3kolusia 06.08.14, 11:13 Wczoraj zaginął pies, ratlerek, koloru rudego. Na pieska czeka małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Zaginął pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.14, 14:28 aa w jakiej okolicy zaginal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kolusia Re: Zaginął pies IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 14:34 Przy szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zaginął pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.14, 14:35 znowu ? juz jaksi czas temu bylo to ogloszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kolusia Re: Zaginął pies IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 14:40 ale to byl inny pies, ten zaginął po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
aziazazel Re: Zaginął pies 07.08.14, 14:24 Z bloku za apteką na powstańców ten piesek? Wydaje mi się że widziałem go przy garażach na starej kolumnie transportu mam nadzieję że żaden tamtejszy żul go sobie nie przywłaszczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zaginął pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.14, 15:16 ale to jak zaginał ? biegał sobie luzem po osiedlu ? sam wybiegł z mieszkania ? czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyc-Elka [...] IP: 194.181.100.* 09.08.14, 12:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek [...] IP: *.cnow.pl 09.08.14, 14:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zaginął pies IP: *.centertel.pl 09.08.14, 14:17 Żenujące wpisy na forum masakra. Nie rozumiem takich ludzi jak Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogburzona Re: Zaginął pies IP: *.centertel.pl 09.08.14, 15:50 Żenujący wpis? A robienie kupy na trawniku czy w piaskownicy nie jest oburzajace? A co by Pani zrobiła droga Pani Aniu gdyby zobaczyła Pani ze Pani małe dziecko coś je, podeszłaby Pani a to byłby psie ekstrementy? To znaczy ze ludzie też mogą walić tam gdzie im się chce, bo jak już skończy to co za różnica czy człowiek zrobił czy pies? Nie ma co się oburzac tylko pilnować swój inwentarz a nie puszczać samopas niech robi co chce i gdzie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 16:17 Komu nigdy nic nie zginęło (zwłaszcza żywego) niech pierwszy rzuci kamieniem :). Warto by było trzymać się tematu ale skoro piesek się znalazł to chyba tematu brak :). Nerwy na wodzy a "robiących kupy psami", puszczających je luzem i bez kagańców wiadomo gdzie trzeba zgłaszać prawda? Z drugiej strony mając psa trzeba mieć czas na to żeby czasem zabrać go w miejsce gdzie może pobiegać luzem i rozsądek (wręcz kulturę) by nie szkodzić innym. Uczyć więc kultury przy pomocy panów z Yeti i ich bloczków mandatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azi Re: Zaginął pies IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.08.14, 19:46 Jeśli Twoje dziecko je fekalia to masz niezły problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Re: Zaginął pies IP: *.centertel.pl 15.08.14, 13:47 Tak, mam problem bo mimo że żyje w XXI wieku to czuje się jak w średniowieczu - wszędzie walaja się psie ekstrementy, trzeba uważać żeby nie wdepnac, fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB_K Re: Zaginął pies IP: 194.181.100.* 18.08.14, 15:36 rzeczywiście, problem kup w miejscach publicznych istnieje i nie należy zamiatać go pod dywan ani pisać, że ja sprzątam bo w realu mało kto sprząta (vide: nasze trawniki)... Odpowiedz Link Zgłoś