aelion 08.06.17, 10:58 Pytanie pewnie troche z kosmosu ... ale jestem ciekaw...czy w Ciechanowie ktos pracuje jako programista (nie klepacz stronek w HTML) czy wszyscy powyjezdzali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cie_chan Re: Programisci w Ciechanowie 08.06.17, 14:03 Klepacz stron to koder (języki skryptowe). A kto niby by zatrudniał w Ciechanowie programistę? Centrala Nasienna? Odpowiedz Link Zgłoś
aelion Re: Programisci w Ciechanowie 08.06.17, 14:06 stad wlasnie moja ciekawosc jak to w moim rodzinnym miescie wyglada, a kto wie moze jest jakis software house, ktory lapie jakies projekty z zagranicy albo firma ktora tworzy cos swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
karczewk Re: Programisci w Ciechanowie 14.06.17, 10:57 Jest jedna firma technologiczna, łatwo można ja wygooglać. Z tego co mi wiadomo robią coś w Javie. Więcej nie wiem. A jeśli chodzi ci o nietypowego programistę, to możesz pochodzic po zakładach i popytać o programistę CNC. Po za tym Ciechanów jest zdechły. Opcją jest praca zdalna, ale po nią trzeba już się ruszyć minimalnie do stolycy albo za granicę, ale to dla debeściaków. Odpowiedz Link Zgłoś