Dodaj do ulubionych

policyjne agresywne zachowania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:42
sam byłem świadkiem takich i nie moglem uwierzyc co widziałem. Biegnący
policjanci (w liczbie 4) pobili na festynie w parku kolesia ktory juz 50 m
wczesniej widząc policjantów biegnacych w jego kierunku wystawil rece zeby
pokazac ze jest bezbronny i uniknac pałkowania .Niestety na nic to sie nie
zdało. Pan Witek Kołakowski (milicjant) jest nieprzeciętny pałką włada jak
szlachetny rycerz i w mig położył gościa na trawę potem jeszcze kilka ciesów
na lężacym i mozna zaprowadzicgoscia do karetki policyjnęj. (w tej karetce
nie było lekaza ... ale blądynek i czarnulek masa) m in: Bugaj tez sławny
pałkarz Ciechanowskiej policji. Dziwne ze nie przestraszyli sie nawet
publiczności , ktora nie mogla przejsc obojetnie obok takiego zachowania.
Moze jest tu jakies ogolne przyzwolenie jeszcze z czasów PRL.
Obserwuj wątek
    • Gość: lux Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:16
      I bardzo dobrze wolę raż w życiu dostać przez pomyłkę od POLICJI niż kórwa
      patrzrć na tych oprychów bez perspektyw i szamotac sie z nimi bez żadych
      powodów tylko stoją i sami zaczepki szukają
      • Gość: ted Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:37
        Szkoda, że nie interweniują gdzie stoi trzech czy czterech gnoi i zaczepia
        ludzi. Wtedy Policja idzie w inną stronę i udają że nic nie widzą. Oczywiście
        czterech policjantów jak dorwie bezbronnego to tłuką bez litości. Dziwią się
        potem , że nie lubią ich ludzie. Widzdziałem takie sceny , gdzie pojedyncze
        osoby oczekiwały pomocy a policja uciekła twierdząc , że są po służbie.
        • Gość: palowac panowie Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:57
          palowac spalowac wszystkich z piotra itd ,wszystkie zakazane geby nie moga byc
          oszczedzone !! brawo Panowie policjanci ,jak ktos dostaje pala to nigdy nie jest
          "za darmo" jesli nie w danej sytuacji to na pewno kiedys udalo mu sie uniknac
          wymiaru sprawiedliwosci ,nikt nie pozostaje bez winy !! brawo za interwencje !
          • Gość: mokas Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:16
            witamy przedstawiciela frajeskiej strony ciechanowa :D
        • Gość: ja do Ted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:06
          a rusz mózgownicą,że w domu moze czeka żona, dzieci... Masz rodzine?? Wiesz co
          to znaczyć zostawić ich samych?? Zostajesz w pracy po godzinach?? O ile w ogóle
          masz prace i nie siedzisz jak wielu ` z przyszłoscią`...
    • Gość: piotrek Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:54
      No niestety sam tez sie kiedys stalem ofiarą delikatnie mówiąć niezrozumiałego
      zachowania policji.Za to ze czekałem pod swoją klatką z kumplem na mojego brata
      zostałem spisany i dokładnie przetrzepany na oczach sąsiadów!!Rzucili jeszcze
      pare głupich i upokarzających tekstów i poszli zadowoleni funkcjonariusze
      prawa...Takich przypadków są miliony
      • Gość: grubber Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:12
        Widze ze dzieci "milicjantów" i pseudo milicjanci dobrej woli (ci co po 18 nie
        wychodza przed dom) opanowali topic .Wina czy nie tego kolesia ale prawo jest
        prawem i nie wolno uzywać przemocy wobec nieagresywnego i nieuzbrojonego.
        • Gość: jojo Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:36
          ale o czym ty mówisz o nieuzbrojonym przejdź sie ciemnymi zaułkami naszego
          miasta i sprawdź czy ktoś bedzie przestrzegał tego prawa
          • Gość: deepthroat Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:09
            Śmiać mi się chce na wasze wypociny! W Mielcu też połowa była nieuzbrojona i
            mieli podniesione ręce!Biedactwa! Naprwdę Policja jest bardzo niedobra a ci
            biedni chłopcy tylko sobie biegli!Ha ha....
            • Gość: je**c policje Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:13
              wykorzystuja swoja pseudo wladze i dostajesz po plecach a w dodatku we 4 na 1.
              frajerstwo.
              • Gość: ty... Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:27
                wracaj na role ,z tekstami typu je.... itd...wiesz co ci powiem wychowalem sie w
                tym miescie ,lazilem po nocach od kumpla do kumpla jesli nie masz zakazanej
                geby i jestes obcy policji nie byles notowany mozesz sobie lazic gdzie chcesz
                25 lat nic mi sie nie stalo wiec nie wiem o czym ty mowisz a mam za soba barwne
                dziecinstwo i lata mlodziencze, nidy nie dostalem palka, nic sie nie dzieje bez
                przyczyny, jesli ktos wierzy w tak zwana brutalnosc policji za "nic" to sie
                grubo myli, nie jestem tez zadnym synkiem policjanta lecz zwyklym
                obywatelem,zanim cos napiszesz o policji zastanow sie kilka razy czy nie jestes
                bez winy.....brawo policja jeszcze raz !
                • Gość: zap Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:46
                  kiedys twoje dziecko dostanie pałką i wtedy sie zastanowisz palancie przypomnisz
                  sobie co napisałeś na tym forum komuchu
                  • Gość: HWDP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:03
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: gość Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 07:42
                    Nazywasz innych palantami, ale to z Ciebie najwiekszy "palant" który nic nie
                    pojmuje w tej dyskusji.Może pałą nauczyłby Cię ktoś szacunku dla porządku
                    publicznego. Dla dzisiejszych chuliganów to tylko pała i praca w zamkniętej
                    kopalni bez prawa oglądania słońca.
                    • Gość: ty... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:45
                      • Gość: hmmzz Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:08
                        trąca wiochą........
    • Gość: zap Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:27
      mowa tu o samowoli policyjnej i agresji. znacie jeszcze jakies przypadki?
      • Gość: HWDP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:06
        • Gość: tooth Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:47
          wiesz że ty debil jesteś? i na tą warszawską się przejdę kretynie....
    • Gość: ??-? Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:55
      moze by ktoś wreszcie przypatrzyl sie pracy policji?? tylko nie tak oficjalnie
      ale z ukrycia jakiś moze wyższy rangą czy coś na podobe i sam na własne oczy
      zobavzył co sie dzieje.
      • Gość: mirek Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:40
        jak komendant polakowski mowi ze bydleca prewencja to jego najlepsi ludzie to
        jak ma byc lepiej skoro sam ich popiera?
        • Gość: obywatel Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:32
          Precz z "Blokersami - Klatkersami" i nnymi półgłowami
          • Gość: komar Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:27
            Precz to z takimi idiotami jak ty obywatel!

Nie widzisz tytułu wątku? Leczysz swoje kompleksy i syndrom małego ptaszka?

lecz się pajacu!
        • Gość: X-men Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:03
          Obywatel uważaj na słowa. Bo nie każdy kto mieszka w bloku jest półmózgowcem
          jak ty to ująłeś. Bo w domkach jednorodzinnych też mieszkają nie lepsi ludzie.
          Bo przeważnie to oni ostatnio rozbijają się samochodami na ciechanowskich
          drogach. I dzięki swoim bogatym rodzicom unikają prawa. A jeśli chodzi o
          Policje to jak w każdym społeczeństwie tam też znajdą się półmózgowcy, którzy
          tylko pałką potrafią się posługiwać. Ale ich kiedyś też dosięgnie niewidzialna
          ręka.
          • Gość: tooth Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:42
            grozisz?
            • Gość: mirek Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:30
              ssij
              • Gość: X-men Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:43
                Nie tylko pozdrawiam.........
                • Gość: sagi Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:04
                  ja bym powiedział "życze zdrowia"
                  • Gość: janek Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: 80.249.4.* 20.09.05, 15:04
                    I Wasze co sobie tu naskrobiecie ! czasy westernów juz sie skończyły, kodeks
                    rewolwerowca to też historia, uzbrojony czy nie...jakie ma to znaczenie uliczne
                    menty zawsze wypływają do wierzchu, przetrzepali Wam skórki? a teraz sie
                    żalicie biedactwa...bardzo bolało ? a jak kopiesz wracającego z pracy po dwóch
                    piwach to myslisz, że go nie boli. Cwaniaki z zasadami, weź sie do roboty
                    zobaczysz jak smakuje życie. Piszesz "HWDP" jesteś analfabetą ja wolę całe
                    wyrazy:
                    POPIERAJ SWOJĄ POLICJĘ !
                    • Gość: precz Re: policyjne agresywne zachowania - do Obywatel IP: *.man.polbox.pl 20.09.05, 15:45
                      precz z dresami, przede wszystkim kto nosi te ortalionowe gacie na codzien z tym
                      jest cos nie tak,i niech nikt mi nie mowi ze nosi bo lubi, jak widze goscia w
                      dresach paradujacego po miescie to od razu wydalbym wyrok... az mnie trzesie jak
                      sobie pomysle ile tego bydla powyrastalo w tym miescie,nakupowali anaboli.....i
                      nie bede juz konczyl co....najgorsze jest jednak w tym wszystkim to ze nie moga
                      tego przeczytac ci o ktorych mysle...Policja brac sie do roboty chytac za
                      pistolety i paly i robic z tym porzadek...ku*** wedrowniczki tez wypadaloby
                      przetrzepac.
    • Gość: ola Re: policyjne agresywne zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:45
      ehhh... moim zdaniem nie potrzebnie tak naskakujecie na tych policjantow...
      taki ich zawod i musza pokazac,kto tu rzadzi,bo inaczej nie ciekawie by sie
      dzialo na naszych ulicach...
      Mialam kiedys przypadek jak pewien (niby bezbronny pan) chcial wyludzic ode
      mnie pieniadze (wieczorem) za popilnowanie auta,,, ;P ...zagrozil,ze jak mu nie
      dam pieniedzy,to jak wroce po auto, to albo bedzie szyba zbita, albo bedzie
      porysowany,albo w ogole go nie bedzie..... no i co 18 letnia dziewczyna ma
      zrobic w takiej sytuacji??? wzywa policje ;) i gdyby ich nie bylo,co mialabym
      zrobic?? ehh... jak ktos nie przejdzie sam jakichs dziwnych sytuacji,to nie
      zrozumie po co Oni tak wlasciwie sa !!! no..chyba,ze sam ma problemy z policja
      (z prawem),wtedy jedzie po nich jak tylko potrafi.....!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jacy wszyscy porzą jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:55
        aż mnie na smiech zbiera, a daje sobie głowe uciąć ze każdy z was coś kombinuje
        i na reke mu policja co zajmuje sie małolatami a nie przekretami na waszym
        poziomie ....tepe debile
        • Gość: Dr.Oetker Re: jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:14
          przestan cpac czleku ! jakis zfilmowany jestes chyba.....sam cos kombinujesz
          lecz nie jestes pewien co....
          • Gość: tak obywatelu Re: jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:24
            tak obywatelu komunisto
            • Gość: deepthroat Re: jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 02:01
              Do wszystkich obiektywnie piszących: nie ma sensu dyskutowac z debilami bo
              najpierw sprowadzą was do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem!
              Pozdrawiam wszystkich normalnych!!!
              • Gość: HWDP Re: jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:28
                NIE MAM ZADNYCH WYROKOW,NIGDY NIE SIEDZIALEM,ALE MAM DOSWIADCZENIE I DLATEGO
                MOWIE H W D P !CI CO TAK ICH ZACHWALAJA,TO NIE WIEDZA CO PISZA.POPATRZ JEDEN Z
                DRUGIM OBIEKTYWNIE I DOPIERO SIE WYPOWIADAJ.JA OSOBISCIE NIERAZ WIDZIALEM ICH
                AKCJE I DLATEGO POWTARZAM RAZ JESZCZE H W D P !
                • Gość: Twoj stary Re: jacy w wszyscy jestescie porządni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:46
                  heheh sam sie spaluj i zastrzel. jak sie pusci psa z lancucha to nie ma bata
                  zeby sam zwrocil i tak samo jest z wami i ta pedalska policja trzeba wam
                  poprostu cisnac...pozdro dla kumatych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka