Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST NETCOM?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:00
Kupiłem kompa w NETCOMie i się spalił jednak nie mogę znaleźć tej firmy!!
Może ktoś wie gdzie sie przenieśli???
Obserwuj wątek
    • Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:06
      proszę o kontakt 6739401 8.00-16.00
      • Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:57
        szkoda tylko ze nie odbieracie telefonów
        • Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:01
          673 94 01 miedzy 8 a 16 cały czas
          • Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:23
            umiem czytac i wybierac nr
          • Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:12
            w firmie tez o 8 nie ma
          • Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:15
            nikogo. szkoda. slyszalem ze robili fajne strony. widocznie cos im sie popsulo
            • Gość: cdn Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:45
              fakt fajni ludzie robili fajne strony tylko szef okazał się innym
              człowiekiem.Wszyscy pracownicy odeszli na własną prośbę.Został szef i cztery
              ściany.Została firma NIC.
              • Gość: dealer Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:03
                A gdzie jest TOYOTA ? Pojawiala sie sie i znikla...
    • Gość: radzio Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:27
      netcomu juz nie ma, podobno sie zwineli bo mieli niezle problemy, moze to i
      dobrze :)
      • Gość: michal Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:53
        a ja słyszałem, że są tylko ciekawe gdzie?
        • Gość: miki Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:15
          ten netcom jest, dzis widzialem tego chudego i wysokiego od nich, jezdzil tym
          zoltym fiatem, z tego co wiem wyniesli sie gdzies poza centrum, chyba po to aby
          nie mozna bylo ich znalezc, a raczej jego znalezc, bo w firmie jest tylko ten
          chudy, to chyba szef, robia ani jeszcze jakies stronki ? tam nie ma juz nikogo,
          wszyscy odeszli z tego co wiem.
          • Gość: andrzej Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:47
            to gdzie ten netcom jest?
            • Gość: rob Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:46
              na sciegiennego sie ukrywaja, nad domem ksiazki
              • Gość: j.p Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:57
                ale czy oni nadal pracuja? bo nie wiem co z moim kompem?
                • Gość: kl Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:21
                  tam nikogo nie ma, ciezko sie do nich dodzwonic, nikt nie odbiera telefonow.
                  zapomnij o komputerze. tam nikt nie pracuje. firma widmo.
                  • Gość: j.... Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:31
                    a ktos pisal ze nad domem ksiazki na sciegiennego siedza, czemu oni tak skacza
                    po tym miescie, moze jeszcze uda mi sie z tym kompem ((;
                    • Gość: kl Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:33
                      ukrywaja sie przed ludzmi. wczesniej byli w blaszaku, to powiedziano mi tam, ze
                      byli i sie zmyli, ze nikt nic nie wie gdzie.
                      • Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:31
                        netcom jest na ściegiennego 9 . Pracujemy od 9 do 17 telefon 6739401 ew 601 251
                        944. Firma jest i będzie.
                        • Gość: przeprowadzka Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:11
                          ta pracujecie znowu sie gdzies przeniesiecie!
                          • Gość: jjjj Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:55
                            wcześniej podajecie inne numery i nic nie mówicie o przeprowadzce, ja dzwonie.
                            teraz podajecie inne numery to gdzie w końcu wy jestescie?
                        • Gość: fosa Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:23
                          Drogi PANIE Netcom z tego co czytam wizerunek firmy jest obecnie co najmniej
                          wąttpliwy.Pana aroganckie zachowaie jest zastanawiające. Pewnie w niedługim
                          czasie klienci będą domagać się należnych zobowiązań na drodze sądowej.Nie
                          zdziwię się jeżeli uczynią to też Pana byli pracownicy.Totalny brak szacunku
                          dla ludzi, którzy dla firmy pracowali!
    • Gość: rudek Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:35
      i co z twoim kompem? Odnalazłeś Netcom? Jaęk załatwili sprawę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka