Dodaj do ulubionych

7th haven opinie

03.07.14, 16:32
co sądzicie o tym lokalu?
dziś jadłam stamtąd tortillę, była smaczna!
tylko ten sos pikantny(czego nienawidzę) a Pani w lokalu nawet nie spytała jaki sos chcę, a ja nie wiedziałam przez to czy jest w ogóle jakiś do wyboru....
No i po otworzeniu ciasto w pewnym miejscu było "dziurawe" i dobrze, że na wynos wzięłam bo w domu zjadłam nad talerzykiem, gdybym w reku trzymała połowa by na ulicy wylądowała
Obserwuj wątek
    • love6655 Re: 7th haven opinie 03.07.14, 16:39
      a oto link jak by ktoś nie wiedział ;)
      www.facebook.com/7thheavenciechanow?fref=ts
      • Gość: Jagna Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 18:26
        Kurczaki dobre, choć jak zamówiłam tortillę mialam wrażenie że warzywa troszkę przeleżane były, ale jak na 'Ciechanowskie KFC' jest super, kubełki zamawam parę razy w miesiącu i na kubełku nigdy się nie zawiodłam. :D
        • Gość: łoś Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 18:45
          a mnie wkurza to, że często przed lokalem stoją pracownicy, aż nie mam ochoty tam zachodzić
          • Gość: hulck Re: 7th haven opinie IP: *.205.185.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.14, 18:59
            taaa siedza i pala fajki.
            potem tymi samymi raczkami wkladaja klientom kurczaki.

• Gość: łoś Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.14, 19:02
              nieee no podejrzewam, że myją ;)
              kierowcy teżz tam przesiadują
              • Gość: gość Re: 7th haven opinie IP: *.play-internet.pl 03.07.14, 21:44
                byłem tam raz i ze względu na obsługę po raz ostatni . Jeżeli coś zamawiam i jem to nie znaczy że trzeba mi się patrzeć na ręce przez cały czas jedzenia . Byłem z dziewczyną i nawet nie mogliśmy porozmawiać bo dwie Panie ,,nudzące się,, przy ladzie strasznie nas obserwowały . Nie polecam
                • Gość: Ania Re: 7th haven opinie IP: *.centertel.pl 03.07.14, 23:58
                  W środku nie byłam, zawsze z dowozem kosztowałam tych pyszności. ... jedzonko lux
    • Gość: Miastowy Re: 7th haven opinie IP: *.static.chello.pl 04.07.14, 09:08
      Dość słaba jakość, nie wiem czy to ja miałem pecha, ale trafiła mi się kiedyś kość w tortilli oraz pióra, więc więcej tam nic już nie zamówię. Ogólnie to sosy gotowe z butelki, frytki na jakieś najtańsze i na najgorszym oleju, ba o dostawie nie wspominając, oczekiwanie prawie godzinę i do tego zimne zamówienie.
      • Gość: gość Re: 7th haven opinie IP: *.play-internet.pl 04.07.14, 13:44
        o fujjjjj pióra ??? Na pewno już nic tam nie zjem . Obrzydzenie na samą myśl
      • Gość: gosia Re: 7th haven opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 14:51
        Coś nie chce mi się wierzyć...
        Ściągnięta ludowa legenda rodem byle tylko coś napisać
        • Gość: gosia Re: 7th haven opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 14:51
          miało być rodem z KFC
          • Gość: smakosz Re: 7th haven opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.14, 15:01
            Również jadłem tortille i skrzydełka.
            Jakość bardzo średnia , smak tłumiony niezbyt dobrymi sosami.
            Moim zdaniem nie wyszło to ciechanowskie KFC.
    • Gość: Miodek29 Re: 7th haven opinie IP: *.181.73.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.14, 17:48
      W tym lokalu zamawialem jedzenie kilka razy i tylko z dowozem, w prawdzie nie nisz zaglebialem sie w tortille i nie szukałem kosci ale swoje juz wiem:
      dowóz bardzo szybki
      jedzenie niestety na bardzo różnym poziomie i to te same dania a zwłaszcza skrzydełka i pozostałe elementy w panierce
      pan od dowozow bardzo mily
      • Gość: PanJa Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.14, 12:38
        Panierka dupy nie urywa. Takie same kurczaki można zrobić w domu :(. Mrs Chicken, który był parę lat temu na pl kopciucha był o niebo lepszy
        • Gość: l Re: 7th haven opinie IP: *.centertel.pl 07.07.14, 12:53
          o ile tortilla i chickenburger w miarę ok to skrzydełka itd. nie do przełknięcia dla mnie...
          • Gość: gosc Re: 7th haven opinie IP: *.cnow.pl 08.07.14, 12:58
            tak najgorsze w tym lokalu to obserwowanie jedzącego klienta przez personel kurczak dobry ,ale dupy nie urywa
    • Gość: kurczakowy Re: 7th haven opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 00:00
      Przy kfc to to nawet nie lezalo, ten kto jadl w kfc wie jak wygladaja kurczaki jak smakuja, to moje zdanie , ogolnie nie polecam , pozdrawiam
      • Gość: marta Re: 7th haven opinie IP: 213.199.253.* 11.07.14, 09:39
        nie poleam. Jedzenie niesmaczne, nieraz "odgrzewane" z dnia poprzedniego. Frytki smażone na starym oleju. Byłam 2 razy i raz za dużo
        • love6655 Re: 7th haven opinie 21.07.14, 04:20
          znów tam byłam i po raz kolejny obsługa przed wejściem...
          wkurzające to jest jak sie gapia kto wchodzi i co zamawia. weszłam od strony ul.Smorawińskiego, a wyszłam ogródkiem przez bramę koło domu starców.... eh jedzonko może byc, ale obsługa wkurzająca i w ogólę te babki zza lady jakies tępe.....
          • Gość: JanE Re: 7th haven opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.14, 22:23
            Nie polecam , szkoda dobry pomysł, jedzenie mieszane stare kurczaki ze świeżymi , niechrupiące, ma być smacznie pikantnie a nie bez smaku i tylko pieprznie , obsługa chyba wie że sprzedaje "byle co" bo jakby wstydziła się tego co sprzedaje NIE POLECAM. OBCIACH
            • aleksandra9009 Re: 7th haven opinie 01.08.14, 13:17
              Bardzo dobre jedzenie, byłam juz kilkakrotnie, na pewno będe wracać :)
              • Gość:   Re: 7th haven opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 13:20
                Skoro tam pracujesz to musisz wtacać.
                • aleksandra9009 Re: 7th haven opinie 08.08.14, 11:15
                  Hahaha, a Ty skoro pracujesz u konkurencji to się nie wypowiadaj :)
                  • Gość: jhaha Re: 7th haven opinie IP: *.play-internet.pl 12.08.14, 18:50
                    nie jestescie dla nikogo konkurencja
                    • Gość: mama Re: 7th haven opinie IP: *.tktelekom.pl 12.08.14, 21:05
                      no ja byłam w sumie tylko raz i więcej nie pójdę. Do KFC im daleko. Skrzydełka jakby kucharkiem zsypane. w kfc pikantne, ostre, a te nijakie,
                      Ja nie polecam
                      • Gość: znawca smaku Re: 7th haven opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 19:58
                        jedzenie byłoby smaczniejsze, gdyby było więcej panierki na kurczakach zamiast mąki. Raz zamówiłem kubełek i smak jakiś taki mdły. Więcej panierki, mniej mąki, a jedzenie będzie dużo lepsze :)
                        • Gość: blablabla Re: 7th haven opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.14, 18:13
                          każdy mówi to samo,a właściciel głuchy,przecież to on wie lepiej co ma smakować klientom,a ty mówisz o panierce przecież mąka tańsza...
                          • Gość: Wydział Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.14, 20:26
                            Bylam raz i jedzonko było super.Duze porcje,bardzo smaczne.Jadlam na dworze to nikt mnie nie podgladal.Jak się ma ochotę na Kfc to zapraszam do Warszawy.
                            • Gość: Byłem Re: 7th haven opinie IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.14, 07:51
                              Byłem z dziewczyną wstyd że tam poszliśmy ! Kurczaki bez smaku jakby odgrzewane 10 razy frytki wyschnięte i twarde masakra! W życiu ku....a tam nie pójdę ! Jedzenie jak ze śmietnika ! Stare !niesmaczne , to znaczy bez smaku!!!! I nie piszcie ze jedzonko fajne bo jest obrzydłe !!!!!
                              • joanna.rabicz Re: 7th haven opinie 15.06.15, 13:25
                                Jedzeni jeszcze ujdzie ale kto wpadł na pomysł żeby łysego zbira dać do worzenia ludziom jedzenia. Oprych żucający k**ami przy klientach, aż strach czy domu nie okradnie obrzydliwa reklama dla restauracji !!
                                • 4kawanalawe Re: 7th haven opinie 15.06.15, 14:36
                                  Obrzydliwe to są błędy ortograficzne, które popełnia Pani na forum. W pierwszej kolejności proponuję skorzystać ze słownika, zanim zacznie się Pani udzielać. A jeśli chodzi o oszczerstwa i wyzwiska, które rzuca Pani również na forum publicznym to może jakieś konkrety ? Została Pani kiedyś okradziona przez tego człowieka? Swoją wypowiedzią reprezentuje Pani zerowy poziom, a obraża innego człowieka.... żałosne.
                                  • cie_chan Re: 7th haven opinie 15.06.15, 15:04
                                    Ciekawe co by wyszłoz oceny Joanny po wyglądzie i słownictwie.
                                    • 4kawanalawe Re: 7th haven opinie 15.06.15, 15:19
                                      Biorąc pod uwagę pisownię niektórych wyrazów stosowanych przez Panią Joanne typu "worzenia" oraz "żucania" to chyba nie chcę wiedzieć .....
                                      • marek_braniecki Re: 7th haven opinie 19.06.15, 08:57
                                        Joanna na prawdę ortografią nie powala ale i u mnie z jedzeniem tez był i też się dziwie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka