Dodaj do ulubionych

doktor Niestępski !

16.03.07, 13:03
Czy ktoś wie cos na temat sprawy skierowanej przez była dyrektor szpitala
przeciwko dr Niestepskiemu o przyjęcie łapówki od pacjenta.
Obserwuj wątek
    • 1954a4 Re: doktor Niestępski ! 16.03.07, 14:11
      W tej grupie zawodowej to normalka
    • karol1009 Re: doktor Niestępski ! 20.03.07, 12:08
      Jak widzę temat ten jest pomijany. Są tylko dwie mozliwośc : 1) forum jest
      zdominowane przez Po i dlatego niewygodnych tematów sie nie porusza. 2) jest
      nie prawdą , ze zgłoszono do prokuratury sprawę w sprawie przyjęcia korzyści
      majatkowych od pacjenta przez dr Niestępskiego. Tylko dlaczego to jest
      tajemnica , dlaczego media lokalne nie zjma sie tym tematem.
      • eustachy07 Re: doktor Niestępski ! 20.03.07, 20:42
        Bardzo dziwny jesteś.Lek.Niestępski nie jest tylko lekarzem,piastuje także inne
        stanowiska,nikt nie chce niczego zaczynać.Tajemnice w naszym mieście są bardzo
        popularne.A jakie ty mamy media,normalka skorumpowane.A jeżeli tak bardzo
        chcesz wiedzieć to najprostszy ze sposobów sam go o to spytaj.Życzę powodzenia.
        • szyperski.marek Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 10:37
          eustachy, to poważny zarzut pod adresem mediów. Dzwoń do CBA, CBŚ....
    • mieszkaniec52 Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 11:30
      Bardzo sie dziwie reakcji red. Szyperskiego. Ja potrafie zrozumieć , ze każdy
      dzienikarz ma swoje sympatie politycze , ale przede wszystkim powinien być
      obiektywny , rzeczowy itp. Ale jak widze te cechy dzienikarza sa Panu obce ! A
      poźniej dziwicie się , ze tak słabo sprzedaje sie Czas Ciechanowa.
      Wystarczyłoby pisac rzetelnie i obiektywnie o sprawach dotyczących lokalnych
      spraw , a znalazłoby sie wielu czytelników. Ale najlepiej być dzienikarzem -
      martylologiem. Powodzenia !
      • szyperski.marek Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 11:47
        Drogi mieszkańcu52, zareagowałem, bo zarzucanie mediom korupcji to poważny
        zarzut. A co do mojego braku obiektywności i rzeczowości, to też poproszę
        konkrety. Najłatwiej schować się za anonimowym nickiem i pouczać. Może trochę
        więcej odwagi...
        • mieszkaniec52 Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 12:12
          Uderz w stół a nozyce się odezwą. Otóz Panie Marku!
          Prosi Pan o podanie konkretów , które wskazywałyby na Pana nieobiektywizm i
          brak rzetelnośc. Bardzo proszę. Czesta praktyka stosowana przez Pana ale nie
          tylko przez Pana to jest wykonanie telefonu do jakiejś osoby celem zapoznania
          sie z ocena jakiegoś zdarzenia przez tą osobę. Problem polega na tym ,że
          wykonuje Pan ten telefon tylko po to aby móc podac nazwisko tej osoby w tekscie
          a nie jej poglądów. Jesli chodzi o dr Nietepskiego cały szpital i nie tylko
          huczy od plotek , ale żadne media lokalne nie sa zainteresowane wyjasnieniem
          tej sprawy. A powinne tym bardziej że dr Niestepski jest osoba publiczna jako
          lekarz i jako radny powatowy. Ale po co sie narażać. Najawżniejsze sa zyski ze
          ogłoszeń i reklam w gazecie .
          • szyperski.marek Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 12:20
            Niesamowite, chyba rzucę pisanie po tych "konkretach". A co do reklam, to
            akurat z powiatu i starostwa nie dostajemy.
            • 1954a4 Re: doktor Niestępski ! 21.03.07, 12:26
              Dajcie spokój ,napiszcie coś o doktorku przecież to taka ciekawa postać a jaki
              mądry inteligentny i zna się na polityce po prostu lokalna gwiazda !!!!!
      • phk1 Re: media lokalne 21.03.07, 12:14
        [phk1] mieszkańcu52 po prostu napisz konkretne przykłady bo Ci od nazwisk jak
        MZ, MSZ mają fobie na punkcie braku nazwiska,nick dla nich to nikt-:),
        a jeszcze jak zarzuca sie cos komus to obraza bo po nazwisku jak sie pisze to
        musi być madrzej i wiarygodniej i uczciwiej w ich mniemaniu.
        Uwazam ,że jak jest problem miejski,temat,news a tu wazniejsze czy ktoś ma nick
        czy nazwisko dla wielu i to ma byc argument?
        Tak działają fora-bezimienne społecznosci internautów i trzeba sie z tym
        pogodzic i przyjac jako kolejny stopień wolnosci mysli słowa i demokracji.
        A redaktor mogłyby może ładnie i tak odpisać np.- nie znany mi temat,nie mam
        wiedzy na dzis,sprawdzimy taki sygnał w najblizszym czasie,poinformujemy niz
        odbijać piłeczke-:)
        • szyperski.marek Re: media lokalne 21.03.07, 12:28
          Phk, czy napisałem gdzieś, że się obraziłem?
          • mieszkaniec52 Re: media lokalne 21.03.07, 12:43
            Panie Marku !
            Pana odpowiedzi sugerują , ze nie rozumie Pan tematu , problemu. Pokazuje
            zjawisko , które nie wiele ma wspólnego z rzetelnościa i obiektywizmem a Pan
            mówi ironicznie , ze przestanie Pan pisać. Tak tak prowadzona dyskusję nie
            potafie znależć agrgumentów. Ale warto wysłuchać wskazówek dla dziennikarzy( a
            Pan za takiego sie uważa )napisanych przez śp. R.Kapuścińskiego. A relamy
            otrzymujecie od miasta , firm miejskich i ludzi powiązanych z polityką.
            Niestety prowadzcie dziennikarstwo kelnerskie! No coż ale ocena to czytelnicy
            juz oceniają. Ale najawżniejsze dobre samopoczucie i myśl , ze spełniło się
            dobrze misję !!!!!! Pamietajcie ,że dzienikarze to kwiat inteligencji - obraz
            społeczności. No ale tu chyba tylko kwiatek !
            • szyperski.marek Re: media lokalne 21.03.07, 12:53
              Jakie zjawisko:, że pisząc o czymś dzwonię do kogoś, żeby przedstawił swoje
              stanowisko? Przepraszam, ale jeśli pytam np. urzędnika o bruk na Pułtuskiej, to
              co do tego bruku mają poglądy urzędnika?
              Co do dziennikarstwa kelnerskiego (zwłaszcza wobec starostwa czy urzędu
              miasta), to chyba pan czyta coś innego niż Czas Ciechanowa. Proszę o przykłady
              tego kelnerstwa wobec urzędników. Konkrety i jeszcze raz konkrety, a nie
              wyjeżdżanie mi ze ś.p. RK
              • mieszkaniec52 Re: media lokalne 21.03.07, 13:28
                Oj Panie Marku !!!
                Dobrze , ze Pan dzwoni do osób aby przedstawili swoje zdanie , problem polega ,
                że w tekstach które Pan pisze tych zdań i opini nie ma . Czasami mam wrażenie ,
                że tekst juz jest napisany a dzwoni sie tylko po to aby wmanipulowac czyjeś
                nazwisko do konkretnego tekstu. I czytając ma się wrażenie że pogląd
                zaprezentowany przez pana jest tożsamy z pogladem osoby , której nazwisko użył
                Pan w artykule. A tak nie jest.Tylko Pan nie pyta o konkrety. Pan wie to
                najlepiej. A co do dzienikarstwa kelnerskiego. O d dawna poza artykułami
                redktora Nicmana nie widziałem , żadnego tekstu krytycznego w stosunku do władz
                miasta , powiatu. Czyżby byli aż tak dobrzy. A moze przyjaźnie np : z Panem
                Walęciakiem- członkiem PO rzutuja na Pana teksty. ale trzeba powiedziec
                obiektywnie ,ze najwyższy poziom kelnerstwa dzienikarskiego wystepuje w
                Tygodniku Ciechanowskim !
                • szyperski.marek Re: media lokalne 21.03.07, 13:49
                  Oj, przepraszam... Nie będę rzucał przykładami, ale wystarczyło chociaż
                  przeczytać dwa ostatnie felietony Arka Gołębiewskiego. Co do Pana Walęciaka -
                  nie ukrywam, że znamy się od kilkunastu lat, ale nigdy nie próbował wpłynąć na
                  to co piszę. Zresztą i tak by nie wpłynął. Mało tego, nawet nie był zbyt
                  zachwycony, gdy wybiłem jego nazwisko w notce o wyborach na osiedlach.
                  No, ale może dajmy innym pogadać.
                  Pzdr
                  • phk1 Re: media lokalne 21.03.07, 14:06
                    [phk1] no jak troche przerwy to phk1 teraz tylko napisze ,
                    że z całokształtu tego co czytam i odczuwam to NICKI raczej zle wpływaja na stan
                    ducha szczególnie MARKóW -:) dlatego piszę słowo OBRAZA,
                    dziś juz mi sie podoba dyskusja bo zapewne to phk1 nie pisze -:)
                    Co do naczelnego to owszem wali,ale tak ogólnie,czekamy tez na szczegóły,a że
                    Romanow wyzwoliła w was takie żądze to i dobrze na starość-:).
                    • phk1 Re: media lokalne 22.03.07, 22:23
                      [phk1] podoba mi sie inicjatywa N. mniejszej liczby sesji i oszczednosci z tego
                      powodu,tylko czy aby za tym nie jest ukryte jakies drugie t.z dno?
                      Ale o tym juz sza?
                      • phk1 Re: media lokalne 22.03.07, 22:27
                        [phk1] Fakt ze to FAKT niemiecki szmatławiec polskojezyczny pisze ,ale Polski
                        profesor uwiarygadnia swoją wypowiedzią łapówkarstwo wsród lekarzy
                        ----
                        "Guru lekarzy broni łapówek?
                        Oburzające! Drogie, często wymuszane prezenty dla lekarzy to nie łapówki! Tak
                        twierdzi popularny kardiochirurg i nauczyciel aresztowanego łapówkarza doktora
                        Mirosława G. (45 l.), prof. Antoni J. Dziatkowiak (76 l.). Co więcej - zdradza,
                        że w Polsce nie znajdzie się lekarza, który nie przyjmuje drogich podarków od
                        pacjentów."
                  • arusiagdyniusia Re: media lokalne 22.03.07, 23:50
                    Oh,Panie Redaktorze.Da Pan spokój z tym Panem Walęciakiem. Na prawdę!
                    • magik1985 Re: media lokalne 23.03.07, 13:09
                      A przepraszam to jest temat o doktorze/przewodniczącym Niestępsim, czy o Czasie
                      Ciechanowa ??
                      materiał do przemyślenia, pogrzebania i wyszukania odpowiedniego tematu..,
                      pzdr. Maciek Paprocki
    • phk1 Re: doktor Niestępski ! 16.04.07, 07:21
      [phk1-karol]Stałeś się cytowanym blogerem na łamach Czasu Ciechanowa.
      Wyjasnienie piórem redaktorki śledczej w ostatnim numerze.
      Ale ja o czym innym o naszych w takim razie niePOradnych,którzy zapewne nie
      wiedzą jak odpisać,jak sie zalogować,jak odeprzeć zarzuty,jak pewien wysiłek
      intelektualny podjać,a nie ściemniać redaktor o szukaniu blogera by go do sądu
      podać.
      Jak sie pchacie Niestępski i każdy inny do POlityki i elyt Ciechanowskich to
      trzeba rózne pomówienie i plotki dementować.Pisałem by załozyc jak w
      Mszczonowie/Olsztynie forum pod egida ratusza/szpitala i odpisywać na rózne zarzuty.
      Gdyby nie redaktor Szyperski ujęty uwagą pod swoim adresem post Karola
      pozostałby sobie bez odpowiedzi.A oto ten post w formie nie dającej podstaw do
      skierowania sprawy do prokuratora.
      -----------------------------------------------------------------------------
      Czy ktoś wie cos na temat sprawy skierowanej przez była dyrektor szpitala
      przeciwko dr Niestepskiemu o przyjęcie łapówki od pacjenta.
      -----------------------------------------------------------------
      • chendorus_perveri Re: doktor Niestępski ! 16.04.07, 22:52
        Phk1, dlaczego zwróciłeś się o cenzurę. Przecież kochasz..... Przecież
        wiesz.... Nie zamydlisz nikomu oczu tym politycznym ble-ble-ble! Prawda???
    • nana32 Re: doktor Niestępski ! 17.04.07, 08:02
      Z dr Niestępskim pracowałam długi okres czasu. Jego działaniami nigdy nie
      kierowały ,,potencjalne" korzysci, a szacunek i empatia były jednakowe wobec
      prominenta ciechanowskiego, jaki i prostego człowieka.Temat dowodów
      wdziecznosci pacjentów jest szeroko poruszany w mediach, wiec chyba nie warto
      go ponownie zaczynać. Mozna zajrzeć do wypowiedzi Profesora Religii czy tez
      wybitnych etyków. Pozdrawiam
    • inzynier_skrzypek Re: doktor Niestępski ! 18.04.07, 15:10
      Co to za wątek? Dlaczego nasz nastoletni cenzor jeszcze go nie skasował? Lubi
      plotki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka