Dodaj do ulubionych

Przedszkole nr 1 i 6

03.03.14, 14:52
Witam rodziców!

Od września chcę posłać córkę do przedszkola.
Chciałabym zapytać Was o kwotę jaką płacicie miesięcznie za 5 godzin i za 10 w tych badź innych przedszkolach. chcę zobaczyć czy te kwoty są zbliżone do siebie. Interesuje mnie głównie przedszkole nr 1 na Nadfosnej i nr 6 na Pijanowskiego bo najbliżej.
Wstępnie chciałam córkę dać na 5 godzin,ale raczej nie będzie miał jej kto odbierać i myślę o 10 godzinach.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Przedszkole nr 1 i 6 IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 15:31
      Opłaty we wszystkich przedszkolach publicznyh są takie same,miesięcznie wychodzi około 220-230 zł plus rytmika itp,gdy dziecka nie ma powyżej 3 dni zwracane są koszty wyżywienia za dni nieobecności,powyżej 6 dni zwracane są koszty posiłku plus opłaty za godziny.
      • Gość: .... Re: Przedszkole nr 1 i 6 IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 15:32
        Powinno byc PUBLICZNYCH ;-)sorki C mi szwankuje na klawiaturze;-)
        • Gość: ... Re: Przedszkole nr 1 i 6 IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 15:37
          Przy 5 godzinach wnosisz opłatę tylko za śniadanko i obiad,przy 10 godzinach płacisz stawkę wyżywienia za 3 posiłki plus 1 zł na każdą godzinę powyżej pięciu,czyli 5 zł dziennie plus opłata za 3 posiłki,mnożysz to przez liczbę dni w miesiącu.
          • Gość: ... Re: Przedszkole nr 1 i 6 IP: *.play-internet.pl 03.03.14, 15:43
            Wyżywienie stawka dzienna 6 zł plus 5 zł czyli 11 zł dziennie,za miesiac marzec wychodzi 11 zł razy 21 dni tj 231 zł.
            • monisiiaa1991 Re: Przedszkole nr 1 i 6 06.03.14, 10:50
              A wiecie może w którym przedszkolu są przyjemniejsze Panie ? Córka ma prawie 4 lata i do tej pory była tylko z rodzicami bądź dziadkami. Nie była z żadną nianią,więc chciałabym ,żeby miała zaufanie do osób z którymi zostaje i ja chciałabym mieć pewność ,że zostawiam ja pod dobrą opieką.

Pozdrawiam.
              • Gość: Mama 3 Re: Przedszkole nr 1 i 6 IP: *.play-internet.pl 06.03.14, 22:11
                Co do opinii o Paniach,to moja droga ile rodziców tyle opinii...a pozatym to nigdy nie wiadomo do których Pań trafi pociecha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka