Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:06 Witam Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie są fajne sale w Ciechanowie i okolicach gdzie można zrobić wesele?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:36 Zależy na ile osób robicie wesele.Moim zdaniem w Baronie jest świetnie.Sala na około 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:07 Wesele na 100-120 osób!W Baronie jest rzeczywiście ślicznie!Zastanawiam się czy są jakieś miejsca gdzie wynajmują salę jedynie na wesela!Tzn chodzi mi o to że nie są to typowe sale restauracyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:26 w Centrum Kultury i Sztuki - sala Kawiarnia Artystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:23 Ja miałam w domu weselnym Romeo sala jest super , nawet do 180 gości . Duży parking , pokoje dla gości całkiem przyzwoite ceny . pozdro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:43 Dzięki za odp!Romeo?? A gdzie to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: gdzie wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:35 Romeo jest na Niechodzkiej naprzeciwko Mrówki, ale osobiście mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:46 Bylem tam, fakt sala moze i fajna ale brak klimatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:49 sory ale jak dla mnie sala Romeo jest mało atrakcyjną salo. sama jak szukałam sali na swoje wesele i międzyinnymi byłam zobaczyć i Romeo to szybciej wyszłam z niej niż tam weszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcina6 smoking 30.12.05, 10:54 A może wiecie gdzie można wypożyczyć smoking w Ciechanowie, Mławie, Pułtusku lub Płońsku? bardzo prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:04 Ja myslalem o Kawiarni Artystycznej - moze i fajna ale brak klimy. A co do Romeo jest naprawde malo atrakcyjna. W lato moze jeszcze tak, ale zima tylko jedne drzwi brak holu. NIe to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:05 teraz jest fajna sala w domu rzemiosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:21 Wielkie dzięki za odp. Byłam kiedyś na weselu w domu rzemiosła ale to było jakieś 7 lat temu!I na pewno coś tam się zmieniło! Ale słyszałam że na ul. Śmiecińskiej jest ładna sala (gdzieś przy meblowym)!!Był tam ktoś na weselu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:09 na śmiecińskiej byłam na weselu i bardzo mi się podobało, bardzo ładne zaplecze kuchenne - wszystko nowe, kibelki też nowe i zadbane, hol duży polecam. jest to ''Młoda Para'' śmiecińska 14, tel. 674-38-13 lub 673-58-15, polcam jeszcze odnowiony Dom Rzemiosła tel.672-62-55 tylko, że Dom Rzemiosła jest otwarty chyba do 15.00, najlepiej jak się umówisz telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:55 Wielkie dzięki!Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:26 A ja ze swoim chłopakiem byłam w tym roku na sylwka w Romeo ! Było tak super że zmieniamy salę właśnie na Romeo , chociaż daliśmy zaliczkę w Domu Rzemiosła . Jest dużo miejsca do zabawy , kuchnia bez zastrzeżeń , czyste łazienki . No nie ma holu , ale wasela są od wiosny do jesieni , a jest przecież duży taras , ja polecam wszystkim. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: gdzie wesele?? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 17:20 Czy w domu rzemiosła jest kliamtyzacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memek Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 17:58 Polecam Dalię w Chruszczewie. Pięknie tam jest, super ogród.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wesele?? IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 18:24 ja polecam bianco sala piękna a flaki to najlepsze jakie jadłem nie chwale tej sali ale naprawdę jest tam wszystko dopracowane widać że właściciele nie skąpią na jedzeniu bo na stołach masa przystawek no i dania ciepłe też konkretne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 24.06.13, 20:52 tak,tak , pieknie a szczegolnie" uprzejma" pani wlascicielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: gdzie wesele?? IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 22:54 A ja polecam Dom Weselny Dalia w Chruszczewie.Piękna sala i widoki przed nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: gdzie wesele?? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 07:56 ja też polecam Dalię. Mielismy tam swoje wesele niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś