Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne zabudowa

25.01.14, 12:37
Witam, gdzie najbardziej polecacie wykonać zabudowę do kuchni? Byłam na ul. Widnej, Płońskiej (w dwóch, na przeciwko pizzerii i po dawnej pizzerii), na Pułtuskiej RkMeble i obok,Wemax i w Radmarze. Ceny zbliżone, czy mógłby ktoś podzielić się swoim doświadczeniem w zamawianiu zabudowy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hulck Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.182.137.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 16:12
      radmar polecam
      a Ci po dawnej pizzeri jak ?
    • Gość: qwerty Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 17:38
      dowiedz się jeszcze w Duet s.c na Monte Cassino.
      • Gość: ona Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.14, 19:36

Polecam. Osobiście korzystałam z usług pana Łukasza i jestem bardzo zadowolona.
        www.omegadesign.pl
        • 2mieszkanie Re: Meble kuchenne zabudowa 26.01.14, 09:43
          Po dawnej pizzerii mieszane odczucia, wszędzie wymienionych sklepach zrobiono mi wstępną wizualizację projektu i wycenę , natomiast w po dawnej pizzerii od razu chcieli zapłatę za wstępny projekt- zrezygnowałam.
          • Gość: ona Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:56
            Zadzwoń do omegasesign i porozmawiaj. Naprawdę można się dogadać. Gwarantuję, że będziesz zadowolona. Inaczej nie polecałabym ;)
            • Gość: Meble Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 17:39
              polecam pana Przemka z płońskiej www.psmeble.pl/ .Zaproponował najbardziej konkurencyjną cenę i te same materiały co w duecie amado i innych tego typu firmach...Mało tego dołożył stolik i półki a i tak ponad 1000 zł wyszło taniej niż we wspomnianych firmach. Czas oczekiwania nie dłuższy niż powiedział u mnie to było miesiąc czasu .Miły sympatyczny.Gorąco polecam
    • Gość: marek Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 20:59
      Można do Amado podesłać na maila wymiary pomieszczenia ewentualne preferencje co do zabudowy robią wizualizacje i wycenę gratis. Polecam
      • Gość: Kamila Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 20:52
        P. Lewandowski z Wojska Polskiego ma dobrą ekipę i robią eleganckie meble, ale trzeba go piłować i pilnować terminów, bo ma dużo roboty. W sumie byłam zadowolona, więc polecam.
        • Gość: .......... Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 16:19
          litości, tylko nie on. robią dobrze, ale za długo się czeka , bo gość zarobiony jak mało kto. wisi się na telefonie z przypominaniem tygodniami
          • Gość: ja Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 17:18
            bardzo polecam p. Kucińskiego z "czterech kątów" z ulicy płońskiej, mi zmieniali same fronty, chłopak bardzo dokładny, słowny i co najważniejsze ceny konkurencyjne. Polecam
            • Gość: gonzo22 Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 14.03.14, 15:26
              Milena na śmiecinie.
              Kilka lat temu jak zwróciłem się do Pana na Płońskiej to po obejrzeniu projektu autorstwa mojej żony (proste, surowe, dużo aluminium, żadnych bajerów i wygibusów) to powiedezieli że wydziwia, oni robili już tyle mebli tu i tam i wszycy byli zadowoleni. Więc zamiast wydziwiania zaproponowali że zrobią tak jak robili u innych.
              • Gość: gall Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 18:30
                Nie bede podawal nazwy ale 2 lata temu jak zamawialismy meble caly Ciechanow wycenil ten sam projekt w widelkach od 9-13 tys my zaplacilismy 9 .
                Firma jest z Przasnysza pogrzeb a znajdziesz. Nie zaszkodzi sprawdzic
                • Gość: Ona Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 20:06
                  Pan z RK Meble wykonał pomiar w listopadzie, w ciągu tygodnia projekt miał być gotowy i ... do tej pory się nie odezwał.
    • Gość: gość Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.tktelekom.pl 15.03.14, 20:36
      Ja polecam RK meble. Niedawno montowali mi meble i jestem bardzo zadowolona z fachowości, profesjonalizmu i świetnej obsługi.
    • Gość: FORMAT PRZASNYSZ Re: Meble kuchenne zabudowa IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.14, 07:33
      W Przasnyszu Format. www.formatmeble.pl Na stronie są zdjęcia. Ładne meble kuchenne i pokojowe, ceny nieprzesadzone, do uzgodnienia w zależności czy z płyty czy lakierki itp. Robią ładnie, bo dużo wykonują mebli do Warszawy i Gdańska. Obok jest salon meblowy Bartek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka