taktoja22 30.05.16, 23:04 Jestem żoną alkoholika gzie w naszym mieście znajdę pomoc psychologiczną ,czy ktoś korzystal z takiej pomocy? nie wiem co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerr111 Re: Alkoholizm 31.05.16, 07:30 Najpierw porozmawiaj z mężem, bo jak on nie chce to nic nie zrobisz i nic nie pomożesz... Odpowiedz Link Zgłoś
rododendron37 Re: Alkoholizm 31.05.16, 10:58 Jeśli sam nie będzie chciał sobie pomóc to nawet najlepszy specjalista mu nie pomoże. Porozmawiaj z nim żeby pomyślał o swoim zdrowiu, nie wiem ile i jak on pije ale prędzej czy później dosięgnie go marskość wątroby albo inne choroby, jeśli dalej będzie nałogowo pił. Odpowiedz Link Zgłoś
androj5 Re: Alkoholizm 31.05.16, 11:37 Pomoc można uzyskać na Powstańców Wielkopolskich budynek za Szkołą. Pytać o p. Elżbietę Muzińską- bezpłatna pomoc terapeutów i psychologów. Grupa Al-anon żony alkoholików spotykaja sie w kazdy poniedziałek na Aleksandrówce w budynku Spółdzielni Mieszkaniowej na przeciw kościoła.Nie zostawaj z problemem sama zwróc sie o pomoc, to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś