Gość: Grahamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:08 Zapal za niego świeczkę [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naer Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12 wielka strata dla polskiej siatkówki ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12 No i co to da że zapalę? Kolejna debilna akcja, mam nadzieje że pozostanie bez odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:35 Ogromna szkoda,wielki smutek i żal...Miał dopiero 24 lata , był podstawowym graczem rep Polski...Kondolencje dla rodziny. Arek na zawsze w sercach kibiców[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:54 To bardzo smutne, taki młody i sympatyczny chłopak. Lubię siatkówkę i oglądam wszystkie mecze. Wielka szkoda, że Arek Gołaś już nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:06 Ogromna strata![*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:07 reprezentacja-siatkarze.republika.pl/biografia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:55 To na pewno duży szok i smutek dla wszystkich fanów sportu. Arek Gołaś mógł grać dla naszego kraju jeszcze przez wiele lat i wszystkie najważniejsze sukcesy - medale ME, MŚ i IO były jeszcze przed nimi. Szkoda, że tego na naszym świecie nie zobaczy. Ale głęboko wierzę i jestem przekonany, że jego duch - dobry duch reprezentacji zostanie z zespołem i natchnie ją do największych sukcesów. Arek będziemy o Tobie Pamiętać!!!(...)(...)(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.man.olsztyn.pl 07.10.05, 01:54 ta stronka nie istnieje juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:55 ej no bez przesady, człowieka szkoda ale niedlugo codziennie ktoś bedzie robił taki wątek bo codziennie ktoś umiera... Opanowania !! Poza tym to jest forum Ciechanów a nie sport !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:14 wrażliwości na śmierć nigdy nie za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:26 Nie sądze, ze właściwym wyrażaniem wrażliwości na śmierć jest wystukiwanie trzech znaków na klawiaturze. Nie sadze, ze ktos bylby zadowoly gdyby w jego przypadku okazywano mu wrazliwosc na smierc trzema znakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:28 symbole mówią same za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:37 TE FORUM NIE JEST O CIECHANOWIE!TO JEST FORUM DLA LUDZI Z CIECHANOWA I MOZEMY PISAC O WSZYSTKIM!KOMU TO SIE NIE PODOBA,NIECH TU NIE WCHODZI!POWIEKSZYLA SIE SIATKARSKA EKIPA NA TAMTYM SWIECIE...AREK SPOCZYWAJ W POKOJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:40 No nie wiem. Ja bym na przykład nie chciał aby pamiętano o mnie stawiając jedynie bzdurne świeczki w internecie. Nie wiem jaki to ma cel. Jeżeli ktoś chce o nim pamiętać, to jeżeli jest człowiekiem wierzącym, czemu nawet chwili nie poświęci na modlitwę za jego duszę? Postawi jedynie świeczke, bo tak najłatwiej, a potem zapomni o całej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:50 Pamiętajmy o tym, że nie z kazdym zachowaniem musimy się afiszować i ogłaszać całemu światu...pewne gesty to tylko drobne przejawy solidarności w ważnej sprawie.Myślę, że okazanie współczucia i zrozumienie w żalu są jak najbardziej na miejscu w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:18 NAM KIBICOM NAPEWNO ZAWSZE POZOSTANIE W PAMIECI.SA TAKIE OSOBY,KTORE ROBIA Z TEGO SENSACJE,ALE NIE MY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan siatkówki Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:25 Szkoda chłopaka (*). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarz Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:59 W czwartek odbędzie się pogrzeb w jego rodzinnej Ostrołęce. (*) Odpowiedz Link Zgłoś