Gość: autorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:13 dziś o północy rusza nowy ciechanowski portal pod adresem ciechanow.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poinformowany Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:21 he he he już go widziałem . nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowski Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:44 I co ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:20 dawaj haslo i login na maila mariuszpl@gmail.com :P bo sie doczekac nie moge chce zobaczyc przed 24 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 04:05 taki sobie ten portal, portal powinien zdobywac sam materialy a nie pisac źródło KRC i w kółko to samo kopiować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzy Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:37 Portal nie kopiuje tylko współpracuje z radiem KRC. Nie mamy na razie własnej redakcji chociaż mamy nadzieje ze to sie zmieni. Jak byś trochę poczytał to znalazl byś również nasze własne materiały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanów Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:16 czeka was mase pracy z tym portalem ale czy jest sens pisać to samo co jest pisane na innych stronach ciechanowa, tyle już stron ruszało w ciechanowie o tym miesiecie i portali, że przybywa ich tylko do kolekcji no,ale życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Teraz potrzeba stron konkretnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:29 Bo portali od WSZYSTKIEGO czyli od NICZEGO mamy już sporo... Może jakaś stona turystyczna o Ciechanowie? (skupiająca się tylko na historii miasta i zabytkach) Albo coś o wybitnych osobistościach pochodzących z miasta? A może jakaś wirtualna encyklopedia o Ciechanowie? Może strona ze zdjęciami z miasta... Konkrety proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskutant Re: Teraz potrzeba stron konkretnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:20 Szczerze mówiąc to bym dyskutował. Pokaż mi chciaż jedną ciechanowską stronę gdzie są aktualne informacje. Właśnie ogladałem kilka stron i: KRC - lipa 3 newsy , nie z Ciechanowa i stare., UM - strona urzędu czyli propaganda, ciechanow.info - bez komentarza 3 wiadomości z miesiąca. ,ciechanow.com.pl- tragedia. A ten nowy portal widziałem dziś i musze powiedzieć że przynajmniej coś tam jest . Ok są to w większości newsy z innych redakcji ale po pierwsze sa dosyć aktualne po drugie codziennie( mam przynajmniej taka nadzieję ). W tej chwili jedynym źródłem newsów w Ciechanowie jest radio ale nie każdy może słuchać go o określonych godzinach a tu miżna sobie wejść kiedy się chce. Poza tym to jest normalny sposób dzialania portali . Na Onecie około 80% materiału to przedruki. Ciechanow.net.pl ma jeszcze mnóstwo niedociągnięć ale będę mu mocnokibicował. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jortex Kiepsko z zabytkami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:56 Domu przy ul. Kilińskiego 2 już NIE MA ! Resztę błędów wysłałem administratorom portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Rusza portal IP: 212.160.172.* 15.06.05, 12:39 Przydałaby się galeria Ciechanowa (tylo z jakimiś zdjęciami trochę lepszej jakości niż na um.cichanow.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary skate Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:52 no narazie to nic ciekawego tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annapurna13 Re: Rusza portal IP: *.interia.pl 15.06.05, 14:54 Komuś chciało się coś zrobić. Powodzenia życzę autorom i zapału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Rusza portal IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.06.05, 00:41 jest więcej takich, którym chce się coś robić pozdrowienia dla krasiniaka: i strona, i forum przerastają o głowę wszystko to, co dzieje się w Ciechanowie. www.krasiniak.on.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowiak zróbcie aukcje dla Ciechanowa - na duże przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 04:08 zróbcie aukcje dla Ciechanowa - na duże przedmioty, tak aby nie było kosztów wysyłki... monitory, drukarki, skanery, komputery, rowery itp Odpowiedz Link Zgłoś