ffiolka_76 26.05.14, 09:41 poszukuję dobrego internisty w Ciechanowie Możecie mi kogoś polecić ? Co myślicie o doktor Barbarze Krzyśpiak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: internista ciechanów IP: *.tktelekom.pl 05.11.14, 18:26 Mam skierowanie do psychologa gdzie najlepiej do szpitala czy polokliniki i jakiego lekarza wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Ja Re: internista ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:41 Aniu droga psycholog to nie lekarz, a magister psychologii albo wyżej. Nie polecam Polikliniki, ogólny bałagan, wynika z braku szacunku do pacjenta. Tam powinno zmienić się kierownictwo, natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: internista ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:43 Lekarka Krzyśpiak osoba powazna i oddana pacjentowi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: internista ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 19:26 Najlepszy internista -to Barbara Krzyśpiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: internista ciechanów IP: 213.199.253.* 05.11.14, 19:47 zdecydowanie p. Krzyśpiak. Fachowa, rozsądna, miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: internista ciechanów IP: *.tktelekom.pl 05.11.14, 20:24 A gdzie ta pani Krzyspiak przyjmuje i czy na kasę chorych.Bardzo dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: internista ciechanów IP: *.centertel.pl 05.11.14, 22:41 Tylko nie Krzyśpiak...... litości. Jest wielu fantastycznych młodych oddanych lekarzy. Np. Gąsiorowska Prusińska Arnica. Kraczkowska Ulińska Małecka Eskulap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: internista ciechanów IP: *.klinikiserca.pl 10.11.14, 14:56 Pewnie że nie Krzyśpiak ...ja polecam Dybowskiego... wspaniały lekarz .. zna się na wszystkim. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: internista ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.14, 15:13 To lekarz Dybowski zrobił nową specjalizację?Myślałam,że jest chirurgiem. A jeśli ktoś zna się na wszystkim,to znaczy,że nie zna się na niczym. Zrobiłaś antyreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: internista ciechanów IP: 213.199.253.* 10.11.14, 16:09 Jeśli już to zrobiłEŚ. Czego się czepiasz? Owszem nie jest internistą ale cuudownym chirurgiem onkologiem. Odpowiedz Link Zgłoś