Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA

IP: 213.199.253.* 10.12.05, 20:22
CZE WAM WSZYSTKIM,MAM NADZIEJĘ,ŻE MI POMOŻECIE,POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY,CHCĘ DOKŁADNIE ZBADAĆ WZROK I CHCĘ MIEĆ DOBRZE ZROBIONE OKULARY,ZASTANAWIAM SIĘ TEŻ NAD SOCZEWKAMI KONTAKTOWYMI.NIE JESTEM Z CIECHANOWA,WIĘC PROSZĘ WAS,DORADZCIE MI.......Z GORY DZIEKUJĘ
Obserwuj wątek
    • Gość: prawda Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:54
      zobaczymy zaraz kto chce się za darmo reklamować - czyżby w C-nowie powsał nowy
      gabinet z zakładem optycznym ??????
      • Gość: Gosc Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:26
        bylam u p.Bartczakowej u optyka. super doradztwo,mile podejscie do
        klienta,krotki czas realizacji zamowieniai przede wszystkim niskie poniesione
        koszty. S**Z**C**Z**E**R**Z**E P**O**L**E**C**A**M !!
    • Gość: magda Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.chello.pl 10.12.05, 23:00
      paulino, polecam Ci okulistę, który przyjmuje przy ulicy Pułtuskiej w
      tzw."optymiście" (lokal na przeciwko blaszaka) na I piętrze. Nie pamiętam
      nazwiska (krajewski ????) A optyk zdecydowanie Pazyrscy (ul. Warszawska)
      Odradzam Bayera: zapłaciłam 500 zł i otrzymałam przekrzywione okulary z źle
      wstawionymi szkłami.....ale przyznaję,że wybór oprawek maja ogromny
    • Gość: =) Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:20
      Grembowicz... przyjmuje obok blaszaka. polecam - dobry i sumienny okulista, zna
      sie na rzeczy, a poza tym bardzo sympatyczny.
      • Gość: Ted Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:44
        Lekarz Grembowicz, okulista Bayer.
        • Gość: franz Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:44
          Okulista - Tomasz Grembowicz, a optyków dobrych w Ciechanowie nie ma!!!
          • Gość: MEGGI Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: 213.199.253.* 14.12.05, 23:50
            dlaczego mówisz ,że nie ma dobrych optyków w Ciechanowie,Ty chyba nie chodzisz w okularach skoro tak mówisz,ja chodzę od kilku lat do okulistki Żmijewskiej przy ul.Warszawskiej,bardzo miła i sympatyczna kobitka,okulary zaś zawsze robię u jednego optyka na Warszawskiej przy gabinecie właśnie tej okulistki,jestem bardzo zadowolona z ich usług,zawsze przychodzę do nich z prośbą o wyregulownie okularów i nigdy ode mnie nie wzięli nawet złotówki!!!miła obsługa,duży wybór oprawek,zawsze chetnie doradzą jeżeli chodzi o szkła i oprawy,naprawdę polecam!!!
            • Gość: franz Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:35
              Chodzę w okularach ok. 20 lat. U wiekszosci optyków robiłem różne okulary: do
              normalnego noszenia, do czytania, słoneczne. Problemy zaczęły się 5 lat temu,
              gdy postanowiłem zrobić sobie okulary progresywne. Dla ciechanowskich optyków -
              kosmos. Więcej nie korzystałem z ich usług, poza drobiazgami, takimi jak
              odczytanie mocy szkieł, czy wyregulowanie oprawek. Z tym regulowaniem oprawek a
              ściślej dokładnym dopasowaniem długości był problem, ponieważ nikt nie chciał
              sie do nich nawet dotknąć, dopiero p. Andrzej Bayer to potrafił zrobić.
              Reasumując powyższe - technologicznie nasi optycy są w tyle.
              • fazji1 Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA 15.12.05, 18:24
                To bardzo dziwne co pan tu pisze bo jesli chodzi o szkła progresywne to nie miałem problemu z tym u optyka na warszawskiej.to chyba Hilary czy jakos tak sie nazywa ten zaklad optyczny...Miła obsluga i fachowo podchodza do rzeczy... :)
                a przy okazji to dzieki im za fajna oprawe :)
                • Gość: franz Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:24
                  Przepraszam bardzo, może się wyraziłem nieściśle. Okulary progresywne robiłem 5
                  lat temu. Wtedy był z tym problem. Wiadomo ile za takie szkła trzeba zapłacić.
                  Teraz być może nie ma tego problemu, świat idzie do przodu, również technologie.
                  • kaska235 Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA 21.12.05, 09:46
                    Ojejku, co wy wogóle wypisujecie. Naprawde chyba nigdy nie byliście u okulisty
                    ani w zakładzie optycznym. Ja osobiście polecam panią dr Ewę Sobolewską -
                    Ostaszewską, która przyjmuje w gabinecie przy zakładzie Optycznym pana Andrzeja
                    Bayera. Miło i dokładnie zostałam przebadana, jak również dobrze obsłużona w
                    tym zakładzie optycznym, gdzie jest olbrzymi wybór oprawek i doskonale
                    dopasowane i doradzone. POLECAM!!!
    • Gość: iron Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:04
      to zdecydowanie wal do pana Bayera. Zakład profesjonalny, potężny wybór oprawek
      no i miła obsługa. W końcu to profesjonalista, który dośc długo działa na
      naszym rynku:). Polecam szczerze.
    • beata9623 Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA 21.12.05, 10:18
      Ja polecam zakład p. Bayera - miła i fachowa obsługa, duży wybór i wcale nie
      jest drogo. Osobiście jestem zawsze zadowolona i ich usług. Bardzo polecam -:)
    • Gość: majeczka :) Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:05
      polecam soczewki kontaktowe!!!
      nie grozi mi zaparowanie, zalanie deszczem szkieł czy uwierające lub zsuwające
      się z nosa oprawki:)
      mi osobiście dobrała szkła Pani Dr Sobolewska (przyjmuje w Zakładzie optycznym
      Bayera) jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru dlatego POLECAM!!!

• Gość: krogulec Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA IP: 213.199.253.* 21.12.05, 13:55
        Panie Bayer... Niech juz Pan nie nasyła znajomych co by Pana tak wychwalali na forum...Oj ludziska przesadzacie lekko...Bayer profesjonalista???!!!! ZGŁUPIELIŚCIE!!!
        • kaska235 Re: SZUKAM DOBREGO OKULISTY ORAZ OPTYKA 21.12.05, 15:35
          nikt mnie nie napuszcza, a napewno nie p. Bayer. Pisze jak myślę. a co Ty
          możesz wiedzieć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka