Dodaj do ulubionych

Gdzie ci mężczyźni?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:27
Mlode, wolne panie, co wy na to?? Moim zdaniem w naszym miastku porządnych
kandydatów na faceta jak na lekarstwo! Gdzie są wszyscy wartosciowi i
porządni mężczyźni?! Wyginęli? Dać tylko kroka, po mieście się rozejrzeć i
wszedzie te same zakazane twarze 20-30 latkow, ludzi, którzy są zerami. Toz
to tragedia po prostu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Katze Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.05.05, 18:30
      wf-man ze społecznej jest przecież bardzo sexi! I wolny! (podobno)
      • Gość: peggie Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:34
        Ok, jeden jest. A inni?
        • Gość: Katze Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.05.05, 18:39
          innych rzeczywiście nie ma... :(
          • Gość: .... Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:05
            była moda na koksiarzy to teraz trzeba poczekac aż ci obwisielce sie
            wykończą...
            • Gość: deepthroat Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:33
              Ja się zapytuję natomiast gdzie sa ładne i porządne dziewczęta, nie zmalowane
              jak ostatnie szaramuty i z zasadami? Powiedzcie mi gdzie to będę tam chodził bo
              nie mam pojęcia gdzie ich szukać...na Syberii może?Oczywiście w Gawrach i
              innych Qflach to mozna znaleźć.... guza chyba.....
              • Gość: Ciechanowiak Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:04
                No właśnie można zadać pytanie: Gdzie są te kobiety? Jak kolega wcześniej
                wspomniał ładne, porządne i naturalne a nie sztuczne i zamalowane. Niby są w
                gawrach, kuflach itp. lokalach. Wiekszość jednak (nie wszystkie, przepraszam te
                porządne bo takie podobno istnieją) nadają się do wycierania podłogi, a druga
                to tzw. blachary. Jeśli nie masz dobrej fury, nawet chaty (starzy mają) to nie
                masz co szukać w tym mieście. Zawsze mieć lepiej lepszy start. Przepraszam
                jeśli obraziłem porządne kobiety w ty mieście. To są spostrzeżenia zwykłego,
                szarego ciechanowiaka....
              • Gość: ... Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:15
                Są, są, tylko, że nie jest to mile widziane. A może po prostu inne im
                zazdroszczą i chcą za wszelką cenę dokopać?!
            • Gość: Ania Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:01
              W warszawce poznałam swego królewicza. I choć rodowity ze stolicy, wcale nie
              jest "warszawskim dupkiem szpanerem" - choć pelno tam takich, nie powiem.
              • Gość: lara Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:28
                A to Kielczyk tym wuefmenem jest? Toz on taki sobie, ludzie! Przecietniak!
                • Gość: wfman Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:31
                  Może już starczy co! mali ludzie! Od tego sa agencje towarzyskie! Pozdrawia
                  przecietniak... I spokojniej z tym nazwiskiem!
                  • Gość: Katze Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 22:33
                    to zalezy co się komu podoba. Supermanem może nie jest, ale jest fajny i
                    sympatyczny. Spoko gość z niego. Dlatego tak się wszystkim podoba...
                    • Gość: deepthroat Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:58
                      taki post ładny był, a co sie tu porobiło...tylko jeden wuefmen jest fajny w
                      ciechu....no ładnie dziewczęta...porażka...:)
                  • Gość: po_prostu_ja:) Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: 213.199.253.* 22.05.05, 11:45
                    O jacież widzę, że post nie może się obyć bez Pana :/ Kurna, ja to Panu
                    współczuje...Co poruszony jest temat o urodzie czy czymś podobnym to musi się
                    pojawić Pana nazwisko! Boże dziewczyny, czy wy na prawdę nie macie nic
                    ciekawszego do roboty, tylko pisanie o tym, jaki to Pan Adam jest przystojny??
                    Może porozmawiajmy lepiej jakim jest nauczycielem, jakie dobre ma podejście do
                    nas uczniów? Na pewno to bardziej by zadowliło Pana Adama!!Uroda to nie
                    wszystko!. Takie jest moje zdanie na ten temat oo :D
                    Pozdrowienia :*
                  • Gość: po_prostu_ja:) Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: 213.199.253.* 22.05.05, 12:07
                    Wiem, że te posty to wkurzajace są, ale niech sie Pan nie przejmuje :), już nie
                    długo zielona szkoła, odpocznie sobie Pan od nich, za to posłucha naszych
                    biesiad w autokarze :D, to jest najelpsze :):P
          • Gość: Alex Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.server.ntli.net 18.05.05, 01:05
            ja Adasia dobrze znam i nawet wakacje z nim razem kiedys nad morzem spedzilam:)
            porzadny kolega i szarmancki mezczyzna...ale dajcie mu juz spokoj! prosze jako
            jego kolezanka. a jak mile Panie wam tak bardzo na nim zalezy-i innych
            ciekawych WSPANIALYCH mezczyznach naszego miasta-to nie nad komputerem tylko na
            majowke prosze!!!pozdrawiam wszystkich milych Panow...
        • Gość: włodziu z wonsem Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:00
          Siedzą w ciupie ,albo zbierają truskawki u zagranicznego rolnika .
    • Gość: Izolda Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:43
      Oj tak ten nauczyciel ze społecznej to porządny facio i przystojniaczek:) ale
      sadze ,że jest takich wiecej! Moje drogie musicie sie rozglądać bardziej i
      proponuje patrzenie na chodniki a nie ulice! Właśnie nimi spacerują faceci
      jakich , kazda z nas szuka! A tymczasem ruszajmy na społeczna taki kąsek sie tam
      uchował (kawaler) :) :) peggie do dzieła:)
    • Gość: Yano <a href="http://sympatia.onet.pl" target="_blank">sympatia.one IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:59
      sympatia.onet.pl
      w wyszukiwarce można wpisać miasto (i np. wyznanie, co jest wyjątkowe wśród
      takich serwisów)
    • Gość: peggie Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:06
      he, dzieki! A jak namierzyc tego przystojaniaka ze spolecznej?
      • Gość: Katze Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 19:28
        Szkoła społeczna stoi na rogu Letniej i Wyspiańskiego.
        Poczekaj na ładną pogodę, bo jak ciepło to dzieci są z panem na zewnątrz...
        Powodzenia... :)
        • Gość: peggie Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:34
          Dzieki, przyczaje sie :)
          • Gość: Katze Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 20:16
            Tylko uważaj, nei pomyl go z jakimś przystojniakiem z gimnazjum, bo jest tam
            wielu niezwykle ATRAKCYJNYCH chłopaków... :D
            • Gość: Kąpielówka Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:00
              Znowu o tym facecie!!! Chyba i ja się zastanowie nad zdobyciem jego serducha:)
              Ale ja go złapie na basenie ha ha ha !Pozdrawiam was panie i życze powodzenia:)
    • Gość: Kąpielówka Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:11
    • administratorforum Re: Gdzie ci mężczyźni? 17.05.05, 17:47
      Co do pana Adama Kielczyka, to to naprawde looz koleś. Pozdrowienia dla niego!
      • Gość: ... Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:51
        Ja tam swoją Jolkę to w bibliotece poznałem...
        • Gość: spec Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 02:09
          etam, biadolicie, bo słabo się rozgladacie alboście mnie nie widziały ;P
          • Gość: opalona dupa Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:26
            Wygląd i inteligencja to nie wszystko . Pieniądze to jest to co mnie kręci .
            • Gość: Inteligent Do opalonej dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:25
              To idź do pracy i je zarób. Ciekawe kto by chciał tak pustą laskę jak ty..
              • Gość: o Re: Do opalonej dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:34
                i dlatego zawsze będziesz do wycierania podłogi ścierko turlaj beret tępaku
    • Gość: swobodny Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: 213.199.253.* 23.05.05, 12:36
      Chcecie poznać normalnych ludzi?? To tak jak ktoś napisał, napewno nie w Gawrze(chodzi o zwykłe dyskoteki) czy Qflu. Wybierzcie się na jakąkolwiek imprezę bluesową, rockową czy chociażby regge. Przeważnie są one organizowane w Kawiarni Artystycznej lub w Gawrze. Tam wiekszość jest normalna i raczej ciężko spotkać jakiegoś koksiarza czy "panią" z centymetrową warstwą tapety ;)
      Każdy chodzi tam gdzie lubi.
      • Gość: normalny facet Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.06.05, 17:35
        Mam 27 lat i jestm dość często w Ciechanowie nie jestem kosiarzem czy jak tam
        ich nazywacie wszystkie pieniądze jakie mam zarobiłem własną ciężką pracą a mam
        ich tyle ile mi trzeba do szczęścia i nie wyobrażam sobie żeby związać się z
        kobietą która ceni tylko pieniądze a nie sposób ich osiągania. Nie lubię blachar
        jak to ktoś nazwał z przedmówców ale miło jest jak oglądają się za moją bryczką,
        bo wtedy jestem dumny z tego że im się podoba i przeze mnie wypracowana. Więc
        drogie panie troszkę więcej skromności zaróbcie troszkę żeby docenić pieniądz a
        nie na łatwiznę aby znaleść dobrą partię z kasą i się ustawić na życie tak
        daleko nie zajedziecie. Odrobinę powagi i szacunku dla pieniądza a potem wasza
        uroda i wdzięk i znajdziecie partię jaka się wam wymaży.
        Sory za błędy nie jestem polonistą.
        Pozdrawiam wszystkie piękne mądre i rozsądne Panie z Ciechanowa gdziekolwiek są
        bo jesze żadnej nie spotkałem.
        • Gość: deepthroat Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:24
          Stary no nieźle...masz u mnie piwo;)
          • Gość: normalny facet Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.06.05, 22:23
            Trzyma cię za słowo heinekenka lubię :-)

Pozdrawiam
            wszystkich normalnych facetów
            • Gość: deepthroat Re: Gdzie ci mężczyźni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:56
              Zapros kilka normalnych dziewcząt to i heineken sie poleje:) Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka