziś odwieźć go do schroniska, ale może znajdzie się ktoś chętny, kto go przygarnie. Podaję do siebie kontakt, tel. 794403270
Obserwuj wątek
    • Gość: jw Re: Sympatyczny kot szuka domu IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.13, 13:32
      Okazuje się, że schronisko nie jest przystosowane do przechowywania bezdomnych kotów. Stąd mogą go tylko przechować przez kilka dni, ale to oczywiście ostatnie miejsce, w które powinien ten sympatyczny zwierzak trafić. Tym bardziej pilna jest sprawa poszukiwania dla niego nowego domu. Podejrzewam, że ktoś kotka porzucił.
      • Gość: bb Re: Sympatyczny kot szuka domu IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.13, 15:12
        ciechanowinaczej.pl/aktualnosci/sympatyczny-kot-szuka-domu/
        • Gość: koza Re: Sympatyczny kot szuka domu IP: *.opera-mini.net 15.12.13, 16:17
          gdyby ktoś szukał małego szarego to jest ich pełno na terenie szpitala. Byłam pacjentka zakaźnego i naliczyłam ich tam około 12 z czego jakieś 7 malutkich
          • Gość: jw Re: Sympatyczny kot szuka domu IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 19:01
            Kot znalazł dziś nowy dom!
            • Gość: gosc Re: hotel dla kotów IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 16:10
              czy w Ciechanowie jest jakaś przechowalnia -hotel ? dla kotów.
              chodzi mi o to, że czasami muszę wyjechać na 3-4 dni i nie mam co zrobić z
              sympatycznym zwierzakiem.
              opieka rodziny czy sąsiada nie wchodzi w grę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka