Dodaj do ulubionych

gdzie wesele??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:06
Witam
Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie są fajne sale w Ciechanowie i okolicach
gdzie można zrobić wesele?!
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:36
      Zależy na ile osób robicie wesele.Moim zdaniem w Baronie jest świetnie.Sala na
      około 100 osób.
      • Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:07
        Wesele na 100-120 osób!W Baronie jest rzeczywiście ślicznie!Zastanawiam się czy
        są jakieś miejsca gdzie wynajmują salę jedynie na wesela!Tzn chodzi mi o to że
        nie są to typowe sale restauracyjne!
        • Gość: marek zalewski Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:26
          w Centrum Kultury i Sztuki - sala Kawiarnia Artystyczna
          • Gość: Marzena Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:23
            Ja miałam w domu weselnym Romeo sala jest super , nawet do 180 gości . Duży
            parking , pokoje dla gości całkiem przyzwoite ceny . pozdro .
            • Gość: Marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:43
              Dzięki za odp!Romeo?? A gdzie to jest??
              • Gość: g Re: gdzie wesele?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:35
                Romeo jest na Niechodzkiej naprzeciwko Mrówki, ale osobiście mi się nie podoba.
          • Gość: J Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:46
            Bylem tam, fakt sala moze i fajna ale brak klimatyzacji.
    • Gość: gg Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:49
      sory ale jak dla mnie sala Romeo jest mało atrakcyjną salo. sama jak szukałam
      sali na swoje wesele i międzyinnymi byłam zobaczyć i Romeo to szybciej wyszłam
      z niej niż tam weszłam.
      • marcina6 smoking 30.12.05, 10:54
        A może wiecie gdzie można wypożyczyć smoking w Ciechanowie, Mławie, Pułtusku
        lub Płońsku?
        bardzo prosze o pomoc!!!
      • Gość: J Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:04
        Ja myslalem o Kawiarni Artystycznej - moze i fajna ale brak klimy. A co do
        Romeo jest naprawde malo atrakcyjna. W lato moze jeszcze tak, ale zima tylko
        jedne drzwi brak holu. NIe to nie to.
        • Gość: kajka Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:05
          teraz jest fajna sala w domu rzemiosła.
          • Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:21
            Wielkie dzięki za odp. Byłam kiedyś na weselu w domu rzemiosła ale to było
            jakieś 7 lat temu!I na pewno coś tam się zmieniło! Ale słyszałam że na ul.
            Śmiecińskiej jest ładna sala (gdzieś przy meblowym)!!Był tam ktoś na weselu??
    • Gość: witam Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:09
      na śmiecińskiej byłam na weselu i bardzo mi się podobało, bardzo ładne zaplecze
      kuchenne - wszystko nowe, kibelki też nowe i zadbane, hol duży polecam. jest
      to ''Młoda Para'' śmiecińska 14, tel. 674-38-13 lub 673-58-15, polcam jeszcze
      odnowiony Dom Rzemiosła tel.672-62-55 tylko, że Dom Rzemiosła jest otwarty
      chyba do 15.00, najlepiej jak się umówisz telefonicznie.
      • Gość: marta Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:55
        Wielkie dzięki!Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
        • Gość: Bożena Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:26
          A ja ze swoim chłopakiem byłam w tym roku na sylwka w Romeo ! Było tak super
          że zmieniamy salę właśnie na Romeo , chociaż daliśmy zaliczkę w Domu
          Rzemiosła . Jest dużo miejsca do zabawy , kuchnia bez zastrzeżeń , czyste
          łazienki . No nie ma holu , ale wasela są od wiosny do jesieni , a jest
          przecież duży taras , ja polecam wszystkim. Pa
          • Gość: karola Re: gdzie wesele?? IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 17:20
            Czy w domu rzemiosła jest kliamtyzacja?
            • Gość: memek Re: gdzie wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 17:58
              Polecam Dalię w Chruszczewie. Pięknie tam jest, super ogród.Naprawdę polecam.
              • Gość: gość Re: gdzie wesele?? IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 18:24
                ja polecam bianco sala piękna a flaki to najlepsze jakie jadłem nie chwale tej sali ale naprawdę jest tam wszystko dopracowane widać że właściciele nie skąpią na jedzeniu bo na stołach masa przystawek no i dania ciepłe też konkretne
              • Gość: gosc Re: dalia w Chruszczewie IP: *.cnow.pl 24.06.13, 20:52
                tak,tak , pieknie a szczegolnie" uprzejma" pani wlascicielka
    • Gość: asik Re: gdzie wesele?? IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 22:54
      A ja polecam Dom Weselny Dalia w Chruszczewie.Piękna sala i widoki przed nią.
      • Gość: bla bla Re: gdzie wesele?? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 07:56
        ja też polecam Dalię. Mielismy tam swoje wesele niedawno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka