Dodaj do ulubionych

dobry salon fryzjerski

23.06.14, 22:16
W ktorym salonie ładnie rozjaśniają włosy ze średniego brązu ?? Chodzi mi o to by uzyskać kolor popielatego blondu z ciemnym brązem jednak nie wiem do którego salonu się udać gdyż obawiam się żółtego odcienia czego kompletnie nie chcę . Proszę o namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: dobry salon fryzjerski IP: *.play-internet.pl 25.06.14, 23:48
      Polecam salon Miss Pani Beaty Czyżykowskiej
      • Gość: Gośka Re: dobry salon fryzjerski IP: *.play-internet.pl 26.06.14, 13:57
        a ja polecam salon Pana Pawla w szpitalu, nie oszczędza na kosmetykach jak inne salony
      • Gość: gość Re: dobry salon fryzjerski IP: *.cnow.pl 26.06.14, 14:49
        Pani Cz nie ma pojęcia o farbowaniu a już na pewno strzyżeniu. w Ciechanowie nie ma fryzjera który używałby dobrych szamponów i odżywek ( zazwyczaj opakowanie nie równa się zawartości) i w odpowiedniej ilości o strzyżeniu proszę pozwolić ze nie wspomnę...
        • Gość: Ala Re: dobry salon fryzjerski IP: *.play-internet.pl 26.06.14, 16:05
          to w takim razie gdzie się udać?? , bo wychodzi na to że pozostaje mi samej chyba sobie rozjaśnić te wlosy na czym kompletnie się nie znam...
          • Gość: a_samo_a Re: dobry salon fryzjerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 17:19
            Chcecie robić kryptoreklamę na forum ogólnomiejskim jakimś zakładom fryzjerskim durne babska?! Temat zgłoszony do moderacji!
            • Gość: klientka Re: dobry salon fryzjerski IP: *.play-internet.pl 27.06.14, 16:20
              ,, durne babska'' to po co włazisz na to forum skoro potrafisz tylko obrażać innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka