Dodaj do ulubionych

Fałszywy radny

04.02.14, 10:49
www.tvn24.pl/stracil-mandat-za-jazde-po-pijanemu-pol-roku-udawal-radnego,394319,s.html
Obserwuj wątek
    • Gość: To Ja Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 11:00
      Osobnicy wymienieni w tym artykule nie powinni już nigdy zajmować stanowisk zaufania publicznego.Wstyd i hańba panowie rajcy,mam nadzieję że już nie długo. Im wyżej tym większe bagno.......na usta cisną się mocniejsze stwierdzenia. Badanie psychiatryczne w/w jak najbardziej wskazane, normalni tak się nie zachowują.
      • Gość: zygmunt Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 11:11
        "Dla mnie wyrok jest mało ważny" - Eugeniusz Sadowski - myśliciel i erudyta w jednym. Co za postawa. Brawo. Niektórym się chyba w d...pach poprzewracało od tej "władzy".
        Niestety po tym jak zobaczyłem co Ci radni sobą reprezentują nic mnie już nie zdziwi.
        Bohater artykułu niestety będzie musiał ciężko pracować za marne grosze w szpitalu. Łączę się w bólu...
        • Gość: W Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 21:31
          By się wstydził , reprezentuje nasze miasto !
          Dziś rano jak wszedłem do biura , a pracuje w Warszawie i wszyscy wiedza ze jestem z Ciechanowa i zawsze sie chwale naszym miastem , to pytanie było jedno ...
          To ten twój wychwalony ciechanow ? Czy inny ?
          Oczywiście sie wyparlem - wstyd !
          Dziady jakieś nie radni !
          Jedyny który jakoś wypadł to starosta Morawski , reszta szkoda słów
      • Gość: Roman A to a_samo_a ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 12:54
        A tam występował nasz forumowy a_samo_a czy jak mu tam ?
      • Gość: Robert Re: Fałszywy radny IP: 92.60.130.* 04.02.14, 14:09
        Kolasie też mało, profesor z PWSZ Andrzej Kolasa (obecnie zwykły wykładowca) zażyczył sobie mieszkania, które wyremontowano dla niepełnosprawnego studenta, ponadto podwójnego łoża w mieszkaniu i zero opłaty tytułem czynszu. Temu też ciągle mało, mało, mało. Gdzie poczucie honoru, uczciwości....... hahaha, byle się nachłapać. Szkoda słów.
    • Gość: Roman Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 11:24
      tyle w temacie
      • Gość: . Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.cnow.pl 04.02.14, 12:14
        właśnie takie osoby nami rządzą przecież to się w głowie nie mieści pan sadowski to właśnie taki człowieczek ale co z tym fantem zrobić miałem okazję obserwować jaki potrafi być miły jeżeli czegoś od drugiego oczekuje tylko gorzej jak temu od kogo był zależny podwinie się noga wtedy jest to dosyć przykre tylko jak wytłumaczyć to człowiekowi który czuje się oszukany
        • Gość: zibo Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 12:32
          Winę ponosimy my wyborcy. To my takich gnoi wybieramy. Trzeba trochę myśleć, gdy się idzie do urny wyborczej, a większość zachowuje się jak bydełko w czasach komuny.
          • a.kraszewski Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... 04.02.14, 13:18
            To się rzeczywiście w głowie nie mieści. Przecież to nie jest żadna Rada Powiatu i Starostwo, ale zwykły kabaret. Chcą dostarczyć rozrywki gawiedzi? Natomiast wypowiedź Sadowskiego jest wręcz porażająca. Tak się wypowiada były wiceprezydent miasta, zajmujący obecnie w UM bardzo eksponowane stanowisko? Przecież za ta tylko wypowiedź Wardziński powinien go na butach wynieść. No, ale czym skorupka za młodu nasiąknie... O reszcie radnych powiatowych nie będę się już wypowiadał, bo ręce wręcz opadają.
            Brawo, janusz, dobra robota.
            • Gość: Gonzo Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 15:45
              O patrzcie głos zabrał sam przydupas Wąsatego Janusza - Cudaczny Andrzej. Zły to ptak co własne gniazdo kala Januszu, ale nie ma to jak na siłę lansować się w mediach.
              • Gość: .... Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 18:48
                Uwazasz, ze zamiecenie tego g0wna pod dywan byloby lepszym rozwiazaniem Gonzo?
                GRATULUJE dobrego samopoczucia..
            • Gość: Sebastian Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.centertel.pl 04.02.14, 20:34
              Z czego się rechoczesz żabciu?
            • miejskie_trolisko Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... 05.02.14, 17:16
              Panie Kraszewski imiona w j. polskim piszemy z dużej litery. Więc mam rozumieć że to "janusz" z małej jest kierowane to Pana Janusza Witczaka, którego tak pan nie szanujesz że piszesz do niego per ty z małej litery.
              Co za kultura Panie Kraszewski. Cieszę się że nie ma nie przyjemności Pana znać osobiście.
              • Gość: Jak Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.181.49.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 17:22
                Przede wszystkim wspaniały doktor ;)
                • Gość: ........ Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 18:11
                  Niestępski nie ma doktoratu jest zaledwie lekarzem.
          • Gość: toco Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 13:28
            za to co dzieje się w starostwie nie wiń wyborców taka jest ordynacja wyborcza i zawsze tacy ludzie jak Morawski z PSL czy Sadowski z PO dostaną się do władzy z pierwszego miejsca na liście
            • Gość: Twarz Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 13:31
              Jaki naród tacy radni. Spójrzcie sami na siebie. Przecież to jest kpina ta wypowiedź Pisowskiego przewodniczącego rady powiatu. I to ma być na dodatek kierownik szkoły nauczyciel? To dopiero kpina.
            • Gość: qq Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.cnow.pl 04.02.14, 13:33
              Akurat te "wstrętne platfusy" w Ciechanowie układają listy alfabetycznie! Podłość ludzka nie zna granic...:)
            • Gość: 1954a4 Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 13:35
              A to nieprawda .Wchodzi z listy ten kto uzyskał najwięcej głosów. ,a te Sadowski dostał od wyborców.Mam nadzieje ,że teraz będzie dyskwalifikacja gościa.
              • Gość: jagoda Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 13:54
                Po takiej wypowiedzi człowiek honoru powinien zrezygnować ze wszystkich swoich funkcji aby innych tym nie obciąża
                • Gość: a Re: Radny z PO i nic więcej dodać ..... IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.14, 13:57
                  masz rację jagoda, człowiek honoru tak.... ale nie podejrzewasz tych panów chyba o to, że posiadają taka cechę.
    • Gość: .................. Re: Fałszywy radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 14:00
      Dla mnie wyrok jest mało ważny - mówi popierający go Eugeniusz Sadowski, jeden z członków rady powiatu. - źródło www.tvn24.pl/stracil-mandat-za-jazde-po-pijanemu-pol-roku-udawal-radnego,394319,s.html
      to zdanie zwala z nóg
      • Gość: jagoda Re: Fałszywy radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 14:12
        Konia by powaliło!
        Ciekawe jak zareagują środowiska związane z tym Panem
    • Gość: t Re: Fałszywy radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 14:24
      i gdzie są teraz obrońcy "zaszczuwanego" przez nienawistników radnego?

Halo, odezwijcie się. Panie Stefanie czekamy na kolejne teksty o niewinnym jak aniołek radnym opluwanym przez ciechanowską gawiedź. O stresie w jakim biedaczek żyje. O obrzydliwej nagonce na nieskalanego niczym lilija samorządowca.

Śmiało, niech się wypowie druga strona.
      • Gość: Paweł Re: Chciwy jak Kolasa IP: 92.60.130.* 04.02.14, 15:09
        Można go nazwać, że jest chciwy jak Kolasa, tyle w temacie
      • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 15:47
        O"key, macie rację narozrabiał pan WN i ponosi konsekwencje. Szkoda jednak człowieka bo lekarz dobry. Żal mi natomiast was gó...arze. Pochylcie się nad swoimi ojcami, księżmi, posłami z PiSu z zapijaczonymi mordami. Pana N ktoś chciał wyeliminować i się udało. Wypił i ma za swoje. A wy chrześcijanie z bożej łaski lubicie się pastwić i niszczyć ludzi. Idzie taki niby katolik do kościoła w niedzielę a potem mordę zachla albo gwałci i jeszcze zabija i wy przechodzicie obojętnie. Stań jeden z drugim przed lustrem i zobacz swoją parszywą mordę a potem się wypowiadaj i żuć kamień. Nawet Chrystus wybaczył. Mordy wy moje.
        • Gość: t Re: Fałszywy radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 15:52
          "żuć kamień" ?

pogratulować uzębienia :)
          • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 15:58
            Tak żuć kamień z zawiści.
            • Gość: Sebastian Re: Fałszywy radny IP: *.centertel.pl 04.02.14, 20:37
              Stefek ma rację
        • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:01
          Żuć to gumę możesz............nieuku!!!!
          • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:15
            mnium - A ty nieuku, najpierw naucz się myśleć to wtedy zrozumiesz co czytasz.
            • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:23
              Nie odwracaj kota ogonem,kamień można żuć-wg.Ciebie lub nim rzucać.Pisze się ''żuj kamień''
              lub ''rzuć kamieniem,rzuć kamień''.Tego radnego już nie obronisz-jest spalony.
              • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:26
                Dalej nie zrozumiałeś. Zamknąć usta i żuć kamień między zębami z nienawiści. Może tak zrozumiesz dziecko. A co do radnego WN nie mam zamiaru go bronić. Napił się i niech cierpi, ale to nie oznacza, że trzeba go zakatować tak jak to robią niby katolicy.
                • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:34
                  Mała poprawka:
                  > Dalej nie zrozumiałeś? Zamknij usta i żuć kamień, /między/ z zębami z nienawiści. Mo
                  > że tak zrozumiesz dziecko. A co do radnego WN nie mam zamiaru go bronić. Napił
                  > się i niech cierpi, ale to nie oznacza, że trzeba go zakatować tak jak to robią
                  > niby katolicy.
                  Zapisz się do poetów ciechanowskich to prędzej zrozumiesz grę słów.
                  • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:43
                    Powinieneś napisać...........''zamknij usta i żuj kamień między zębami/ w domyśle/ z nienawiści.Może to wreszcie zrozumiesz,bo mataczysz jak ten napity radny.
                    • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:53
                      Powinieneś zrozumieć :/ Zamknij usta i żuć kamień, /między/ z zębami z nienawiści.
                      - Zamknij usta - to rozumiesz?
                      - żuć kamień/inaczej jeden kamień ( w radnego ) - rozumiesz?
                      - /między/ z zębami zaciśniętymi z nienawiści ?
                      Czy to naprawdę tak trudno odczytać - w tej grze słów ?
                      • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:59
                        Rzuć kamień/inaczej jeden kamień (w radnego)-rozumiesz?To żadna gra słów tylko braki w podstawowym wykształceniu.Nie obronisz się.
                        • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:02
                          Tak mądry jak ty nigdy nie będę. Pozdrawiam
                          • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 21:04
                            Dałeś ciała............Pozdrawiam!
                            • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:10
                              Ha ha ha - ja wcale nie dałem ci żadnego ciała, kanibalem przecież nie jesteś. Co najwyżej sobie gaworzyłem. Pozdrawiam
                              • Gość: ........ Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:12
                                Stefan ty za książkę się weż.
                                • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 21:15
                                  Bingo
                                  • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:17
                                    Bingo. Tym razem masz rację.
                                    • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 21:21
                                      Zwracam honor i pozdrawiam!!!!Już niedługo wybory do samorządu.
                              • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 21:17
                                Golono strzyżono............upór maniaka.
                • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:36
                  .............''stań jeden z drugim przed lustrem i zobacz swoja parszywą mordę i żuć kamień''
                  Stań,zobacz i '' żuć''-koniugacja się kłania !!!!!!KAPUJESZ?
                  • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:40
                    A ten swoje.
                    • Gość: burczymucha Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 20:42
                      z intelektem nie daleko Ci do radnego masz szansę
                    • Gość: dddd Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 20:47
                      Napisałeś tyle moralizatorskich słów, a sam nie potrafisz przyznać się do prostego błędu ortograficznego. Z treści pierwszego Twojego postu wynika, że miałeś na myśli "rzucanie", a nie "żucie", bo przecież napisałeś to w kontekście Chrystusa, który powiedział: "kto z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem", a nie "niech pierwszy żuje kamień". Miej odwagę cywilną i po prostu przyznaj się.
    • Gość: SIWY Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 17:20
      CAŁA Rada Won! W dupach się im poprzewracało. Dla jednego wyrok nie ważny, inny o niczym nie wie, drugiego nic nie interesuje, pan niestępski powinien z procentem oddać te pieniądze. Minister Sopliński na kopach go dyscyplinarnie powinien zdegradować. Jak prowadzi po alkoholu to wiadomo czy może nie operuje pod wpływem?! Lekarzyna zasrany zarabia 20 000 zł/miesiąc i się na marne 5 000 połasił (baran), myśli że mu wszystko wolno. W ogóle jak ci nasi radni wyglądają? Jakieś dziady poubierane w lumpeksie, wstyd. Żeby to na garnitur i porządną koszulę ich nie było stać. Prezencja Panowie to podstawa.
      • Gość: zygmunt Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 17:57
        "Pana N ktoś chciał wyeliminować i się udało"
        Jakbym w TV posłów oglądał i ich teorie spiskowe dziejów.
        Znając życie, to ktoś go zaprosił domu, tam zalał wbrew jego woli alkoholem a potem wystawił policjantów będących na usługach "układu".
        Dla mnie to robota służb...Bangladeszu;)))
        Każdy może w życiu zbłądzić, nie twierdzę, że Pan N. to niegodziwiec. Przyjąć trzeba wszystko z pokorą, przeprosić i temat sam by się skończył.Jak jest dobrym lekarzem chwała mu za to ale takich "obrońców" to ja bym na jego miejscu pozostawił na lodzie. Niestety nie pomagają Panu:)
        Poza tym jak można twierdzić, ze się nie wiedziało op wyroku. Wszyscy wiedzieli tylko rada nie?
        Litości ludzie, przecież ta postawa urąga krajom trzeciego świata.
        • Gość: t Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:54
          jeżeli Wojciech N. twierdzi, że nie wiedział o wyroku to kłamie

Po otrzymaniu orzeczenia zwrócił się do sądu o sporządzenie pisemnego uzasadnienia. Bezczelnie oszukiwał radnych i mieszkańców przez pół roku. Żenujące.

• Gość: gość Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 22:30
            Pamiętajcie bo o tym TVN nie podał wam jak na talerzu że to afera PO na prowincji.
            Sadowski dał czadu ,ciekawe co w II części powie Wardziński,pracodawca czyli szef Sadowskiego?
            • Gość: Gość Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 22:40
              Jeżeli to jest w/g ciebie afera PO to wiedz, że WN nie należy do PO. Większą żenadą jest starostwo i radni co powinni krowy ganiać.
              • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 23:56
                Cała prawda cała dobę..............
          • Gość: nieładnie Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 12:24
            opluwać porządnego człowieka, ale frajda jak ktoś się potknie, ale mu dobrze i tak bezinteresownie. Pręgierz postawić na placu jpII ale by się "życzliwych" zleciało, oj działo by się działo. Ludziska trochę empatii.
    • Gość: ala Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 18:04
      Żenada totalna. Pomijając już nawet kwestię merytoryczną, to powaliły mnie wypowiedzi radnych. Nie potrafią sklecić poprawnego zdania, jakieś półsłówka, pochrząkiwania..., obrażeni, że dziennikarz śmie im zadać pytanie, a przecież to osoby na stanowiskach publicznych, więc bez żadnej łaski mają obowiązek udzielić informacji i odpowiedzi mediom. Porażka na całej linii.

Drodzy wyborcy, postarajmy się, żeby żaden z obecnych radnych powiatu nie znalazł się na tym stanowisku po następnych wyborach.
      • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 18:15
        Ala ale ty jesteś naiwna. Trochę żyję i wiem, że z tymi radnymi jest coraz gorzej. I wstyd, że to jeszcze nauczyciele niektórzy. Żenada.
      • Gość: 30-tka Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 18:40
        Fatalnie wypadli. Po co nam ten powiat? Cholerna szkoda, że nie jesteśmy powiatem grodzkim. Trudno policzyć, ile miasto na tym straciło. Z czym wam się kojarzy dziś starostwo -bo mnie z nepotyzmem, radnymi, którzy nie potrafią sklecić poprawnie kilku zdań i totalną porażką z byłym hotelem Polonia, której za nic nie chcieli oddać miastu i która teraz popada w ruinę.
        • Gość: ogr-13 Re: Fałszywy radny IP: *.play-internet.pl 04.02.14, 19:00
          Radni to dziady jeszcze teraz mają darmowe parkowanie.
          • Gość: KOT Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 19:23
            Ale narobil wstydu najmłodszej córce co chodzi do krasiniaka.
          • Gość: dede Re: Fałszywy radny IP: *.30.86.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 19:27
            To nie ci radni (mowa o powiecie), a i tamci mieli je tylko raz. Prawda wyzwala.
            • Gość: Sebastian Re: Fałszywy radny IP: *.centertel.pl 04.02.14, 20:35
              Dede pisz po polsku, proszę.
              • Gość: dede Re: Fałszywy radny IP: *.204.114.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 20:51
                To było po polsku. Wolskiego nie znam, więc wybacz, nie przetłumaczę.
    • Gość: Sebastian Re: Fałszywy radny IP: *.centertel.pl 04.02.14, 20:32
      nie ma to jak lans ja Doktora bardzo szanuję uratował życie wielu ludziom. Komuś się nudzi co ten pan zrobił dla innych? Doktor to kochany i poczciwy człowiek, robienie tego co zrobiono nie podlega żadnej krytyce boję się Co za bezduszne społeczeństwo. Co ty koleżko 2 wąsikiem zrobiłeś dla tego miasta i innych ludzi? Brak słów. Do pana Doktora macie tak daleko jak jak na Madagaskar. Z czym do ludzi ?
      • Gość: Stefan Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 20:43
        Tym razem masz rację. To stado gó...arzy, które nic jeszcze dla Ciechanowa nie zrobiło po za szczuciem i podgryzaniem innych.
        • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:48
          Wiesz,może przyszedł czas na zmianę pokoleniową i stare zasiedziałe grzyby pora wymienić na ''młode kurki''?????
      • Gość: mieszkaniec Re: Fałszywy radny IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.14, 20:50
        Sebastianie, tu nikt doktorowi sukcesów medycznych nie ujmuje. Niech leczy ludzi jak tylko potrafi ale my tu nie o jego doktorowaniu . Jeżeli nie potrafi się zachować godnie, nie potrafi uszanować postanowienia Sądu i miał czelność bezprawnie pobierać nasze pieniądze to może lepiej jak poprzestanie na ratowaniu zdrowia a od polityki niech odpocznie.
        • Gość: mnium Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 20:52
          I w tym jest całe sedno......brawo!!!
          • Gość: Sebastian Re: Fałszywy radny IP: *.centertel.pl 04.02.14, 20:56
            A kim jest ten pan oskarżyciel ? Jest taka książka "Panna Nikt"....
        • Gość: dede Re: Fałszywy radny IP: *.204.114.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 20:56
          Sebastianowi też chyba potrzebny odpoczynek. Jutro "trzeźwy poranek"!
          • Gość: To Ja Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 21:11
            Pan W.N. jest dobrym chirurgiem, ale okazał się złym radnym,a i człowiekiem nierozsądnym z takim postępowaniem.Reszta towarzystwa do zapamiętania i docenienia przy urnie wyborczej. Precz z pyszałkami, głupcami i nieliczącymi się ze społeczeństwem.
    • Gość: Artur Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 21:24
      No brawo , panowie brawo , co wy sobą reprezentujecie ? Dno dno !
      Panie Sadowski wyroki są mało ważne ? Kolesiostwo jest ważne co ?
      Znajomosci w sadzie i w prokuraturze , jakie trzeba mieć układy żeby za 2 promila dostać warunkowe umorzenie i 100zl .
      Jedna wielka klika prokurator sędzia radny ,
      Jak żyć panie premierze jak żyć ?
      • Gość: mops Re: Fałszywy radny IP: *.elartnet.pl 04.02.14, 21:31
        Jak u Fredry................
        • Gość: ........ Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 08:26
          Sadulek to już koniec twojej kariery,wiesz o tym prawda.
          • Gość: GO> Re: Fałszywy radny IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.14, 08:46
            To nie jest wina W.N. Znajomości i skorumpowany sąd i prokuratura to inna sprawa dla CBA. Tam Sadowski rozdaje karty ten miłośnik Ciechanowa. Jego zachowanie i inteligencja jest poniżej zera. Nam starostwo jest nie potrzebne, Ciechanów powinien zostać miastem grodzkim.
    • Gość: .................. Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 08:53
      Pana N ktoś chciał wyeliminować i się udało. napisał Stefan

Stefan - uściślijmy coś
      pan N prowadził auto po pijaku - sugerujesz, że ktoś podstępnie dolał mu wódy do herbaty i p. N -lekarz, się nie zorientował, że był nawalony jak wsiadał do auta ?

pan N i rada powiatu, mimo decyzji wojewody o usunięciu pana N z rady, walili głupa - p. N. mimo decyzji wojewody głosował i brał kasę, a p. Sadowski był łaskaw błysnąć stwierdzeniem, które zamieściłem wyżej - cyt. za tvn24 Dla mnie wyrok jest mało ważny - sugerujesz, że pan N i jego poplecznicy w radzie działali w stanie niewiedzy o wyroku wojewody, w jakiejś pomroczności ?

Stefan, kaman - pan N to lekarz, skończył mądre studia, nie uwierzę, że nie wiedział, że do samochodu po wódzie się za kółko nie wsiada
      nie uwierzę, że nie wiedział o decyzji wojewody, albo, że ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem

prawda jest jak sądzę prosta - pan N zlał temat
      zlał go bo najwyraźniej uważał, że jest ponad to - jego poplecznik p. Sadowski najwyraźniej też tak uważał, że radni są ponad to i .... zlał temat

o to w tym chodzi, a nie o to czy pan N jest dobrym chirurgiem, bo to nie ma nic do rzeczy

o to chodzi, że tacy krętacze nami rządzą, o to, że ja nie chcę takich krętaczy u władzy
      • Gość: sdd Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 10:14
        Jedna wielka sitwa.
        • Gość: rozsądny Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 10:32
          czy przewodniczący rady z PiS i komisja rewizyjna mają jakieś pojęcie o prawie? mnie się widzi, że żadnego. do wywalenia całe to towarzystwo, za co oni w tym powiecie biorą diety. doktor nie miał prawa brać diet a reszta nie powinna. tam sesje podobno trwają najwyżej godzinę, dwie i zero dyskusji. za co my płacimy?!
          • Gość: dede Ktoś mógł by się zająć misiami z Miasta IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 11:22
            Tamci to mają aż za dobrze a takie sprawy jak doktorka to większość z nich ma na głowie.....
            • Gość: jagoda Re: Ktoś mógł by się zająć misiami z Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.14, 11:39
              Całokształt sprawy Pana N. znamy wszyscy i z forum i gazet i TV i jest oczywiste, że należy to potępić i uznać za naganne ale popatrzymy na ten drugi plan, uchwały o nieodwołaniu, wypowiedzi Starosty, radnych a zwłaszcza Sadowskiego, to należy krytykować i poddać odpowiedniej obróbce
              • Gość: dede Re: Ktoś mógł by się zająć misiami z Miasta IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 13:03
                Ktoś się na kimś chce wypromować.
              • Gość: .................. Re: Ktoś mógł by się zająć misiami z Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 13:03
                dokładnie jagoda, dlatego też tak fascynująca wydała mi się wypowiedź p. Sadowskiego, cyt. do urzygu za tvn24 Dla mnie wyrok jest mało ważny
                bardzo mi się też podoba twierdzenie p. Sadowskiego do odpytującego go dziennikarza Jeżeli ma pan problem, to niech pan go ma - co za odkrywcza, filozoficzna wręcz głęboka myśl

bomba jest też p. Wojciech Rykowski - na retoryczne pytanie dziennikarza " ten człowiek od pół roku nie jest radnym ? " pan Rykowski odpowiada ale uczestniczył, kto mu zabronił ? - no k... wa genialne - no kto, kto mu zabronił, hę ? kto ? i wszystko jasne

no i panowie generalnie nie wiedzieli - cały Ciech wiedział, ale oni nie - tia

panowie radni powiatowi - z kogo robicie idiotów ?
                z nas ? nie .....
                z siebie ? o tak, tak z siebie

• Gość: iwona Re: Fałszywy radny IP: *.mmpnet207.tnp.pl 05.02.14, 11:40
            Banda ignorantów ,kolesiostwo,nepotyzm, p.s i p.w do wymiany
    • miejskie_trolisko A mina Pana Janusza Witczaka ? 05.02.14, 17:11
      Co przez ten art. osiągnął ? Nie mógł porozmawiać z człowiekiem a potem robić zabawę ?
      • Gość: ........ Re: A mina Pana Janusza Witczaka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 18:44
        O czym dyskusja? W kazdej grupie społecznej znajdą sie bydlaki. Co spowodowało że tylu ich w Ciechanowie i jeszcze udają greków. Nie zapomnijmy o nich przy okazji wyborów. Ja niektórym panom przestaję się kłaniać i odpowiadać na pozdrowienia, zachęcam innych do podobnych zachowań.
        • miejskie_trolisko Re: A mina Pana Janusza Witczaka ? 05.02.14, 18:46
          Gość portalu: ........ napisał(a):

> O czym dyskusja? W kazdej grupie społecznej znajdą sie bydlaki. Co spowodowało
          > że tylu ich w Ciechanowie i jeszcze udają greków. Nie zapomnijmy o nich przy ok
          > azji wyborów. Ja niektórym panom przestaję się kłaniać i odpowiadać na pozdrowi
          > enia, zachęcam innych do podobnych zachowań.
          A komu zależy na twoich pozdrowieniach ?
          • Gość: ........ Re: A mina Pana Janusza Witczaka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 21:02
            Nie dość że Troll to jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafi.Wstyd.Przeczytaj jeszcze raz , a wolno, może dotrze.
            • Gość: gość Re: A mina Pana Janusza Witczaka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 17:18
              TC nie zorganizowało sondy co czytelnicy myślą o radnym.
    • Gość: olo Re: Fałszywy radny IP: *.147.136.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 18:20
      Czas na rozmowy to Pan radny mial po tym jak jechał na bani. Mogł podziękować i odejść, ale myślał że wraz z kilkoma cwaniaczkami uda się zamieść sprawę pod dywan i dalej hulać za kasę podatnika. Akurat dobrze sie stało że Witczak tak to rozegrał może teraz ktoś z urzędnikow pomysli zanim coś odwali bo ktoś patrzy im na łapska i póki co ten ktoś jest spoza lokalnego układu. Panie Januszu tak trzymać
      • Gość: księgowy Re: Fałszywy radny IP: *.182.124.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 19:32
        Czy to, że brał pieniądze nie będąc radnym to wina Wojciecha N. chyba nie?! te pieniądze nie leżały na stole i kto chciał to brał, jeżeli tak było to w starostwie brak kontroli nad naszymi pieniędzmi. Cała rada powiatu wiedziona przez tych co wyroki sądu mają poniżej pasa jest winna.
        • Gość: tyu Re: Fałszywy radny IP: 5.172.248.* 05.02.14, 20:23
          a czy Pan radny N nie wiedział co bierze ? chyba robił to świadomie, wiedział że ma wyrok.
          • Gość: ------------------ Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.14, 23:00
            jeżeli chodzi o wypowiedź p. Sadowskiego to wszyscy widzimy jak bardzo trzeba uważać na słowa wielokrotnie nie należy w pierwszych emocjach mówić czegokolwiek bez przemyślenia już nie jedna osoba sama sobie podłożyła świnie może i chciał obronić swojego kolegę ale tak naprawdę strzelił sobie samobója
    • Gość: We Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 07:38
      Powiem szczerze po tym co obejrzałem , jedno słowo mi sie tylko ciśnie na usta . Jednak nie mogę go tu użyć .
      Wiec napisze oględnie , panowie sie zagalopowali i myślą ze wszystko im wolno ze są królami ciechanowa .
      40tys zł wypłaty w szpitalu dla pana N to kolejna przesłanka
      • Gość: księgowy Re: Fałszywy radny IP: *.182.204.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 08:33
        Czy to jest kwota po odliczeniu za czas kiedy pan ordynator udawał radnego
        • Gość: ........ Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 10:56
          Sadulek to prostak i każdy pretekst aby złapac parę punktów u zacniejszych kolegów jest dla niego dobry dlatego nie po raz pierwszy stracił rozum i wyemitował tekst za który powinien być surowo ukarany.Dziwię sie mocno Niestępskiemu.Co chciał osiągnąć? Zamiast siedzieć cicho co by sprawa przyschła pchał się na afisz jak kmiot pozbawiony wszelkich hamulców.Nie rozumiem tego człenia, dał dupy po całości i stracił cały szacunek jakim mógł się cieszyć mimo pijackich ciągotek i jazdy po gorzale. Reszta towarzystwa nie lepsza. Małe śmieszne struktury pseudo mafijne nie mają już prawa bytu jak dwadzieścia lat temu panowie,czas się obudzić. Jedyny plus to fakt objawienia prawdziwego oblicza naszej władzy we właściwym czasie i dzieki temu możliwość ukręcenia łba hydrze przy urnach. To nasz święty obowiązek.
          • Gość: Gość Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 11:16
            O'key, to pogrzebcie teraz trochę w PiSiowskich lidzikach. Siedzą cicho a za karkiem brudy pewnie jak u wszystkich, którzy nic nie potrafią i dlatego pchają się do polityki.
          • Gość: Wojtek P. Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 11:20
            To popatrz na jakość startujących w wyborach do rady powiatu. Z czego tu wybierać? Ludzie nie chcą być kojarzeni z żadną opcją, nawet pseudo niepartyjną, bo wiedzą, że to też układzik towarzyski powołany dla własnych korzyści. Za to, że kiedyś zarząd miasta podjął decyzję, żebyśmy nie byli powiatem ziemskim członkowie tego zarządu będą się smażyć w piekle. Mamy teraz taki chory twór jak starostwo, z nepotyzmem i pozorowanymi działaniami, płacimy na niego podatki i musimy się za niego wstydzić. Jak to możliwe, że przez tyle czasu bezprawnie wypłacali radnemu dietę, że głosował. Przewodniczący rady powinien od razu złożyć rezygnację. Komisja rewizyjna też do wyrzucenia.
            ps. A w Polonii nic się nie dzieje panie starosto! Ile to już lat? Jakbyście nie zablokowali miasta już by była otwarta i coś by się tam działo.
            • Gość: Roman Pisowska nagonka na szanowanego człowieka... IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 12:36
              Tylko tyle mogę o was napisać. Przyjdzie kaczor to będziecie płakali ale będzie już za późno.
              • Gość: księgowy Re: Pisowska nagonka na szanowanego człowieka... IP: *.147.118.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 17:54
                Romuś kogo masz na myśli pisząc "szanowanego człowieka"
    • Gość: oko Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:42
      Kłania się"Magdalenka"-bez układu, jak bez powietrza.
    • Gość: Marciniasty18 Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:55
      tvn24.pl/stracil-mandat-za-jazde-po-pijanemu-pol-roku-udawal-radnego,394319 kolejne doniesienia czy to jego obrona ?
    • Gość: kret Re: Fałszywy radny IP: *.147.118.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 18:11
      Chyba wszyscy wiedzą co reprezentuje sadulek były wykładowca ideologii komunizmu na Uniwersytecie Marksizmu i Leninizmu. Jak się poniżają ludzie którzy go akceptują w swoim towarzystwie a już ta jego ostatnia wypowiedź dotycząca jego stosunku do obowiązującego prawa jest powalająca. Dwulicowość sadulka nie przeszkadza ani radzie miasta ani radzie powiatu. Wizerunku jaki przedstawia telewizja nie da się zmienić, trzeba będzie z tym żyć do najbliższych wyborów prośba tylko, zapamiętajmy te nazwiska aby na nich nie głosować i nie ważne z jakiej partii się wywodzą ani jeden nie ma „twarzy”.
    • Gość: rajnoł Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 19:52
      Muł i wodorosty, a na dnie nasi radni. Sadowskiemu tak słoma z butów wystaje, że mógłby dorabiać jako karmik dla zwierzyny płowej. Mega prymitywna arogancja i ignorancja. Decyzja prokuratury to kpina z wszystkich mieszkańców Ciechanowa, którzy mogli stać się ofiarami nagrzanego chirurga!
      • Gość: łysy Re: Fałszywy radny IP: *.158.216.198.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 20:52
        Z tą słomą wystającą z butów to racja , zobaczcie na innym portalu jak ten człowiek zakłamuje lokalną historię odsłaniając kolejne tablice. Ciekawe kto go wybrał prezesem TMZC jak czytałem odsłaniane tablice nie mają pokrycia w faktach historycznych ale to nie ważne dla tego człowieka podobnie jak wyroki sądowe.
        • Gość: mordo ty moja Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 22:11
          Sadowski wam przeszkadza a ta reszta? To dopiero ...............ki . To przedstawiciele władzy? Nałuuuuczyciel jak się nazywa? Oj radni nieporadni. Żenada
          • Gość: stolarz Re: Fałszywy radny IP: *.158.216.198.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.14, 09:55
            Sadowski to dar okrągłego stołu i Magdalenki
    • t_rex Re: Fałszywy radny 09.02.14, 17:53
      Czy ktoś pamięta,albo zna link, który z panów radnych powiatowych glosował przeciw utracie mandatu przez naszego bohatera? Trochę i na nich spada wina za mierny poziom życia społecznego, panoszenie się dziadostwa.
      • Gość: i co ? Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 17:59
        Co to służby finansowe i prawnicze starostwa, które mają w swoich obowiązkach opiekę nad tymi sprawami. Pani sekretarz, skarbnik znają czy nie znają prawo? Do zwolnienia.
        • Gość: młody Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 19:28
          zajęci zatrudnianiem krewnych, heh. starostwo zalicza wpadkę za wpadką. normalnie obciach do zaorania
          • Gość: To Ja Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 14:06
            Ktoś przecież za to wszystko odpowiada, może Morawski się nazywa?
            • Gość: kargul Re: Fałszywy radny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 19:24
              Dziś na deptaku słyszałem, że w starostwie był jakiś minister chyba z PSL-u jest od pracy i jednego z radnych namawiał na „jedynkę” mnie się wierzyć nie chce, albo się przesłuchałem może chodziło „ na jednego”.
              • Gość: kargul Re: Fałszywy radny IP: *.158.216.108.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.14, 13:36
                Teraz na wsi mamy dużo czasu, można poczytać co się na świecie dzieje, przeglądając jeden z ciechanowskich portali miejskich dowiedziałem się, że wojewoda mazowiecki sprawę fałszywego radnego skierował do prokuratury, ja mam pytanie czy to ta sama prokuratura która już prowadziła jedno dochodzenie dotyczącego tego radnego?, czy inna?
                • t_rex Re: Fałszywy radny 02.03.14, 18:41
                  w ostatnim TC znany radny przyznał się do dwóch błędów, że pił i że nie zrezygnował. dodałbym trzeci, że się odwołał i czwarty, ze stracił okazję do milczenia. Zasugerował by redaktor skierował sprawę do prokuratury. podchwycił to wojewoda. I skierował.
                  • Gość: 1954a4 Re: Fałszywy radny IP: 213.199.253.* 02.03.14, 19:54
                    W.Niestępski jest człowiekiem inteligentnym i nie powinien słuchać doradców.Powinien zrezygnować w odpowiednim momencie z mandatu radnego i uniknąłby tego co w tej chwili doznaje.Wojtek i to był Twój błąd.A w swojej branży jesteś fachowcem i skoncentruj się na tym.
                    • Gość: t Re: Fałszywy radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 21:38
                      Nikt go nie zmuszał do słuchania doradców. Jest dorosły, zdecydował jak zdecydował i ponosi tego konsekwencje.

A swoją drogą jak na inteligentnego faceta sporo tych błędów: prowadzenie po pijaku, brak rezygnacji, odwołanie do sądu przedłużające to co nieuchronne, wreszcie dziwaczne tłumaczenie braku zainteresowania postępowaniem w swojej sprawie.

Jedno pozytywne, że przynajmniej przeprosił. Lepiej późno niż wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka