96gosc 03.06.15, 14:53 Witam, Skończyłam właśnie szkołę średnią i poszukuję pracy w naszym mieście. Jestem osobą dyspozycyjną,otwartą, kreatywną, znam język angielski. Jeśli macie jakieś oferty, piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cie_chan Re: Praca w Ciechanowie 03.06.15, 17:24 To tak jak jakieś kilka tysięcy młodych ludzi w tym mieście :-). Patriotyzm piękna aprawa ale zmywak na wyspach już czeka. Chyba, że chcesz być tanią siłą roboczą w jak to określają ci co widzieli "obozach pracy". Jeszcze ustawiony wujek jest ratujący chociaż ci wujkowie z PO odchodzą już do lamusa a ci z PiS mają dużo niedocenionych kadr gotowych poświęcać się dla ojczyzny za 10 000+ miesięcznie :-) . Urząd ochrony bezrobocia to samo zło ale mają oferty zamknięte i poradnictwo zawodowe więc warto się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Praca w Ciechanowie 03.06.15, 23:20 współczuję Ci znalezienie pracy dla młodej osoby w tym zadupiu graniczy z cudem na szczęście Warszawa jest niedaleko tam są duże możliwości polecam i życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianinnazawsze Re: Praca w Ciechanowie 03.06.15, 23:21 Zamiast się czekać na oferty jak królewicz to rusz dupe i sam poszukaj! Jest tyle ofert, tylko trzeba umieć rozmawiać i pytać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Praca w Ciechanowie 04.06.15, 11:48 ciechanowianinnazawsze napisał: > Jest tyle ofert, tylko trzeba umieć rozmawiać i pytać !!! > buhaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianinnazawsze Re: Praca w Ciechanowie 04.06.15, 14:49 Ten śmiech wynika z twojej słabości czy braku argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Praca w Ciechanowie 04.06.15, 15:47 Iso jak to iso wielki myśliciel jakie ma Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Praca w Ciechanowie 04.06.15, 22:41 "Ten śmiech wynika z twojej słabości czy braku argumentów? " Sorry Przez moment faktycznie myślałem że rozumiesz ale to była chwilowa słabość. Tak więc odpowiadam: mój śmiech wynika z Twojej głupoty. Ale nie łudzę się że to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
abrakadabraaaa Re: Praca w Ciechanowie 07.06.15, 08:42 poszukują do pracy w hebe na warszawskiej i w paru innych miejscach, wystarczy się rozejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
projekt-365 [...] 07.06.15, 12:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
projekt-365 [...] 07.06.15, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Praca w Ciechanowie 07.06.15, 13:35 Jeszcze nie raz się zdziwisz zwyczajami tu panującymi. Odpowiedz Link Zgłoś