cwiatooschec 11.11.05, 14:13 Chciałabym sprawdzić skuteczność tej formy promowania forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Czy ktoś z Was trafił tu poprzez info na GG? 09.12.05, 15:58 Ilu masz znajomych używających kompa? Ilu z nich wie o tym forum? Ilu wie o tym forum od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: Czy ktoś z Was trafił tu poprzez info na GG? 09.12.05, 21:44 Spośród moich znajomych (mam na myśli osoby, z którymi kontaktuję się regularnie lub przynajmniej od czasu do czasu), jedna osoba nie ma komputera w domu, natomiast w pracy ma ograniczony dostęp do Internetu. Jednak osoby te nie mają nic wspólnego z Płońskiem (ja sama mieszkam tu od 3-ech miesięcy), więc nie im przesyłałam info o tym forum. Informację o jego istnieniu wraz z linkiem wysłałam do ponad 60-ciu Płońszczan, którzy byli dostępni na GG. Jeżeli ktoś z nich tu nawet zajrzał, to jednak o tym nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekadam Re: Czy ktoś z Was trafił tu poprzez info na GG? 01.02.06, 17:34 Przez GG?????????? Ja poszukałem w mazowieckich miastach, czy ktoś w końcu nie założył forum o Płońsku. No i jest. Chwała mu za to/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czy ktoś z Was trafił tu poprzez info na GG? 02.02.06, 08:10 Nie chwaląc się to ja... Miło, że od czasu do czasu ktoś tu wpadnie... próbuję je ożywić w jakiś sposób poprzez anonse tu i tam... poleć to forum znajomym proszę. A do Czerwińska muszę zajrzeć. DO niedawna było to województwo płockie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacekadam Polecanie forum 02.02.06, 19:01 Jasne, że będę polecał. Czerwińsk do 1975 roku był w powiecie płońskim, a teraz do nas wrócil. Odpowiedz Link Zgłoś