b_jak_be 26.02.14, 08:48 Mają uchwalić pomysł szefa by obniżyć o tyle miesięczny bilet autobusowy. Albo darmowy przejazd albo benzyna po 6zł dałyby częściowy efekt rozładowania korków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 09:34 Pierwszy bilet kupi Prezydent by nie zwiekaszać korków na Płockiej,wiadukcie,Tatarskiej,17stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: 195.117.122.* 26.02.14, 10:03 Może kupi może przesiądzie się na rower? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.14, 10:25 prezydent powinien stanac na wiadukcie i tlumaczyc sie z zamkniecia przejazdow,a moze mialby szanse na ponowny wybor.Jest cieplo,smialo panie WW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: 195.117.122.* 26.02.14, 11:36 Nie ma czasu bo musi ciągle czytać apele niezadowolonych poddanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 17:37 Nie wiem kto wpadł na tak absurdalny pomysł bo chyba nie Prezydent? Taka kwota może podnieca kupujących w Biedronkach ale nie tych co życia bez auta nie wyobrażają sobie. Czas zaapelować by firmy zmieniły godziny pracy choćby o kwadrans lub dwie na danym obszarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: 92.60.130.* 26.02.14, 14:00 Pan Prezydent nie pojedzie MZK, ani nikt z jego świty , bo będzie się bał że mu nawtykają za zamykanie biznesu w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 19:16 Zaiste ciemnogród!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek80 Każda obniżka jesat dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 19:40 Może tak merytorycznie, a nie w stylu pszemma czyli b_jak_be. Pierwszy raz widzę, żeby się komuś nie podobała obniżka cen biletów. Może dla tych, którym parę złotych nie robi różnicy to powód do drwin, ale dla większości nie. Mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu-jak-mu Re: Każda obniżka jesat dobra IP: *.elartnet.pl 26.02.14, 22:59 Mnie też.Grosz do grosza a będzie kokosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: 195.117.122.* 28.02.14, 15:29 Wy mieszkańcy jesteście tacy niewdzięczni za taki wiosenno-letni prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: radni bezradni za 10 zł.? 04.03.14, 23:23 Teraz to i rowerem trudniej poruszać śię będzle po mieście.Nie wiem czy setki osób na rowerach to niespodziewany chaos na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wip Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.tktelekom.pl 05.03.14, 10:43 PIĘĆ tysięcy polskich złotych na miesiąc ma rozładować korki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 17:54 W wakacje korków nie będzie bo tak jest co roku. To szkoły generują korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo ma za co Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:48 Prezydent Ciechanowa Waldemar Wardziński znalazł się w pierwszej dziesiątce najlepiej zarabiających prezydentów polskich miast ubiegłego roku. W Polskich miastach urzęduje 107 prezydentów. Portal Onet.pl opublikował listę 11 najlepiej zarabiających. Wśród nich na 10. miejscu znalazł się prezydent Ciechanowa – wyprzedził w rankingu Ryszarda Grobelnego, prezydenta Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: radni bezradni za 10 zł.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:58 Po wycięciu schetynowca wojewodę Kozłowskiego może nas awansuje na wojewodę mazowieckiego i może wtedy coś zrobi dla deptaka,Smiecinka,Mleczarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Każda obniżka jesat dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 23:53 tak można wszystko obrzydzać. bez sensu takie bredzenie. obniżek się czepiać może tylko świr w rodzaju gościa/pszema. jakby pis obniżył miałbyś orgazm z zachwytu. skup się na korzyści dla tych, co będą korzystali, przecież ty nie musisz. obniżki nie mają barw partyjnych. pisowiec czy peowiec, każdy z przyjemnością skorzysta, jak w portfelu puchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Każda obniżka jesat dobra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 09:51 Obniżki nie dobrze ,podwyżki jeszcze gorzej .O co chodzi?Polskie piekełko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Każda obniżka jesat dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 10:07 Dokładnie :) Jak komuś już się nawet obniżki nie podobają, to czas mu się leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Każda obniżka jesat dobra IP: 195.117.122.* 27.02.14, 15:40 Należy zachwycać się obniżką bo taki przekaz ma się utrwalić w świadomości. Cieszą się ci co i tak korzystają ale nie wróżę temu pomysłowi większego powodzenia bo należy zadać pytanie ile nowych biletów ma zostać sprzedanych? Jeśli Cedrob,Bauer..i inni zafundują takie bilety setkom osób to wtedy można mówić o sukcesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Każda obniżka jesat dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 20:23 tęsknisz za prl-em chyba. prywatni mają fundować przejazdy, heheh z choinki si ę urwałeś. po co wysywać takie księżycowe propozycje. jeszcze dodaj darmowe śniadania... w przeciwieństwie do ciebie jeżdżę autobusami i nie będę jak głupi krytykować niższych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samson Obniżka jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 23:10 Jak dla ciebie dycha co miesiąc to byle co, jak w rodzinie się ma 5 osób czyli 5 dych miesięcznie zaoszczędzone to gratuluję rozsądku... Nienawiść do PO cię zaślepia i wszystko do tego odnosisz. Biedny z ciebie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Obniżka jest OK IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 28.02.14, 14:56 Jedno jest pewne. Ta rada jest na pewno bezradna. Mało tego beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzała Re: nawet za darmo IP: *.static.chello.pl 28.02.14, 15:51 Gdybym miał jeździć nawet za darmo, to nie mam czym do pracy dojechać (kargoszyn-dzielnica przemysłowa). Tak było już 10 lat temu. Jak była linia, to autobusy (godziny kursowania) nie pasowały. Więc ludzie z konieczności kupili auta i teraz mają głęboko ZKM, nawet nie sprawdzając czy coś się zmieniło. A większość zakładów w dzielnicy przemysłowej pracuje 6-14, 14-22, 22-6 + biura 8-16 mniej więcej. Tylko tyle i aż tyle wystarczyło zrobić -dopasować rozkład. Po co komu autobus z aleksy na PKP, który przyjeżdża 3 minuty po odjeździe pociągu. Taki ktoś wsiada do auta lub pedałuje z buta. ZKM zdechnie śmiercią naturalną. Tak jak ktoś zauważył, obniżka będzie dla tych, którzy i tak jeżdżą - czyli ogólnie perfumowanie g...a. Ja przesiadłem się na rowerek i ZKM i korki mam w poważaniu głęboko, do tego jeszcze trochę ruchu - od razu człowiek zdrowszy. PS. Kolega opowiadał mi niedawno zaistniałą sytuację. Pewna pani pracuje w galerii Mrówka i kończy pracę o 21, po zmianie rozkładu zniesiono autobus, którym mogła wrócić do domu. Wykonała telefon do ZKM a tam jej powiedziano że się musi dogadać z kimś kto jeździ autem - no to zrobiła prawko i kupiła auto. Tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: nawet za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 17:14 Tu nie Wawka i nie tłumy pasażerów to nie stać nas na autobusy o każdej godzinie co pasuje pojedynczym ludziom, chyba że ceny będą astronomiczne. Helou, czy ktoś tu myśli? Pomstować na obniżkę, tego jeszcze świat nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: nawet za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.14, 10:36 ludzie nie będą chcieli jeżdzić autobusami bo albo godziny kursów są bez sensu albo trasy lini np żeby dojechać trójką z Zachodu na Bloki trzeba spędzić w autobusie 40min. bo ktoś wymyślił, że autobus ma objechać Aleksandrówkę, podczas gdy mi autem ta sama trasa zajmuje trzy minuty przez niezamknięty jeszcze przejazd. I nawet jak w końcu przejazd zamkną to będę wolał wyjechać 10 minut wcześniej lub urwać z pracy 5 minut i spędzić 20 minut w aucie w jedna stronę niż 40 minut w autobusie. o Przesiadaniu się z 3 w 4 na wiadukcie też można zapomnieć, bo przeważnie trzeba czekać z jednego autobusu na drugi 15-20 minut.....Więc gdzie sens, gdzie logika???? Odpowiedz Link Zgłoś