Dodaj do ulubionych

Arek Gołaś nie żyje:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:08
Zapal za niego świeczkę [*]
Obserwuj wątek
    • Gość: naer Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12
      wielka strata dla polskiej siatkówki ,,,,
    • Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12
      No i co to da że zapalę? Kolejna debilna akcja, mam nadzieje że pozostanie bez
      odzewu
    • Gość: piotrek Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:35
      Ogromna szkoda,wielki smutek i żal...Miał dopiero 24 lata , był podstawowym
      graczem rep Polski...Kondolencje dla rodziny. Arek na zawsze w sercach kibiców[*]
      • Gość: :( Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: 213.199.253.* 16.09.05, 21:54
        [']['][']
    • Gość: Kika Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:54
      To bardzo smutne, taki młody i sympatyczny chłopak. Lubię siatkówkę i oglądam
      wszystkie mecze. Wielka szkoda, że Arek Gołaś już nie zagra.
    • Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:06
      Ogromna strata![*]
    • Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:07
      reprezentacja-siatkarze.republika.pl/biografia.html
      • Gość: art Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:55
        To na pewno duży szok i smutek dla wszystkich fanów sportu. Arek Gołaś mógł
        grać dla naszego kraju jeszcze przez wiele lat i wszystkie najważniejsze
        sukcesy - medale ME, MŚ i IO były jeszcze przed nimi. Szkoda, że tego na naszym
        świecie nie zobaczy. Ale głęboko wierzę i jestem przekonany, że jego duch -
        dobry duch reprezentacji zostanie z zespołem i natchnie ją do największych
        sukcesów. Arek będziemy o Tobie Pamiętać!!!(...)(...)(...)
      • Gość: ...... Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.man.olsztyn.pl 07.10.05, 01:54
        ta stronka nie istnieje juz
    • Gość: ;/ Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:55
      ej no bez przesady, człowieka szkoda ale niedlugo codziennie ktoś bedzie robił
      taki wątek bo codziennie ktoś umiera... Opanowania !! Poza tym to jest forum
      Ciechanów a nie sport !!!
    • Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:14
      wrażliwości na śmierć nigdy nie za wiele...
      • Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:26
        Nie sądze, ze właściwym wyrażaniem wrażliwości na śmierć jest wystukiwanie
        trzech znaków na klawiaturze. Nie sadze, ze ktos bylby zadowoly gdyby w jego
        przypadku okazywano mu wrazliwosc na smierc trzema znakami.
        • Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:28
          symbole mówią same za siebie...
          • Gość: LEGIONISTA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:37
            TE FORUM NIE JEST O CIECHANOWIE!TO JEST FORUM DLA LUDZI Z CIECHANOWA I MOZEMY
            PISAC O WSZYSTKIM!KOMU TO SIE NIE PODOBA,NIECH TU NIE WCHODZI!POWIEKSZYLA SIE
            SIATKARSKA EKIPA NA TAMTYM SWIECIE...AREK SPOCZYWAJ W POKOJU
          • Gość: LEGIA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:40
            No nie wiem. Ja bym na przykład nie chciał aby pamiętano o mnie stawiając
            jedynie bzdurne świeczki w internecie. Nie wiem jaki to ma cel. Jeżeli ktoś
            chce o nim pamiętać, to jeżeli jest człowiekiem wierzącym, czemu nawet chwili
            nie poświęci na modlitwę za jego duszę? Postawi jedynie świeczke, bo tak
            najłatwiej, a potem zapomni o całej sprawie.
            • Gość: idea Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:50
              Pamiętajmy o tym, że nie z kazdym zachowaniem musimy się afiszować i ogłaszać
              całemu światu...pewne gesty to tylko drobne przejawy solidarności w ważnej
              sprawie.Myślę, że okazanie współczucia i zrozumienie w żalu są jak najbardziej
              na miejscu w takiej sytuacji.
              • Gość: LEGIONISTA Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:18
                NAM KIBICOM NAPEWNO ZAWSZE POZOSTANIE W PAMIECI.SA TAKIE OSOBY,KTORE ROBIA Z
                TEGO SENSACJE,ALE NIE MY.
    • Gość: fan siatkówki Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:25
      Szkoda chłopaka (*).
    • Gość: Siatkarz Re: Arek Gołaś nie żyje:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:59
      W czwartek odbędzie się pogrzeb w jego rodzinnej Ostrołęce. (*)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka