Dodaj do ulubionych

Dziękujemy!!!!!!!

03.12.06, 14:42
JA dziękuję za wspaniałą grę Polskich siatkarzy podczas Mistrzostw Świata w
Japonii.

Dziękuję za srebrny medal- wszak dla Arka kolor nie byłby najważniejszy.
Liczy się sama gra i serce do walki.

Dzięki chłopaki obyście dostarczali Nam więcej takich chwil.
Obserwuj wątek
    • addhoc Re: Dziękujemy!!!!!!! 03.12.06, 15:31
      Ja również dziękuję! To była prawdziwa gra i wcale nie przegraliśmy! Brawo!!!
      • phk1 Re: Dziękujemy!!!!!!! 03.12.06, 16:05
        [phk1] PucHateK1 też był pod wrażeniem.
    • qklik Re: Dziękujemy!!!!!!! 03.12.06, 17:05
      Brawo siatkarze. Gratulacje i podziękowania.:):):):)
      • genia1234 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.12.06, 14:54
        dziękujemy za wspaniałą grę, za emocje, które nam dostarczyliście, i za to, że
        do końca pozwoliliście nam wierzyć, że medal jest w zasiegu naszych
        możliwości... DZIęKUJEMY za hołd złożony ARKOWI GOłASIOWI <Ciechanów zawsze z
        tobą>..... Dziękujemy, za to, że JESTEśCIE:):):)
    • phk1 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.12.06, 19:54
      [phk1] kto coś wie dlaczego tak niski facet jest trenerem tak wysokich chłopaków,
      bo przeważnie zawodnicy o jakiś osiągnięciach stają się trenerami
      • magik1985 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.12.06, 20:52
        Niekoniecznie. Przykład? Kazimierz Górski (ŚPNJD) mój puchatku :)

jako zawodnik zagrał 3 razy w reprezentacji, a jako trener- wiadomo :D
        • phk1 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.12.06, 21:38
          [PHK1-MAGIK] zgadza się ,ale jednak doszedł do reprezentacji narodowej,ale LOZANO?
          czy grał w siatkówkę kiedyś ?
          • magik1985 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.12.06, 22:42
            Bardzo chciał. to pewne :)
    • fedar Re: Dziękujemy!!!!!!! 05.12.06, 07:37
      Ja również przyłączam się do podziękowań i gratulacji. Świetnie sie chłopaki spisali, no i duch w Narodzie nie ginie :)
    • phk1 Re: Dziękujemy!!!!!!! 30.01.07, 23:17
      [phk1] a gdzie kolejne brawka dla kolejnych wyczynów z innego boiska-:)?
      no i Polska staje się europejska potęgą?
      a po kuratorze w PZPN to nawet FIFA nam zazdrości sukcesu-:)))
      • magik1985 Re: Dziękujemy!!!!!!! 31.01.07, 11:06
        FIFA ,za przeproszeniem, może nam... wiadomo.

Za mało jeszcze dowodów mają?

Ja gratuluje nie tyle szczypiornistom (choć to nie lada wyczyn), ale Ministrowi
        Lipcowi. GRATULACJE Panie Ministrze! Oby tak dalej (i nie jest to sarkazm)
    • jajco13 Re: Dziękujemy!!!!!!! 30.01.07, 23:40
      i ja dziekuje :)
      • phk1jeden Re: Dziękujemy!!!!!!! 01.02.07, 15:58
        [phk1] podtruli naszych szczypiornistów niemieckim dobrym żarciem-:))
        tylko kto ? czyżby to rosjanie spużnili się z dojsciem do garkuchni?
        czy to zemsta za swoją porazkę?
        a może taktyka trenera wobec duńskiej drużyny?
        • magik1985 Re: Dziękujemy!!!!!!! 01.02.07, 17:13
          Zauważ, że nigdzie nie pisze, kórzy to zawodnicy, oprócz KAPITANA TKACZYKA.
          Więc może to rezerwowi się pochorowali?
          • guciu83 Re: Dziękujemy!!!!!!! - off topic 01.02.07, 17:40
            Maciek,
            Potwierdź otrzymanie maila bo miałem problemy z wysłaniem.

pzdr
            • phk1 ReYES 01.02.07, 22:21
              [phk1] bravo i gramy o wiecej .trochę dresów było widać a mysłałem ze to sport dla
              kulturalnych,były polki modlące sie,było i nieśmiertelne QRWA naszych zawodników
              jak ta małpa w czerwonym-:)
            • magik1985 Re: Dziękujemy!!!!!!! - off topic 01.02.07, 22:51
              guciu83 napisał:

> Maciek,
              > Potwierdź otrzymanie maila bo miałem problemy z wysłaniem.
              >
              > pzdr

Potwierdzam odebranie maila. Dziękuję.

KU... latały jak motyle można by powiedzieć, ale dziękuję za ten mecz :) Już
              czekają na Nas Niemiaszki :). Może rewanż za MŚ w nogę?
    • flyguy71 Re: Dziękujemy!!!!!!! 01.02.07, 23:12
      na czacie jestem czy cuś........
      • jajco13 Re: Dziękujemy!!!!!!! 02.02.07, 20:06
        JA TO MAM NADZIEJE,ZE WYGRAMY BO NIE ZNOSIE DRUGIEJ PORAZKI Z NIEMCAMI NA ICH
        ZIEMII!!!A JAK WYGRAMY TO NORMALNIE Z FLAGA BIALO-CZERWONA POJDE W MIASTO...A
        NIECH WIEDZA,ZEM POLKA :)
        • phk1 Re: Dziękujemy!!!!!!! 02.02.07, 20:34
          [phk1-jajco] na niemieckiej ziemii trudno zwycięzyć pojedyńczemu zwiadowi,no a
          jesli juz to armiiaczerwonej lub narodomsprzymierzonym-:).ale trzymajmy
          kciuki,drugi raz nas nie podtruja chyba swoim zarciem.
          Co do flagi to ostrzegam komenda policji czyta i czuwa ostatnio takiego młodzieńca
          zwineli za podeptanie flagi ,bo w nocy wziął sobie ,a przeciez mógł byc dumny z
          tego ze POLAK ,ale czy takie zgredy policyjne zrozumija spontańcznosc i patriotyzm
        • jajco13 Re: Dziękujemy!!!!!!! 03.02.07, 23:44
          ale wiecie co -nawet jak nie wygramy to tez bede dumna,ze POLKA jestem :)z
          druzyna trzeba byc na dobre i na zle :)
          jak przegralismy w noge to tez szlam dumnie z flaga chociaz mialam chec
          mordowac... :)
          • jajco13 Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.02.07, 09:39

TRZYMAJCIE KCIUKI ZA POLAKOW!!!!! ZLOTA POLSKA!!!!
            • pszepiurka Re: Dziękujemy!!!!!!! 04.02.07, 21:08
              JEDNAK NIE ZLOTA...
              • phk1 Re: Dziękujemy trzeci raz!!!!!!! 18.02.07, 22:05
                [phk1] dziś po raz trzeci Polska drużyna w ostatnich miesiącach szczęsliwym
                trafem zagrała o duzy LAUR i po raz trzeci nie potrfimy JESZCZE POWTARZAM
                JESZCZE ograć niemieckiej druzyny,ale warto od takich sukcesów zaczynać jak w
                grze złamanymi parasolkami-:) resztę tekstu patrz link niżej do ostatniego CC
    • phk1 Re: Podziękujemy i tym !!!!!!! 04.03.07, 20:55
      [phk1] kolejny sukces Małysza,no i jest najlepszym skoczkiem swiata w XXI wieku,
      ale to tylko narazie,a po globalnym ociepleniu może i tak zostanie?
      Ale i ciechanowski sport ma swoich czy najlepszych ale i najpopularniejszych
      za 2006r.więcej patrz
      Małeconieco-:)czasciechanowa.pl/forum/viewtopic.php?p=3588#3588
      • magik1985 Re: Podziękujemy i tym !!!!!!! 18.04.07, 18:01
        Dziękuję wszystkim tym, którzy przyczynili się do tego sukcesu :) To będą
        niezapomniane Mistrzostwa Europy :)

pzdr
        • paquime Re: Podziękujemy i tym !!!!!!! 18.04.07, 18:34
          A magik jak zwykle nieprawny optymista! Ja nie dziękuję ja jestem przerażona! Jak do tego mogło dojść że dwa zupełnie nie przygotowane do tego kraje, w których nie ma dróg hoteli a przede wszystkim stadionów otrzymały taką szansę! I oczywiście słychać te obietnice WYBUDUJEMY!Akurat. Kto wybuduje? Już sobie wyobrażam te przetargi, łapówki itd. Jak było w przypadku autostrad? Nawet archeolodzy w tym kraju siedzą za branie łapówek przy badaniach autostrad w tym "nasz" archeolog? Nie wiem czy jesteśmy gotowi na przeżycie takiego wstydu? Brawo W 2012 cały swiat będzie sie z nas śmiał i to nie tylko piłkarski. ale takie historie to tylko u nas my bajdurzenie mamy we krwi!YES YES YES!
          • magik1985 Re: Podziękujemy i tym !!!!!!! 19.04.07, 14:20
            TAk. Jestem optymistą.
            Dlaczego dostaliśmy prawo organizacji? Odpowiedź jest bardzo prosta a Twój
            pogląd przypomina mi gderanie starej kobiety. Masz do niego prawo. Widzisz, o
            wyborze decydują nie tyle delegaci UEFA, co sponsorzy. To oni szukają nowych
            rynków zbytu. 85 milionów mieszkańców Polski i Ukrainy, nawet bez potrzebnych
            dróg i autostrad, jest dużo ciekawszą ofertą, niz zapchany rynek Włoski, lub
            Węgrzy z Chorwatami. Oczywiście decyduje o tym też prezentacja organizatorów.
            Zastanów się teraz co by było, gdyby EURO było organizowane tylko i wyłącznie w
            krajach, które mają gotową infrastrukturę? Mistrzostwa odbywałyby się tylko i
            wyłącznie w takich krajach jak: Włochy, Niemcy, Francja, Hiszpania. A co z
            resztą kontynetu? Miałby się kisić w tych swoich zacofanych obiektach? UEFA
            patrzy na wschód również przez pryzmat rozmoju futbolu. Nowe rynki= nowe źródła
            dochodu. Można powiedzieć, że z wymienionych przeze mnie krajów UEFA wydoiła już
            wszystko. I jest to prawda. JAk chce się zarabiać, to nie można liczyć tylko na
            stałych klientów, ale też szukać nowych. Dlaczego Korea&Japonia dostały prawo
            organizacji MŚ w 2002? Odpowiedź jest ta sama. A dlaczegoChińczycy zorganizują
            nam Olimpiadę? Hę? NA tym polega również to, co nazywamy globalizacją świata.
            Każdy ma prawo do organizacji takiej imprezy. I błagam nie spłycajmy tego
            zagadnienia, to problemów takich jak: nie mamy autostrad, bo są to argumenty nie
            trafione.
            pzdr
            Maciek Paprocki
            • paquime Re: Podziękujemy i tym !!!!!!! 19.04.07, 23:32
              Dziękuję za krótki wykład,a le chciałabym żebyś panie marku p. odpowiedział mi na pytanie, a mianowicie: Czy naprawdę wierzysz, że te obietnice wypalą? Wierzysz? Wiesz ile w tym roku planuje się oddać autostrad w Polsce? 8 kilometrów... Ja boję się tego czego przedsmak widziałam już dziś w TV. Pan premier zwala winę na Warszawę, że się ślimaczy z cała procedurą a Warszawa na premiera. Tego się boję, tego piekiełka. Bardzo bym chciała, żeby to było święto sportu, ale nie łudzę się, że tak będzie, po prostu. Kraj w którym wolontariuszy uważa się za cieniasów ma zorganizować mistrzostwa Europy, których podstawą jest bezinteresowna pomoc olbrzymiej grupy ochotników. wojsko do tego skierują, chińczyków? będą zajęci budowaniem u nas dróg stadionów itp. Takich sceptyków jak ja jest pełno i nie życzą wam optymistom źle, tylko w tej euforii nie zapomnijcie, że to tylko Polska tutaj wszystko się może zdarzyć. Jak będzie trzeba pomogę, wolontariuszem już jestem więc chętnie pocieniasuję dalej :-)Wiem że jesteś młody i wszystko ci wolno, ale wierz mi nazywanie poglądów kobiety "gderaniem starej kobiety" - nie jest na miejscu. Pozdrawiam
              • phk1 Re: euro 2012 21.04.07, 21:46
                [phk1]
                Do:
                forum.abuse@gazeta.pl
                Temat:
                rozwiń nagłówek
                Witam CZY czy taki WąTEK NA LOKALNYM FORUM JEST MOZLIWY,by po 10
                minutach był skasowany przez moderatora?
                CZY w ten sposób nie mozna zainicjowac tego tematu,a wiaze sie z
                nasza baza sportowa
                on twierdzi ze ludzie klikaja na kosz
                on twierdzi ze to nie jegi wina tylko admina
                Mozna o odpowioedz prosic
                [phk1] państwo tego jeszcze nie widzą,ale kamery coraz bliżej
                ważnych osób na trybunie honorowej.Ten finał to symboliczny finał
                pewnego etapu naszych narodowych dziejów najnowszych i Ukrainy.
                Pięć lat temu dostaliśmy od Europy decyzją polityczną i bo nie
                merytoryczną i nie z PiSu,że U WAS WIELKA PIłKA I WIELKA POLITYKA
                teraz zagości.
                Pięć lat temu skłócone środowiska prawicowe z lewicowymi,toczyły
                zażarty bój jaka ma być ta Polska czy Marka Jurka czy Olusia
                Krętacza czy Donalda Tuska czy braci Kaczyńskich.
                Swiat z Polską poszedł do przodu jak burza przez te pięć lat,mamy
                tarczę,ropa staniała jak barszcz i jesteśmy bezpieczniejsi jak nigdy
                wcześniej.
                Kolejne wybory prezydenckie i do sejmu utwierdziły prymat rządów
                braci Kaczyńskich.Główną opiniotwórczą gazetą stała się Gazeta
                Polska Tomasza Sakiewicza.
                On to rzucił hasło nasz prezydent wasz premier.
                Premierem został Donald Tusk a ministrem MZS JAN MARIA ROKITA no i
                PO dostało kilka ministerstw,
                ale LPR i SO też mają swoje przyczólki rządowe,lewica
                plącze się na marginesie życia politycznego po kolejnych wyrokach
                sądowych na Towarzyszy co mieli ją..
                Dziś latem 2012 widzimy symboliczny obraz jaki Polska
                przeszła od 1989 do 2012.
                Polska stała się definitywnie dziś IVRP.
                Na honorowej trybunie widzimy byłego prezydenta
                W.Jaruzelskiego,ostatniego wierzącego w komunizm.
                Lech Wałęsa,ale o nim wypada mówic żle,on rozmawia i poklepuje po
                ramieniu A.Kwasniewskiego ostatniego wyznawcę kapitalizmu
                politycznego który promuje go dalej na swiecie i ma sie dobrze,ale
                dzis już na marginesie wszelkiego życia politycznego w Polsce
                jest,gdyby nie ten finał społeczenstwo polskie zapomniałoby o nim.
                Lech Kaczyński wybrany po raz drugi na prezydenta ma powody do
                zadowolenia.Zebrał symbole ikony po 89 roku.
                Wszyscy usmiechnieci,zartują,wierzą w wielkie zwyciestwo naszego
                zespołu biało-czerwonych.
                Ale co ja widzę w drugim rzędzie wielka niespodzianka premierzy z
                lat 1989-2012,tez usmiechnieci i żartują.
                Tego państwo nie widzą jeszcze ,ale w trzecim rzędzie
                wszyscy nasi ministrowie spraw zagranicznych po1989r.
                -----
                120min rzutach karnych by dramaturgia sie spełniła.
                ----
                Tego meczu nie moglismy przegrac jesteśmy mistrzami Europy w grze
                zespołowej,przełamaliśmy ten kompleks wielkich indywidualności.
                Prezydent Lech Kaczyński z bratem Jarosławem,ale bez żadnej funkcji
                politycznej,ale za to na pomostowej emeryturze i na gościnnej ziemi
                ukraińskiej
                ogłaszają zakończenie budowy podstaw IVRP.
                Prezydentowi zostało dwa-trzy lata prezydentury,obiecuje oddawanie
                władzy opozycji w dalszych ministerstwach.
                Potwierdza ,że Polska zostanie oddana w każde demokratycznie wybrane
                ręce,oby to nie były ręce lewicy
                ----
                --
                minęla prezydentura LK
                ---
                Po 70 latach od zakończenia II wojny światowej ,bracia Kaczyńscy
                mogą być dumni ze swojego dzieła ,a Polacy z Prezydenta.
                Tak nam dopomóz LOS.
                • magik1985 Re: euro 2012 21.04.07, 22:12
                  Nie rozumiem terminu "to jest tylko Polska"- więc nie będę się wdawał w dalszą
                  polemikę dotyczącą moich i Twoich nadziei związanych z Euro, bo jest ona w tym
                  momencie bez sensu. A gdybym był chińczykiem, to co? Tez bym krzyczał, że "to
                  tylko Polska?" Że nie może Nam się udać? pff. To wszystko zależy od Nas. A jeśli
                  się nie uda... Cóż... Za duże ryzyko dla rządu jak dla mnie, bo wtedy winą
                  obarczony zostanie i tak PIS i tak. Więc choćby dlatego się postarają.

pzdr
                  Maciek Paprocki
                  • paquime Re: euro 2012 22.04.07, 12:02
                    Przepraszam na wstępie bo pomyliłam twoje imię. jesteś Maciek oczywiście! Nie wiem co by zrobił chińczyk na twoim miejscu słowo daję. dla mnie Polska to taki kraj gdzie niestety wizje promiennej przyszłości czasami a nawet często przesłaniają nam zdrowy rozsądek np. jak zobaczyłam fragment prezentacji, która wysłano to uwierz mi byłm pełna podziwu dla wyobraźni twórców. nic dziwnego że dali się przekonać w tym komitecie. masz rację że wszystko zależy od nas, ale jeśli masz na myśli też kanapowych kibiców z piwem w ręku przed telewizorem dla których będzie to jedyny udział w mistrzostwach, to nie jest dobrze. co do rządu i parlamentu myślę, że się postarają jak zauważyłeś a w razie zmiany po wyborach dostaną po pupci czy tak czy tak. życzę wszystkim kibicom żeby te mistrzostwa się odbyły naprawdę, to wasze święto i nie chciałabym żeby to politycy wam je zepsuli tylko tyle. powodzenia. pozdrawiam
                • chendorus_perveri Re: euro 2012 22.04.07, 07:08
                  Phk1, ale chciałbyś żeby choć jeden z meczów EURO 2012 odbył się w
                  Siedlcach?????
                  • tsa5 Re: euro 2012 22.04.07, 12:39
                    ja bym chciał żeby chociaż jeden odbył się u nas a reszta w Siedlcach :)
                    • phk1 Re: euro 2012 22.04.07, 21:33
                      [phk1] Ciechanów dysponuje baza sportową i oddaleniem od cywilizowanego
                      swiata,wiec kazda druzyna z zachodniej europy przezyje szok,ze u nas jak i u
                      nich ludzie chodza na dwoch nogach i jedza pizze,pija cocacole, MAJA KOMORKI ,a
                      nawet kebaba znaja,krowy i swinie nie chodza po ulicach ,koń z dorozką tylko w
                      muzeum na zamku.SZCZEGÓLNIE NA NIEMCACH BY MI ZALEZAŁO.
                      Siedlce i Ciechanów łaczy raczej mordowanie na wielka skalę KURCZAKÓW u nas
                      w CEDROBach,a u nich DROSEDach.-:)
                      • magik1985 obwodnica ciechanowa 28.04.07, 13:19
                        Parlamentarzystom dziękujemy za obwodnicę. DZIĘKUJEMY! NIECH ŻYJOM!
                        • magik1985 Re: obwodnica ciechanowa 07.08.07, 16:34
                          Dzięki po stokroć za obwodnicę. I tak długo będę przypominał ten
                          temat, aż każdy przekona się w czym problem. A jak ktoś nie wierzy,
                          że ruch tirów jest duży, to niech zamieszka w okolicach ulicy
                          Płockiej, albo na Bielinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka