Dodaj do ulubionych

"Club" Długołęka

15.07.14, 00:13
do sob istniał na fb profil "clubu" Długołęka. W ostatni piątek z ciekawości wybraliśmy się do tegoż miejsca. I się pytam co to coś ma wspólnego z clubem?!!! przecież to remiza osp bez WC, bez ochrony!! ze sklepikiem szkolnym zamiast baru! a sala? jak dyskoteka szkolna, z ławkami jak na sali gimnastycznej w szkole. pożal się Boże światła i quazi zespół, nagłośnienie totalna porażka, a pan wokalista, przez większość imprezy stał odwrócony tyłem z ręką w górze w poszukiwaniu zasięgu podczas wysyłania smsów. O godz 1ej miał być koncert grupy MIG i o tejże godzinie pan wodzirej zapowiedział go po czym puścił z płyty hity z zamierzchłych czasów, co przy nagłośnieniu o którym już wspomniałam dało efekt żenujący. Po godz tej sieczki pan znowu pojawił się na scenie z wiadomością, że MIG przyjechał, ale koncertu nie będzie, bo jest za mała frekwencja. buhahaha a bilet (20zł) gdzie w Warszawie mało w którym klubie tyle kosztuje przepada. Choć pan powiedział, że można z nim przyjść za dwa tyg. tylko z czym?! jak biletów nie dawano, tylko pieczątkę. Żeby nie było, że tylko się czepiam to plusy tez były, np. czysty parkiet, zero bójek, sporo miejsca do tańczenia. Po całej tej imprezie profil na fb zniknął, mam nadzieje że klub też. Wątku tego by nie było, gdyby nazwa tego miejsca na fb ozdwierciedlała stan faktyczny. dziękuję za uwagę!!
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 01:04
      Ale konkurencji przeszkadza - co widać :P.
      • Gość: olo Re: "Club" Długołęka IP: *.static.chello.pl 15.07.14, 15:56
        Dla broniarzy, od disco polisko, to wystarczy.
        • iso_1 Re: "Club" Długołęka 15.07.14, 22:15
          Ciechanów welcome to...
          • Gość: JAAAA Re: "Club" Długołęka IP: *.cdma.centertel.pl 16.07.14, 16:54
            zamknijcie tą budę na dobre bo jak znów ma tam grać ten zasra...niec G. i brat to ja wyjeżdżam z kraju!!!! :)hahah
            • Gość: a_samo_a Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 17:16
              Na tej całej Długołęce zjezdżają się chamy z okolicznych wiosek, po czym piją wódkę i szukają zaczepki!
              • Gość: si Re: "Club" Długołęka IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 17:23
                Tak a samo a jest jednym z nich
                • Gość: a_samo_a Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 17:33
                  Chyba chama ze wsi zabolało że prawdę o nim napisałem.
                  • Gość: chamka ze wsi Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 21:24
                    Jestem z okolicy, bywam w Długołęce i wraz z grupą znajomych z sąsiednich wiosek bawimy się zawsze bez picia wódy i zaczepek. I muszę powiedzieć, że najgorsze chamstwo przyjeżdża właśnie z wielkiego miasta Ciechanowa i równie cudownego Przasnysza, zawsze nawalone, szpanujące głupotą i szukające powodu do zrobienia zadymy. Możecie nazywać nas broniarzami ze wsi, chamami z okolicznych wiosek i co tam jeszcze wam przyjdzie do głowy ale to świadczy wyłącznie o waszej kulturze. Ja na przykład nie lubię techno ale nigdy nie będę wyśmiewać jego wielbicieli. Ale cóż tak mnie wychowano.
                    • Gość: olo Re: "Club" Długołęka IP: *.static.chello.pl 16.07.14, 22:49
                      Pisząc "broniarze" wcale nie miałem na myśli ludzi ze wsi, a wszelakich wielbicieli disco z pola
              • Gość: walker Re: "Club" Długołęka IP: *.matcom.com.pl 16.07.14, 23:00
                Już wprawdzie nie bawię się w Długołęce, jednakże niegdyś często tam się bawiłem grali znajomi z okolicznych wiosek, był niepowtarzalny klimat wiejskiej zabawy, myślę że dalej tak jest.
                Jeśli klimat tej imprezy Ci nie odpowiada to tam się nie baw, niepisz tak o ludziach których nie znasz. A gdy tak o tych Ludziach piszesz nie dziw się ze potem pewnie szukają zaczepki.
                Pozdrawiam wszystkich z okolicznych wiosek.
                • Gość: do walkera Re: "Club" Długołęka IP: *.cdma.centertel.pl 19.07.14, 14:01
                  Ja kiedyś miałam podobne zdanie,mając te 20 lat też chętnie się tam bawiłam ze znajomymi,bo było fajnie.Moje zdanie zmieniło się diametralnie, dowiadując się po latach co dzialo się tam wtedy "za kulisami"...Jeden z zespołu zgwałcił własną córkę a drugi jest psychopatą,dość znana to osoba.I nie są to plotki,ani żadne pomówienia tylko prawdziwe fakty.Wiedząc wtedy o tym bałabym się tam jeździć,inni na pewno też.Ale że takie sensacje raczej nie wzbudzają popularności,wręcz odwrotnie wszystko było zamiecione pod dywan,przemilczane.Pedofil odsiedział wyrok w Płońsku,co się dzieje z córką,nie wiem,ale po tym wszystkim na pewno nigdy nie pozwolę tam jeździć moim dzieciom.
    • Gość: gosc Re: "Club" Długołęka IP: *.matcom.com.pl 16.07.14, 23:45
      Znam chlopakow z okolicznych wiosek i wiem ze szukaja zaczepek. I strasza innych gosci. Dlatego sami tam nie przyjezdzamy. A ciechanow czy przasnysz bal by sie nawet zaczac do miejscowych. Wyskakuja w 20 i zaczepiaja.
      • Gość: olo Re: "Club" Długołęka IP: *.static.chello.pl 17.07.14, 10:37
        Bo disco polo, to nie tylko muzyka, to styl bycia:)
        • Gość: NOWY ORGANIZATOR Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 18:53
          Kochani, żebyście sami ocenili Dyskotekę w Długołęce zapraszamy was już 1.08.2014 w piątek na dobrą zabawę!!! Nowy organizator zaprasza na koncert Zespolu Cliver. Startujemy o 21!!! Postaramy się, żeby nic nie zakłóciło Wam dobrej zabawy, a piątkowy wieczór spędzony z Nami pozytywnie nastroił Was do imprezowego weekendu. Pozdrawiamy serdecznie! I do zobaczenia w piątek 1 sierpnia!!!
          • Gość: Żaneta Re: "Club" Długołęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 19:29
            Wybrałam się w piątek wspólnie ze znajomymi do "Disco Club" w Długołęce. Dziś już mogę stwierdzić iż byłam głupia i naiwna myśląc że skoro Cliver, NOWY ORGANIZATOR, to może być fajnie. Nic bardziej mylnego. To co tam zastaliśmy zniesmaczyło nas wszystkich. "Wystrój" pamiętający chyba czasy PRL, oświetlenie made in china ze sklepu za 5zł, nagłośnienie tak fatalne że słowa piosenki ciężko było zrozumieć. Dopełnieniem tego wszystkiego była dosłownie garstka ludzi bawiących się na parkiecie i powiewające w oknach firanki. (przeciąg) Nazywanie tego typu imprez DISCO CLUBEM to kpina z nas wszystkich. Do dziś pozostał niesmak i wstyd przed znajomymi że ich tam wyciągnęłam. Nie polecam !
            • Gość: aaa Re: "Club" Długołęka IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.08.14, 19:41
              odbył się w ogóle koncert Cliverów, czy też przypadkiem niby byli, ale była zbyt niska frekwencja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka