Dodaj do ulubionych

internista ciechanów

26.05.14, 09:41
poszukuję dobrego internisty w Ciechanowie
Możecie mi kogoś polecić ?
Co myślicie o doktor Barbarze Krzyśpiak ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: internista ciechanów IP: *.tktelekom.pl 05.11.14, 18:26
      Mam skierowanie do psychologa gdzie najlepiej do szpitala czy polokliniki i jakiego lekarza wybrać?
      • Gość: To Ja Re: internista ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:41
        Aniu droga psycholog to nie lekarz, a magister psychologii albo wyżej. Nie polecam Polikliniki, ogólny bałagan, wynika z braku szacunku do pacjenta. Tam powinno zmienić się kierownictwo, natychmiast.
    • Gość: X Re: internista ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:43
      Lekarka Krzyśpiak osoba powazna i oddana pacjentowi. Polecam.
      • Gość: Anka Re: internista ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 19:26
        Najlepszy internista -to Barbara Krzyśpiak
        • Gość: maria Re: internista ciechanów IP: 213.199.253.* 05.11.14, 19:47
          zdecydowanie p. Krzyśpiak. Fachowa, rozsądna, miła.
          • Gość: Ania Re: internista ciechanów IP: *.tktelekom.pl 05.11.14, 20:24
            A gdzie ta pani Krzyspiak przyjmuje i czy na kasę chorych.Bardzo dziękuję za pomoc.
            • Gość: kasia Re: internista ciechanów IP: *.centertel.pl 05.11.14, 22:41
              Tylko nie Krzyśpiak...... litości. Jest wielu fantastycznych młodych oddanych lekarzy. Np. Gąsiorowska Prusińska Arnica. Kraczkowska Ulińska Małecka Eskulap
              • Gość: darek Re: internista ciechanów IP: *.klinikiserca.pl 10.11.14, 14:56
                Pewnie że nie Krzyśpiak ...ja polecam Dybowskiego... wspaniały lekarz .. zna się na wszystkim. Polecam
                • Gość: ONA Re: internista ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.14, 15:13
                  To lekarz Dybowski zrobił nową specjalizację?Myślałam,że jest chirurgiem.
                  A jeśli ktoś zna się na wszystkim,to znaczy,że nie zna się na niczym.
                  Zrobiłaś antyreklamę.
                  • Gość: kasia Re: internista ciechanów IP: 213.199.253.* 10.11.14, 16:09
                    Jeśli już to zrobiłEŚ. Czego się czepiasz? Owszem nie jest internistą ale cuudownym chirurgiem onkologiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka