Dodaj do ulubionych

krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 09:35
chcial bym sie dowiedziec czy ta firma jest dobra ?? bo chce oddac im na chip
audi a4 tdi , i nie wiem czy im oddac boje sie zeby mi samochodu nie
rozjeblai;/;/;/, prosz e o opinie tej firmy,pozdr::)
Obserwuj wątek
    • Gość: audi a4 Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:06
      cytat- "audi a4 tdi , i nie wiem czy im oddac boje sie zeby mi samochodu nie
      rozjeblai;/;/;/, prosz e o opinie tej firmy,pozdr::)"

A do kogo się zwracasz kulturalny człowiecze???= myślisz że jak cię nie widać
      to możesz sobie wszstkich lekceważyć i sobie używać.?????
      do rynsztoka wont!!!!!!!!!!!!
      wielki człowiek dochrapał się audi a kultury za grosz.Uczyć się nigdy nie jest
      za późno. pa powodzenia
    • Gość: ryba Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:09
      Ty poszukujesz chyba dobrego wychowania.
      • Gość: Aa Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:15
        Samochód to możesz sobie rozje.. jak przypieprzysz w drzewo.Szerokiej drogi.
    • Gość: kasandra Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 16:52
      Widzisz? potrzeba Ci było? to dopiero dowiedziałeś się paru prawd o sobie.a o
      Krawczyku i Rutkiewiczu nic! To będzie nauczka
      • Gość: byly klient Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:59
        a ja sie zgodze z opinia ze ta firma nie nadaje sie do niczego pojechałem
        zmienić olej kazano mi przyjechac za o 4 godziny pojechalem po odbior samochodu
        zaplacilem a jak pozniej sie zorientowalem szanowna firma nie raczyla jedna go
        zmienic
        • Gość: Mechanik k&r Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:33
          kolego popierwsze wymiana oleju jest u nas w servisie gratis!!! po 2 nigdy!!
          podkreslam nigdy nie zostawia klijet auta do wymiany oleju!!! a po 3 primo
          wymiana oleju zajmuje 10 minut i jest robiona od reki. Prosze was państwo
          abyści sie zastanowili co piszecie skoro ktoś nie był niech nas nie ocenia bez
          podstawnie, a zarazam zapraszam do kozystania z naszych usług. MECHANIK

• Gość: :> Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:42
            10 min to olej chyba zlatuje z silnika:>
            • Gość: Mechanik k&r Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:30
              teoretycznie olej silnikowy mozna zlewać cały dzien co do kropelki tak więc nie
              łap kolego za słowa.
              • lukasz_ia1 Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! 02.12.05, 22:18
                a ile u was ta wymiana kosztuje?? 5 litrów Lotos Semisyntetic API SG/CD SAE
                10W/40 + do tego filtr powedzmy od cieniasa??
                • Gość: ktos Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:58
                  a ja korzystałem z ich usług i jestem zadowolony, polecam, jednak zawsze
                  pojawią się wredni zazdrosni ludzie.
                • Gość: Mechanik k&r Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:15
                  wymiana u nas jest gratis jeżeli zakupisz olej w sklepie UNICAR na 11-go Pułku
                  Ułanów Legionowych lub EUROCAR na ul. Sienkiewicza 85
                  • lukasz_ia1 Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! 06.12.05, 13:19
                    Właśnie wróciłem z firmy krwaczyk&rutkiewicz. Byłem na wymianie oleju. I co się
                    okazuje. Sprawa została załatwiona w kilka minut, olej mam nowy, jestem
                    zadowolony i mój samochód też nie narzeka. Może były kliencie nie wiesz gdzie
                    byłeś, bo jakoś twoja opinia znacznie się różni od stanu faktycznego.

Ca całą zabawę zapłaciłem 82 zł. Dla poruwnania w Achtelu sam olej kosztuje 74
                    + do tego jeszcze filtr i zapis za x czasu bo dzisiaj mają już poumawianych.

Z resztą jak w sobotę pojechałem do Achtelu to musiałem 2 razy przypominać
                    pani, że jestem bo przechodziła koło mnie 30 razy i niestety za żadnym nie
                    zauważyła.
              • Gość: do mechanika k&r Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:12
                olej sie wymnienia w 10 min
    • Gość: zax Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 00:01
      i tak rudego firma jest smieszna a szzcegulnie jego naklejki na
      samochodach<HAHAHA>
    • Gość: szofer Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:43
      gdzie się ta firma mieści i czy zajmują się chip tuningem tdi
      • Gość: fan Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:06
        Na Gostkowskiej :
        www.krawczyk-rutkiewicz.pl/p.php?po=kontakt
        Przydałaby się bardzo dobra firma tuningowa w Ciechanowie . Np. Java Car Design
        mieści się we wsi Łochocin ,a są znani w całej Polsce . Wiem ,że Krawczyk ma
        możliwość stworzenia takiej firmy i życzę mu sukcesów.
        • Gość: kusy Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:42
          tylko z e Java Car Design zajmuje sie wykonczeniami np z e skory:D:D a rudy
          sie zajmuje pajacowaniem tak jak mowil z e w swoim Mondeo ma 170km:P:D: wiecie
          rude to wredne:D: pozdro;)
      • Gość: chip Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:44
        profesjonalnym tuningiem elektronicznym zajmuje sie firma masters tuning
        www.tdi-tuning.pl polecam;):):)
        • Gość: fakt Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:45
          tak tak oczywiscie ta pietki skoda jest robina przez master tuning no i ta
          rewelacyjna naklekjka na tylnej kalpie od rs ale to sa chyba tylko benzyniaki
          drogi kolego a wczesniej jak sie nie myle byla to 4x4 a i nie stawiaj jej na
          gostkowskiej wieczorami bo moze sie cos kiedy i wogle no to na tyle
          • Gość: do fakt!!!!!!! Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:22
            koles jak nie wiesz kto ja robil to nie pie..mastres tuning zajol sie tylko
            dostrojeniem sterownika silnika :))) a reszto sie zajol jeden z
            ciechanowskich warsztatow:)
          • Gość: haha Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:14
            a tak wogole kretynie sproo sie znasz na robieniu samochodow od kiedy masters
            bawi sie z robieniem samochodow on je tylko dostaraja ale co tam ty mozesz ze
            swoim maluchem o tym wiedziec:)
            • Gość: fakt Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:21
              a nie widzieliscie co tam kiedys na tym forum pisalo ze samochod takowa skoda
              octavia byla tuningowana przez masters tuning zreszta sama nazwa wskazuje ale
              to poza ty. polecam dalj nakleja sobie czyjes naklejki od rs-a czy tez 4x4 ale
              odpust. no i jeszcze jedno sprawdz emisje spalin bo jak ruszasz to chmura
              czarnego dymu za toba:) duzo oleju bieze zreszta podejrzewam ze znajdzie sie w
              ciechanowie octavia co objedzie ta pana pietki spotkamy sie na swiatlach:)
              wtedy bedzie to tylko FAKT
              • Gość: do fakt Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:25
                kles nie wiesz jaki osiagi ma ta skoda napewna zadna octavia w ciechanowie jej
                nie objedzie:):) jak rudego ford niema szans znia a ma na seri 130km heh
                kolesie z e serwisu skody nia jezdzili i powiedzieli ze nawet 1,8 turbo po
                programie tak sie nie zbiera:)) ta skoda krecila 16 w szymanach na 132km a
                dzien po szymanach byla korekta programui mnila duzo duzo wiecej:) jak jeste s
                taki ciekawy co o tej skodzie mysli pan Marek Staszewski toz adzwon albo
                napsiz to ci odpowie:) bo widze ze nie ams z pojecia o tuningu tdi:) a powiem
                ci ze jest taki tdi 1,9 co ma 255 km:) pozdro
              • Gość: do fakty Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:27
                jak mowisz z e ktos ma mocniejsza skod e w ciechanowie to dawaj ja nawet etraz
                na tych modifikacjach niema mocniejszej skody:):)
                • Gość: Paweł Re: krwaczyk&rutkiewicz smieszna firma!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:42
                  Mam pytanko.
                  Skończyłeś, ewentualnie kończysz teraz jakąś szkołę średnią?
                  Jeżeli tak to napisz proszę jaką - będę wiedział gdzie mam nie iść.
                  Ja rozumiem, że nie każdy ma zostać prawnikiem, lekarzem - ba - nie każdy musi
                  ukończyć studia wyższe natomiast nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie:
                  Kim można zostać nie potrafiąc pisać. Ty nie potrafisz. Nic, a nic.
                  Tak piszą dzieci w pierwszej klasie :-/.
                  Jestem uczniem II klasy gimnazjium i daje słowo: przedstaw się, a zgłoszę się
                  do Ciebie i zaprosze na bezpłatne korepetycje z zakresu "sztuki" pisania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka