Gość: no pewnie JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:12 Co sądzicie o muzyce Techno??Jaki jest wassz ulubiony wykonawc i piosenki napiszcie to posłucham bo ja sam nie mam już czego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: Muzyka Techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:20 To techno ma wykonawców? Myślałem że to tylko bum-bum umca-umca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Muzyka Techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:30 Mike nie powinieneś się wypowiadać na ten temat zadnego pojęcia. Słuchaj sobie tej polsatowskiej muzyki. A co do utworków www.bestmp3.pl na pewno znajdziesz ciekawe nutki. Pozdro i powodzenia ziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Muzyka Techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:23 Techno??? po co komu techno... jest tyle fajniejszej muzyki, chciażby ostatnio słuchałem sobie GENIALNEGO(tak, tak genialnego) BLOC PARTY!!!, a piosenka Helicopter to po prostu ARCYDZIEŁO! Ale ja nie jestem tu po to żeby promować ten zespół... Autorze tego tematu: może by tak sie za kawałek innej muzyki złapać?? Wbrew pozorom jest w cholere zajebistych gatunków i ni tylko samo TECHNO. Ja osobiście sam lubie, niepowiem ale są tez ciekawsze gatunki i to o wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_dundee Re: Muzyka Techno 05.09.06, 12:32 Atari Teenage Riot - troche hardcorowe ale fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcino_87 Re: Muzyka Techno 05.09.06, 19:20 Jesli juz mowa o techno to moze ktos ma trackliste z sunrise 2006 ?? Odpowiedz Link Zgłoś