Gość: User IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:00 Kupiłem kompa w NETCOMie i się spalił jednak nie mogę znaleźć tej firmy!! Może ktoś wie gdzie sie przenieśli??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:06 proszę o kontakt 6739401 8.00-16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:57 szkoda tylko ze nie odbieracie telefonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:01 673 94 01 miedzy 8 a 16 cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:23 umiem czytac i wybierac nr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:12 w firmie tez o 8 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:15 nikogo. szkoda. slyszalem ze robili fajne strony. widocznie cos im sie popsulo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:45 fakt fajni ludzie robili fajne strony tylko szef okazał się innym człowiekiem.Wszyscy pracownicy odeszli na własną prośbę.Został szef i cztery ściany.Została firma NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:03 A gdzie jest TOYOTA ? Pojawiala sie sie i znikla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:27 netcomu juz nie ma, podobno sie zwineli bo mieli niezle problemy, moze to i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:53 a ja słyszałem, że są tylko ciekawe gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:15 ten netcom jest, dzis widzialem tego chudego i wysokiego od nich, jezdzil tym zoltym fiatem, z tego co wiem wyniesli sie gdzies poza centrum, chyba po to aby nie mozna bylo ich znalezc, a raczej jego znalezc, bo w firmie jest tylko ten chudy, to chyba szef, robia ani jeszcze jakies stronki ? tam nie ma juz nikogo, wszyscy odeszli z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:47 to gdzie ten netcom jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:46 na sciegiennego sie ukrywaja, nad domem ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:57 ale czy oni nadal pracuja? bo nie wiem co z moim kompem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:21 tam nikogo nie ma, ciezko sie do nich dodzwonic, nikt nie odbiera telefonow. zapomnij o komputerze. tam nikt nie pracuje. firma widmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.... Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:31 a ktos pisal ze nad domem ksiazki na sciegiennego siedza, czemu oni tak skacza po tym miescie, moze jeszcze uda mi sie z tym kompem ((; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:33 ukrywaja sie przed ludzmi. wczesniej byli w blaszaku, to powiedziano mi tam, ze byli i sie zmyli, ze nikt nic nie wie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netcom Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:31 netcom jest na ściegiennego 9 . Pracujemy od 9 do 17 telefon 6739401 ew 601 251 944. Firma jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeprowadzka Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:11 ta pracujecie znowu sie gdzies przeniesiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:55 wcześniej podajecie inne numery i nic nie mówicie o przeprowadzce, ja dzwonie. teraz podajecie inne numery to gdzie w końcu wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fosa Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:23 Drogi PANIE Netcom z tego co czytam wizerunek firmy jest obecnie co najmniej wąttpliwy.Pana aroganckie zachowaie jest zastanawiające. Pewnie w niedługim czasie klienci będą domagać się należnych zobowiązań na drodze sądowej.Nie zdziwię się jeżeli uczynią to też Pana byli pracownicy.Totalny brak szacunku dla ludzi, którzy dla firmy pracowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudek Re: GDZIE JEST NETCOM????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:35 i co z twoim kompem? Odnalazłeś Netcom? Jaęk załatwili sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś