Dodaj do ulubionych

rezygnacja szefa SLD z funkcji przewodniczącego

25.03.07, 10:47
Czytałem w gazecie, że przewodniczący SLD zrezygnowal z pełnienia tej funcji.
Czy to prawda?
Niedawno był artukuł, że jeden z czołowych działaczy także zrezygnował z
członkowstwa w partii. Co decyduje, że tylu młodych ludzi odchodzi z partii,
która w 2001 roku odniosla sukces wyborczy?
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: rezygnacja szefa SLD z funkcji przewodniczące 25.03.07, 11:35
      [phk1] Maciusiu wchodzi na rynek mały krętać Oluś,a Józek'qu.. ostry bedzie jak
      brzytwa" jest szansa ,że tendencje się odwrócą ,dalej lody będą krecić i tumanić
      te chętne 20-30% społeczeństwa,a zdrowe demokracje lubią kłamstwa-:)
      • phk1 Re: moze skrót z tasm? 25.03.07, 13:41
        plagiat - dla raperów
        -----
        Jestem MC Brzytwa
        a to moja sitwa:
        .
        Wojtek ? narcyz!
        Olek ? krętacz!
        jest i Jurek ? buc nadęty!
        Jolka ? lifting ma na gębie!
        no i Miller ? ch? zawzięty!
        Marek ? kanciarz!
        Michnik ? upadł!
        Leszek ? autorytet dęty!
        Siemiątkowski ? konfabulant!
        dziwi was, że szły przekręty?
        .
        Żadnemu nie wierzę z lewicy!
        To są takie skończone żule!
        I takie ch?je!
        I taka młodzieżówka!
        .
        Taki mam styl!
        so ? keep it real!
        Mother F?ers!
        • morfeusz_1 Re: moze skrót z tasm? 25.03.07, 17:48

Ależ Panowie po cóż te nikomu niepotrzebne emocje,nie jestem już członkiem...trudno,ale pozwólcie mi na koniec wygłosić te oto oświadczenie
    • phk1 Re już jest dobrze w Ciechanowie 19.04.07, 09:34
      [phk1] w najnowszym numerku TC piękna fotka przystojniaka z SLD zapewne tuż juz
      po tej walce gdy i uczesany i w garniturku i uśmiechniety POwala nas tytułem
      prasowym red.KK 'sld po nokaucie wstaje z kolan"
      • phk1 Re: Re już jest dobrze w Ciechanowie 19.04.07, 12:15
        [phk1] wspaniali i ideowi towarzysze ze wschodu proszą o internacjionalistyczną
        pomoc towarzyszy z Polski ,nie pogardzą towarzyszami z Ciechanowa.
        Zapewne pozwoli im się nie tylko podnieść z kolan ale stanąć na równe nogi i
        podnieść wysoko czoło.
        • phk1 Re: Re już jest dobrze w Ciechanowie 19.04.07, 12:22
          [phk1] dla towarzyszy z Ciechanowa starych i młodych bo mi tekst uciekl
          www.tvn24.pl/-1,1503500,wiadomosc.html
          • chendorus_perveri Re: Re już jest dobrze w Ciechanowie 19.04.07, 14:34
            Nieładnie. Gryziesz czerwonych a ty sam czerwony......ze wstydu. Pamiętasz?????
            • phk1 Re: młodzieżówka sld ? 23.04.07, 18:00
              [phk1] sld ucieka na peryferia powiatu w osobie przewodniczącego,
              moze to i dobrze?
              W tekście red.ceth z CC otrzymujemy obraz ,że młodzi rządzić będą lewicą,
              nie podano tylko wieku młodych gniewnych i dobrze sytuowanych i czy bronić będą
              materializmu komunistycznego czy idei rewolucji pażdziernikowej?.
              Czy tamte stare ideały jeszcze ważne czy są nowe ważniejsze?
              Starzy znani działacze wstydzą się szyldu sld,młodzi raz jeszcze chcą wejść do
              tej mętnej wody tylko po co?
              • chendorus_perveri A jak ci się podobają siedleckie młodzieżówki??? 23.04.07, 23:33
                Co, phk1?????
    • inzynier_skrzypek A co to jest SLD? 24.04.07, 10:44
      • phk1 Re: A co to jest SLD? 25.04.07, 09:20
        [phk1]
        • phk1 Re: A co to jest SLD? 25.04.07, 09:25
          [phk1] SOJUSZ LUDZI DOBROBYTU z kłopotami gdy ich sie SLeDzi co zrobili gdy ten
          kraj mieli w d...
          józio oleksy ucieka bo sie boi towarzyszy swoich na wyklady co najmniej roczne
          do ameryki jednej z dwóch pn lub płd
          basia blida popełniła samobójstwo
          • phk1 Re: A co to jest SLD? 26.04.07, 15:36
            [phk1] www.tvn24.pl/-1,1504441,wiadomosc.html
            Sojusz
            Ludzkich
            Dramatów
    • phk1 Re: Pamietajmy-Preambuła 30.04.07, 13:40
      Jeszcze w 2006 roku
      "Dla zadokumentowania osiągnięć i zwycięstw klasy robotniczej, przodującej siły
      Narodu, budującej socjalizm, jako wyraz umacniania się władzy ludowej....."

dopiero w 2007 r.na wniosek LPR

"W hołdzie wszystkim tym, którzy swoją pracą tworzyli wielkość Naszej Ojczyzny,
      wspierali jej rozwój i budowali przyszłość dla następnych pokoleń, dla
      podkreślenia wartości pracy ludzkiej - rozumianej jako moralny obowiązek
      człowieka...."

I takie Święto Pracy należy obchodzić,ale może za kilka lat zmienimy nasze
      nastawienie,gdy nie będzie to juz swieto przypisane do jednego SLD tylko.
      • phk1 Re: Pamietajmy-baloniki 30.04.07, 16:22
        [phk1] jak juz pisałem jutro po raz pierwszy w nowej preambule to swieto sie bedzie promowac medialnie.
        Media lokalne mało zachecaja nas do tego świeta,co robić w ten dzień 01MAJA.
        Wczoraj wolne,jutro wolne,pojutrze wolne i znowu niedziela.
        W miedzyczasie 02maja Dzień Flagi.
        Puchatek proponuje eseldowskim działaczom i ich sympatykom z CIECHANOWA kupic duzo czerwonych baloników by unieśli się jutro wszyscy z miejsca swojego spotkania w góre i wiecej nie wracali bo to juz nie ich bajka ta inna Polska
        Takie zyczenia składane inaczej myslacym przez kolektyw byłego PZPR i ich sieroty na róznego rodzajach manifach/senyszyn,szczuka,gadzinowski,borowski.../
        • phk1 Re:1 MAJA 01.05.07, 14:06
          [PHK1]9.55 w moim miescie Ciechanów
          wyjeżdzam autem sprawdzić jak tam manifa u nas przed pomnikiem.
          Tylko czy to miejsce adekwatne do składania kwiatów tego dnia?
          W mediach jedna skromna informacja z ub.tygodnia w Extra,ze SLD zaprasza,
          ale już zadne wydanie poniedziałkowe ani słowa zachety.Urzad Miasta tez milczy na stronach internetowych,nawet życzń dla luda pracującego.
          A w ogóle niedługo strona internetowa UM padnie bo masz prezydencie problem
          ale czy wiesz o tym? To zapewne kolejny sukces tej tajnej komórki od propagandy.
          A jakie tuzy mielismy kiedys z naszego okregu wyborczego nie pomnę w rządzie i sejmie nie tak dawno jeszcze Nałęcz gwiazda komisji Rywina,Siemiątkowski bohater
          afery Orlenu.
          Pada od niepamietnych czasów snieżek pierwszego maja na 30-40 osób starszych o siwych głowach taki zart przyrody jak w Korei Północnej z ich KIMem
          Zadnych baloników w rękach,które by ich uniosły w kosmos -:) takim biletem w jedną stronę bez prawa powrotu.
          Moherowe berety s SLD czyli sieroty po PZPR w moim mieście dziś celebrują tylko.
          Jest i orkiestra drugie 15-20 osób,gapiów praktycznie nie ma wiekszość to auta przejezdzające droga krajowa.
          Zrobiłem inne spostrzezenie zwiedziłem miasto ,które sklepy pracują.Głownie dwie Biedronki,Champion,Carefull i chciwusy z Farbeksu,bieda sieć Społem
          Panorama,Mrówka świetują jako nieliczne jaskólki.
          Słucham wiadomosci radiowych o czym SLD bębni,po co sciaga ludzi w imie jakich ideałow.
          Juz czuje dysonans te otwarte dzis sklepy a ich hasła pierwszomajowe.
          Moze gdyby po kwiatku tym kobietom tam pracujacym dali ,taki gest symboliczny?
          SLDowi trzeba odebrac to swieto lub zlikwidować ten dzień kolejnego lenistwa lub powinna to być idea wspólna wszystkim partiom w miescie i w kraju,zgodnie z najnowszą preambułą.
          • phk1 Re:1 MAJA 01.05.07, 17:56
            [phk1] nasz były podwójny prezydent wszystkich Polaków,tworzy nowy ruch wolnosciowy Ruch na Rzecz Demokracji,PucHateK gratuluje kreatywności elitom
            www.youtube.com/watch?v=eKGCTafc7uM
            • phk1 Re:1 MAJA 01.05.07, 18:50
              Stalin odwiedził w Górkach Włodzimierza Ilicza.
              lenin ----Oj, bracie, coś marnie ze mną. Chyba już umrę niedługo.
              stalin -
              • phk1 Re:1 MAJA - dwa opisy 04.05.07, 19:40
                [phk1] ciekawe czy mój tekst lepszy czy Marka Szyperskiego w tym samym temacie?
                Ponieważ strona internetowa Czasu Ciechanowa stara jak chleb dla konia-:)
                to tylko pytanie dla kupujących i czytających ten tygodnik
    • phk1 Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się 30.04.07, 23:45
      [phk1] godzina 10 rano Pomnik 'WALKA MECZENSTWO ZWYCIESTWO"
      no i buzka na dobranoc dla malkontentów,że sld to prehistoria
      www.tvn24.pl/-1,1504948,wiadomosc.html
      • magik1985 Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się 28.07.07, 23:28
        Pan Petrykowski opuścił szeregi LSD... tzn SLD :) zostawiamy miejsce młodszym?
        Bardziej kreatywnym? czy to już koniec lewicy, która miała być tak silna w
        terenie?
        • Gość: kr Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:35
          Koniec...
          Czesc Jej pamieci!!!
          Udalo sie zlikwidowac SLD w Ciechanowie. :)
          • magik1985 Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się 28.07.07, 23:41
            Zbieram na wiązankę... napisz maila, a podam numer konta, na które nalezy
            wpłacać pieniądze.
            :D

a tak na serio, to nie udało się, tylko samo się zlikwidowało. Stryczyński-
            Petrykowski

trzy zupełnie inaczej myślące osoby. Tak przynajmniej ja uważam. Za cholerę by
            się nie dogadali.
            • Gość: miki Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:00
              jak wynika z sondaży po wcześniejszych wyborach SLD byłaby trzecią siłą w
              parlamencie, więc radość, że SLD nie istnieje jest za wczesna.
              Nie wyrzucaj pieniędzy na wieniec, tylko daj je lepiej księżom, na pewno
              chętnie je przyjmą
              • Gość: phk1 Re:datki odp.dla Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:20
                [phk1] wiadomo ,ze księza nie posiadają mozliwosci wydawania korupcyjnych decyzji administracyjnych i tworzenia korupcyjnego prawa ,a to posiadła zgraja czerwonych i zapewne przechodzi lub zostanie zastopowane na inne ugrupowania.
                Czerwoni nie zadawalają sie datkami tylko wziątkami.
                • Gość: miki Re:datki odp.dla Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:45
                  podaj konkretne fakty, a nie ograniczasz się do pomówień. Co Ciebie zabolało w
                  tym, że zostali wymienieni księża? Czy ja któregoś z kapłanów chcę obrazić? czy
                  wyliczam im pieniądze, przypominam wzorem innych ludzi, że nie płacą podatków?
                  przecież nie, nie rozumiem Twoje ataku na SLD. Dla ścisłości ja nie sympatyzuję
                  z lewicą, jestem też ateistą, ale to nie przeszkadza mi widzieć i w jednych i w
                  drugich dobrych ludzi.
                  Kto nauczył Cię takiej nienawiści do ludzi?
                  • magik1985 Re:datki odp.dla Miki 29.07.07, 14:51
                    Gość portalu: miki napisał(a):

> podaj konkretne fakty, a nie ograniczasz się do pomówień. Co Ciebie zabolało
                    w
                    > tym, że zostali wymienieni księża? Czy ja któregoś z kapłanów chcę obrazić?
                    czy
                    >
                    > wyliczam im pieniądze, przypominam wzorem innych ludzi, że nie płacą
                    podatków?
                    > przecież nie, nie rozumiem Twoje ataku na SLD. Dla ścisłości ja nie
                    sympatyzuję
                    >
                    > z lewicą, jestem też ateistą, ale to nie przeszkadza mi widzieć i w jednych i
                    w
                    >
                    > drugich dobrych ludzi.
                    > Kto nauczył Cię takiej nienawiści do ludzi?

to niby do mnie? czy do puchatka?
                  • Gość: phk1 Re:ponownie datki odp.dla Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:02
                    [phk1] dla kogo by nie było to Ty jesteś histeryk?
                    • magik1985 Re:ponownie datki odp.dla Miki 29.07.07, 15:05
                      Że niby ja? :) :D
                      • Gość: phk1 Re:ponownie datki odp.dla Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:22
                        [phk1] Miki histeryk,choleryk, a nie Ty Magiku. ;-)
                        pozdrawiam

• Gość: miki Re:ponownie datki odp.dla Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:51
                          cechą małych ludzi jest to, że jak zabraknie argumentów to sięgają po
                          inwektywy - jeśli znasz to słowo.
                          Daruję Ci tego histeryka, bo najlepszą metodą obrony jest atak
          • magik1985 Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się 28.07.07, 23:42
            oczywiście 2 osoby ;)
            • Gość: kr Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 06:53
              Nie Pomyliles sie z 3 osobami, bo do tej Trojcy jeszcze trzeba by dopisac
              Kiwita, z ktorym tez nie mogli sie dogadac.
              • Gość: nahmen Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 09:12
                nie przepadam za sld jako formacją ale akurat ta trójka to sympatyczni goście
                nie to co te nadęte buce z rodzimej platformy
                • magik1985 Re: juz jest fajnie tak trzymać i nie bać się 29.07.07, 11:41
                  Ja zbieram na wieniec dla ciechanowskiego SLD, a nie dla LiDu- czytaj
                  dokładnie ;) skoro chcesz podarować troche kasy księżom, to zbieraj pieniądze i
                  je przekaż. Ja nie mam zamiaru :)
    • Gość: symatyczmy Gość Re: rezygnacja szefa SLD z funkcji przewodniczące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:47
      Prszę nie obrażać gości ! To są karykatury.... a może inne stwory cz coś
      • Gość: PHK1 Re: Mikiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:25
        [phk1] chlubnym przykładem jest "SITWA CO Ta POLSKE MIAŁA W DUPIE",tez tylko cytuje klasyka i placenie podatków ze szwajcarskich kont.
        Kto cie nauczył takiej wiary w czerwonych;-)

"przypominam wzorem innych ludzi, że nie płacą podatków?
        ale to nie przeszkadza mi widzieć i w jednych i w
        drugich dobrych ludzi.
        Kto nauczył Cię takiej nienawiści do ludzi?
    • Gość: phk1 Re: rezygnacja szefa SLD z funkcji przewodniczące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:25
      [phk1] w ramach promocji młodych artystów ,polecam jeden tekscik o byłym premierze KAZIKA
      www.jamendo.com/pl/album/6009/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka