Dodaj do ulubionych

Rusza portal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:13
dziś o północy rusza nowy ciechanowski portal pod adresem ciechanow.net.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: poinformowany Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:21
      he he he już go widziałem . nawet nawet
      • Gość: Ciechanowski Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:44
        I co ciekawy?
    • Gość: ciekawy Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:20
      dawaj haslo i login na maila mariuszpl@gmail.com :P bo sie doczekac nie moge
      chce zobaczyc przed 24 :P
    • Gość: .......... Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 04:05
      taki sobie ten portal, portal powinien zdobywac sam materialy a nie pisac
      źródło KRC i w kółko to samo kopiować...
      • Gość: autorzy Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:37
        Portal nie kopiuje tylko współpracuje z radiem KRC. Nie mamy na razie własnej
        redakcji chociaż mamy nadzieje ze to sie zmieni. Jak byś trochę poczytał to
        znalazl byś również nasze własne materiały. Pozdrawiam
        • Gość: ciechanów Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:16
          czeka was mase pracy z tym portalem ale czy jest sens pisać to samo co jest
          pisane na innych stronach ciechanowa, tyle już stron ruszało w ciechanowie o
          tym miesiecie i portali, że przybywa ich tylko do kolekcji no,ale życzę
          sukcesów.
          • Gość: ciekawski Teraz potrzeba stron konkretnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:29
            Bo portali od WSZYSTKIEGO czyli od NICZEGO mamy już sporo...
            Może jakaś stona turystyczna o Ciechanowie? (skupiająca się tylko na historii miasta i zabytkach)
            Albo coś o wybitnych osobistościach pochodzących z miasta?
            A może jakaś wirtualna encyklopedia o Ciechanowie?
            Może strona ze zdjęciami z miasta...

Konkrety proszę...
            • Gość: dyskutant Re: Teraz potrzeba stron konkretnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:20
              Szczerze mówiąc to bym dyskutował. Pokaż mi chciaż jedną ciechanowską stronę
              gdzie są aktualne informacje. Właśnie ogladałem kilka stron i: KRC - lipa 3
              newsy , nie z Ciechanowa i stare., UM - strona urzędu czyli propaganda,
              ciechanow.info - bez komentarza 3 wiadomości z miesiąca. ,ciechanow.com.pl-
              tragedia. A ten nowy portal widziałem dziś i musze powiedzieć że przynajmniej
              coś tam jest . Ok są to w większości newsy z innych redakcji ale po pierwsze sa
              dosyć aktualne po drugie codziennie( mam przynajmniej taka nadzieję ). W tej
              chwili jedynym źródłem newsów w Ciechanowie jest radio ale nie każdy może
              słuchać go o określonych godzinach a tu miżna sobie wejść kiedy się chce. Poza
              tym to jest normalny sposób dzialania portali . Na Onecie około 80% materiału
              to przedruki. Ciechanow.net.pl ma jeszcze mnóstwo niedociągnięć ale będę mu
              mocnokibicował. Pozdrawiam
    • Gość: Jortex Kiepsko z zabytkami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:56
      Domu przy ul. Kilińskiego 2 już NIE MA !
      Resztę błędów wysłałem administratorom portalu.
    • Gość: MC Re: Rusza portal IP: 212.160.172.* 15.06.05, 12:39
      Przydałaby się galeria Ciechanowa (tylo z jakimiś zdjęciami trochę lepszej
      jakości niż na um.cichanow.pl)
      • Gość: stary skate Re: Rusza portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:52
        no narazie to nic ciekawego tam nie ma
        • Gość: annapurna13 Re: Rusza portal IP: *.interia.pl 15.06.05, 14:54
          Komuś chciało się coś zrobić. Powodzenia życzę autorom i zapału.
          • Gość: gabi Re: Rusza portal IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.06.05, 00:41
            jest więcej takich, którym chce się coś robić
            pozdrowienia dla krasiniaka: i strona, i forum przerastają o głowę wszystko to,
            co dzieje się w Ciechanowie.
            www.krasiniak.on.com.pl
    • Gość: ciechanowiak zróbcie aukcje dla Ciechanowa - na duże przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 04:08
      zróbcie aukcje dla Ciechanowa - na duże przedmioty, tak aby nie było kosztów
      wysyłki... monitory, drukarki, skanery, komputery, rowery itp
    • ahorn Re: Rusza portal 16.06.05, 22:28
      Trzymam kciuki - POWODZENIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka