blackvenom 28.11.06, 15:05 nowy sklep rtv agd w ciechanowie. Jakie opinię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phk1 Re: eldom w ciechanowie 28.11.06, 20:39 [phk1] więc napisz ile już mamy tych sieci z adg i ich adresy w Ciechanowie. Czym eldom się wyróznia bo to kilka dni ich tu pobytu,a na tym forum to zapewne kilka osób tam było dopiero. ELDOM znana nazwa z lat PRLu ale to nie znaczy że gorsza musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
blackvenom Re: eldom w ciechanowie 29.11.06, 12:05 Nie rozumiem zupełnie Twojej odpowiedzi na moje pytanie??? Chodziło mi o opinie osób które były w tym sklepie, które porównywały np ceny z innymi sklepami w ciechanowie czy jest konkurencyjny, bo nie wiem, czy warto sie wybrać.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: eldom w ciechanowie 29.11.06, 18:15 [phk1-blackvenom] to ja już rozumiem? Jesli było ze sto osób to prawdopodobienstwo ze trafisz na tego który zrobił zakupy jest raczej małe.Zaproponowałem Ci bys się zareklamował i sam rzucił kilka propozycji cenowych bo zrozumiałem, że ty to ewentualny klient a nie kierownik tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: eldom w ciechanowie 29.11.06, 18:18 [phk1-black] errata [zrozumiałem że jesteś kierownikiem sklepu a nie ewentualnym klientem ] Odpowiedz Link Zgłoś
nie.gej Re: eldom w ciechanowie 29.11.06, 12:12 blackvenom, a gdzie mieście sie ten nowy sklepik??? dzisiaj muszę zakupić odkurzacz więc bedzie okazja żeby porónać te ceny :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bmaci3k Re: eldom w ciechanowie 01.12.06, 17:00 kupiłem tam wczoraj lodówkę i jestem bardzo zadowolony. Ceny bardzo przystępne zapłaciłem za lodówkę 2500zł a w innych sklepach ta klasa kosztuje ok 3000zł. i obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcgbfvbg Re: eldom w ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.13, 14:22 najgorsza, jaką się da wystawić. Towar jak towar, ale takiego chamstwo jak prezentuje obsługa Eldomu to coś wartego wspomnienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: eldom w ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 15:04 wiesz, przez 7 lat od założenia wątku mogło coś się zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś