Dodaj do ulubionych

Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyński??

26.03.07, 22:35
Idzie strasznie niesmaczna plotka o przyszłym zajęciu niedoszłego Prezydenta
naszego miasta. Jak w filmach Bareji….. Podobnie i on jest chyba z zawodu
dyrektorem. Ciekawe tylko czy ma za grosz taktu i smaku?????
Obserwuj wątek
    • 1946s Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 09:15
      Podobno p. Kałużyński idzie do Zakładu Energetycznego (stanowisko już zostało
      zwolnione), a p. Romanow do Funduszu Zdrowia. Może być to realne bo oba
      podmioty są w gestii PiS-u. Ciekawe, jak się będzie wówczas układała współpraca
      funduszu ze szpitalem?
      • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 16:30
        Biedny Narodzie!!!! Jeśli jestem jeszcze w stanie zrozumieć ruch p. Romanow to
        w żaden sposób nie mogę pojąć aspiracji p. Kałużyńskiego. Dla mnie jest to
        absolutny brak kręgosłupa „moralnego”. Jeśli się nie mylę p. Kałużyński to
        rolnik z wykształcenia z jakimiś studiami podyplomowymi. Ciekawe czy chociażby
        posiada zainteresowania techniczne??? LUDZIE gdzie WY się pchacie!!!! Jeśli
        prezesem największej energetycznej firmy w regionie ma zostać człowiek który z
        energią ma tylko tyle do czynienia że za nią płaci to ja wypisuję się z takiego
        Państwa. Całe życie uczono mnie że takie funkcje jak: dyrektor, prezes,
        zarezerwowane są dla specjalistów z danej branży. Jeśli będzie inaczej to
        oznacza to nic więcej tylko tyle, że z ludzi robi się ciemnotę i jako taką
        wprowadza się do życia. Ciekawe jak w takiej sytuacji p. Kałużyński skomentuje
        swoje własne słowa, wypowiedziane na łamach Tygodnika Ciechanowskiego, że w
        obecnej chwili stanowiska prezesów spółek są swoistym łupem wyborczym!!!????
        Ciekawe też jaki dorobek w sferze technicznej prezentuje p. Kałużyński????
        Sytuacje takie jak ta pokazują dokładnie charakter człowieka….ale w tej
        sytuacji raczej jego BRAK!!!
        • lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 18:23
          W naszym kraju wszystko już jest możliwe.Nie ważne kto co umie, ważne komu
          stawia i komu liże przysłowiowe tyłki.Ludzie popatrzcie wokół siebie,to co się
          dzieje nie daje żadnego realnego
          wytłumaczenia,kpina,szachrajstwo,kumoterstwo.Każda partia polityczna wsadza
          swojego,nie ma znaczenia czy coś umie,ważne aby był "swój".Kumoterstwo
          polityczne jest uprawiane,to się tak teraz nazywa.A studia,każdy może je teraz
          skończyć,żadna filozofia.
          • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 20:29
            Popatrzcie jaka robi się straszna beznadzieja!! Do czego nadają się ci którzy
            mają aspiracje do rządzenia nami….co my im takiego zrobiliśmy żeby nami
            rządzili! Jaką mają alternatywę ci ludzie?? Jeśli nie np. prezes w jakiejś
            firmie czy dyrektor w innej (wyłącznie po układach i układzikach) to czeka ich
            raczej polityczny i zawodowy niebyt. Smutna rzeczywistość….I tacy ludzie chcą
            zmieniać ten kraj…normalnie Bareja BIS. Najgorsze jest to, że przy najbliższej
            okazji będą wszystkim wciskać ciemnotę i głodne kawałki jakimi to oni nie
            są „menagerami”…tu byli dyrektorami tam kierownikami, gdzie indziej prezesami.
            Zupełnie nieważne, że byli nimi za przysłowiowe lizanie tyłków i nawet odrobiny
            nie byli zawodowcami w dziedzinie o której powinni wiedzieć wszystko. Czasami
            sam zadaję sobie pytanie…Czy nie byłoby mi wstyd być zwierzchnikiem ludzi
            którzy pracują w branży o której nie mam zielonego pojęcia, nie posiadam w niej
            żadnego dorobku…nie jestem Fachowcem?? I myślę, że bez względu na pieniądze
            byłoby to nie do przyjęcia!!
            • www.microsoft.com Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 01:28
              A czym ty zarabiasz na życie, ciechu jedenasty, jeśli można wiedzieć
              oczywiście??
              • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 17:23
                Naszczęście z energią mam tyle wspólnego co p. Kałużyński, czyli płacę za nią
                rachunki, ale idąc tym tropem to na dyrektora zakładu energetycznego nadaje się
                z 70% ludności naszego kraju. Jeśli chodzi o mój zawód to całe szczęście
                istnieje jeszcze coś takiego jak prywatna działalność. A co do kumotrów…to
                właśnie przez takie osoby, które myślą w ten sposób gnijemy w tym marazmie.
                Oczywiście nic nie ma w tym dziwnego, że ktoś nie zna się na rzeczy...Rolnik na
                szefa zakładu energetycznego, fizyk na szefa największego banku, urzędnik
                administracyjny prezesem największego koncernu naftowego w Polsce...jeszcze
                chwila i ginekolog będzie leczył Twoje zęby...no ale może nie zauważasz
                różnicy!! :)
                • www.microsoft.com Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 31.03.07, 22:29
                  Zapytałem tylko czym zarabiasz na życie. Nie prosiłem cię o sarkastyczne uwagi
                  na tematy ginekologiczno-stomatologiczne. Strasznie złośliwy jesteś i to jest
                  złość bezinteresowna.
          • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 09:41
            czy obecny dyrektor jest Twoim kumotrem?
            • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 17:24
              Naszczęście z energią mam tyle wspólnego co p. Kałużyński, czyli płacę za nią
              rachunki, ale idąc tym tropem to na dyrektora zakładu energetycznego nadaje się
              z 70% ludności naszego kraju. Jeśli chodzi o mój zawód to całe szczęście
              istnieje jeszcze coś takiego jak prywatna działalność. A co do kumotrów...to
              właśnie przez takie osoby, które myślą w ten sposób gnijemy w tym marazmie.
              Oczywiście nic nie ma w tym dziwnego, że ktoś nie zna się na rzeczy...Rolnik na
              szefa zakładu energetycznego, fizyk na szefa największego banku, urzędnik
              administracyjny prezesem największego koncernu naftowego w Polsce...jeszcze
              chwila i ginekolog będzie leczył Twoje zęby...no ale może nie zauważasz
              różnicy!! Pozdrawiam
            • magik1985 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 20:17
              Energa czeka drodzy państwo :)
              • lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 21:44
                Pisać,aby pisać to nie wszystko.Wszyscy wiemy,że u nas w kraju na stanowiskach
                siedzą osoby o znikomym zainteresowaniu daną dziedziną,tak było i nadal
                jest.Dla przypomienia były prezydent nawet nie był z wykształcenia
                elektrykiem,a prezydentem był.I ma się nadal dobrze.U nas wszystko jest już
                możliwe,nic chyba już mnie nie zdziwi,same super okazy pchają się na
                stołki,czemu nie,tak gdzie jest władza,są znajomości i pieniądze.Tylko jest
                jeden mały problem,nie wszyscy moga zajmować te stołki,więc trzeba sobie jakoś
                pomóc.Od czego mamy głowy na karku,do dzieła ludzie pracy. Ha ha.
                • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 22:22
                  Wszystko ok...dyrektor jednostki samorządowej czy innego organu
                  administracyjnego...wystarczą jakieś studia o kierunku administracyjnym w
                  ostateczności jakaś podyplomówka...ale jeśli szefów firm technicznych będziemy
                  mieli tylko z tego powodu że są z „jedynej słusznej” opcji politycznej lub
                  pogadają głupoty w radiu u pana Rydzyka, to nie będzie dobrze. Magik!! Energa
                  czeka!...., ale na Fachowca. Myślę, że nie tylko energa. Szpitalowi pewnie też
                  przydałby się menager nie tylko z dobrą głową ale i ludzką twarzą. Ciekawe czy
                  ktoś oglądał program J. Pospieszalskiego gdy gościem była p. Romanow...Mówcie
                  co chcecie, ale baba zawzięta i zaściankowa...głęboka wieś. Jak zawsze historia
                  wystawi laurkę i myślę, że ci którzy „będąc kowalami chcą naprawiać zegarki” po
                  przyszłym wyborczym rozdaniu będą już tylko obserwatorami...Oby jak
                  najszybciej...bo do reszty spaczą to co jeszcze zostało.
                  • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 08:10
                    Henry Ford uczyl sie fachu w zakladach zegarmistrzowskich i nie przeszkodzilo
                    mu to w stworzeniu imperium samochodowego. Ludzie opanujcie sie!
                    • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 10:59
                      A ten swoje...Nie dostrzegasz podstawowych różnic człowieku. Henry Ford był
                      zapaleńcem technikiem. Próbował różnych prac, ale w obszarze techniki...nikt
                      nim nie sterował...Facet miał wizję zgodną ze swoimi zainteresowaniami. Widzę
                      że jest Ci wszystko jedno człowieku. Pewnie też należysz do
                      grupy „profesjonalistów” od niczego...
                      • phk1 Re:psl 30.03.07, 11:52
                        [phk1] malkontenci i niedowiarki o umiejetnosciach starszych panów,nie
                        pamietacie juz słynnego zdania
                        "stasiek chce się sprawdzić w nowej roli"
                        pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Dobrza%C5%84ski
                      • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 12:25
                        To Ty nie dostrzegasz tego ,ze "Stajnia Augiasza" ciagle zafajdana.
                      • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 12:42
                        Ty nie dostrzegasz tego, ze czasy sie zmieniaja, a "stajnia Augiasza" ciagle
                        zafajdana
                        • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 13:08
                          Potrzebni są Heraklesi, ale specjaliści..., a nie kolesie którym system szuka
                          pracy!!!
                          • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 14:18
                            Potrzebni sa madrzy ,uczciwi odwazni ludzie. Strefa wplywow sie kurczy - .
                            demony odżywają.
                            • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 14:57
                              Jeśli dodasz do tego jeszcze..Fachowcy w swoich dziedzinach!!...To powiem, że
                              patrzymy w tym samym kierunku!
                              • phk1 Re P. Kałużyński 30.03.07, 15:16
                                [phk1] ten co ten wątek rozpoczął powinien dodać ,że Kałużyński PiS musi poddać
                                sie procedurze konkursowej więc nie jest osobą dostajacą stanowisko po uważaniu.
                                • ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 16:14
                                  hahahhahahahhaha:)
                                  ....to się uśmiałem!!!...procedura konkursowa w spółce państwowej...daj spokój.
                                  Konkurs pod człowieka. Kpina i nic więcej. To tak jakbym się dziś zakładał że
                                  Małysz zdobędzie w tym sezonie kryształową kulę. Procedura konkursowa...to
                                  powiedziałeś :)
                                  • phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 18:01
                                    [phk1-ciechu] wiem,że trudno Ci w to uwierzyć mając na uwadze nasze Ciechanowskie
                                    podchody platformersów do stanowisk nie obsadzonych do tej pory przez kogoś o
                                    rodowodzie prawdziwego prawicowca z dziadapradziada i wyznającego jedynie
                                    słuszną postawę zwaną TUSKOLANDIA.
                                    Pan Tomek K.idzie jednak w konkury do panny aż do Płocka i zapewne wiesz ,że nie
                                    on jeden się stara o jej rekę i ma chrapkę na to ciepłe łózeczko.-:)
                                    Więc życzmy mu tylko powodzenia,by za cztery lata wrócił do nas.
                                    • ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 20:18
                                      I to jest właśnie Twój problem!
                                      Tuskolandia...Kaczorolandia...Giertycholandia...Lepperolandia...można jeszcze
                                      pewnie wymienić Rydzykolandie. Mój problem jest taki że chcę po prostu mieszkać
                                      w Polsce, ale wszędzie niestety pieprzeni fanatycy. Wszystkie powyższe landy
                                      ani mnie grzeją ani mnie ziębią. A Pana Tomka jest mi po prostu żal, bo
                                      wyglądał na całkiem porządnego człowieka...a on jak słusznie zauważyłeś po
                                      prostu zmienia łóżeczka...,ale akurat na to mam trochę inne określenie. Pozwól,
                                      że z uwagi na nadchodzącą cenzurę nie będę poruszał tego tematu :-)
                                      • phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 20:45
                                        [PHK1-CIECHU] nie dam Ci spokoju bo łóżeczka,to on i inni zmieniają dlatego ,że
                                        tylko system oparty na wzorcach kubańsko-radziecko-kazachskich to rządy starców,
                                        a takiego bys napewno nietolerował?
                                        A o cenzurze i podsłuchiwaniu to zapewme po pijackich zwidach trzymasz sztamę z
                                        naszym niebieskookim opalonym niedoscigłym magistrem z peereliadu Kwasniewskim
                                        ,gdy lecąc samolotem w klasie biznes ,gdzie za darmo serwowali trunki więc chlał
                                        na koszt tym razem lini lotniczych.
                                        ps.Polska to POLANDia to kraj który dostał dzis kolejny wyzszy rating S&P i euro
                                        potaniało o 2grosze,a WIG wzrósł o 1,8%.
                                        • ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:26
                                          Przepraszam bardzo PHK1 zapomniałem jeszcze o Kwasolandii, ale akurat nie
                                          trafiłeś. Ten land ogarnia mnie największym obrzydzeniem! I prawdę mówisz, że
                                          niebieskooki to pijaczek i sprzedawczyk... Super też, że na naszej giełdzie
                                          trwa od czterech lat hossa i że agencje zwiększają rating dla naszego rynku.
                                          Ale widzisz...wszystko to dzięki przedsiębiorczości (tych co mają głowę na
                                          karku), której kolesie tacy jak Pan Tomasz nie mają szansy spieprzyć. Wiesz
                                          jaka konferencja jest jutro organizowana w Ciechanowie???
                                          • phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:43
                                            [phk1-ciech] wiem trochę PiSolandu wg Twojej nomenklatury przyjedzie na
                                            woj.polskiego 51 od 10 do 15.
                                            RODZINA-SANKTUARIUM ZYCIA I MIłOśCI
                                            Jak juz Ci Kwasolandia nie pasuje to musisz być Kosmopolitycznym [ tu autocenzura]
                                            bez własnej Ojczyzny-:)
                                            • ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:50
                                              hahahaha:) Więc powinieneś się domyśleć iż Pan Tomasz jest w komitecie
                                              honorowym tego jakże energetycznego tematu :-) Z całym szacunkiem do Twojej
                                              osoby, nie wciskaj mi kitu, że jest to normalne. Nie oczekiwałbyś od takiej
                                              osoby większego zaangażowania związanego z tematyką techniczną??...Prywatnie..,
                                              nieudacznictwo tych ludzi mnie rozbraja. Przez takich jak oni niektóre gałęzie
                                              naszej gospodarki chyba nigdy nie zostaną urynkowione. Przecież gdzieś ci
                                              klakierzy muszą przegnić...smutne tylko, że na Twój i mój koszt.
                                              • 11r11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 22:57
                                                jak amicja Cie zżera to wystartuj w tym konkursie
                                                • 11r11 Re: Re P. Kałużyński 31.03.07, 00:10
                                                  Jedyne fałszywe medium w tym regionie próbuje robić Wam wodę z mózgu.Przed
                                                  chwilą CASŁA SITWA
                                                  z tego organu tak jak prtzez 30 lat próbowała brandzlowasć wam w główach. A wy
                                                  ciągle łykacie te kity
                              • 11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 01.04.07, 19:43
                                Tak fachowcy od demontazu, bo mlodzi wykształceni ludzie wyjeżdżająn nie mogąc
                                sie przedrzeć przez kliki.
                                • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 01.04.07, 20:56
                                  To że młodzi wyjeżdżają to właśnie przez tych wszystkich nieudaczników którzy z
                                  zawodu są dyrektorami. Ludzie nie widzą szansy na swój sukces bo wszędzie
                                  niestety napotkać można na hordy kolesi. Nie to żebym uparł się na tego
                                  biednego Kałużyńskiego ale plotka która mówi że ma zostać szefem
                                  ciechanowskiego zakładu energetycznego czyni z niego lokalną ikonę układu i
                                  jawnego draństwa....Może czas na jakąś inicjatywę ustawodawczą dotyczącą
                                  powstania szkoły uczenia się kolesiostwa i lizania tyłka...wtedy będziemy mieli
                                  już samych "fachowców"
                                  • lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 02.04.07, 17:59
                                    To co teraz ma miejce to istny horror.Kliki,kumoterstwa.Szkoły takowej nie
                                    potrzeba.Ludzie sami uczą innych pewnych zachowań.U nas w Ciechanowie widać to
                                    jak na dłoni,jeden drugiemu coś tam zrobi,pomoże itd.Typowych fachowców
                                    brakuje,wyjeżdżają poza granice Polski,i czemu tu się dziwić,szkoły zawodowe
                                    polikwidowane,brak pewnych zawodów, śmieszne i tragiczne zarazem.
                                  • sasin123 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 03.04.07, 16:12
                                    pisowcy wywalili Stryczyńskiego bo poparł otwarcie Wardzińskiego, przenieśli
                                    do płocka prezesa Barańskiego, ale dlaczego wywalili prezesa Sachmatę -
                                    bezpartyjnego i z nikim nie związanego?
                                    chyba kadry pisu planują zatrudnić w zep nie tylko kałużyńskiego ale i jakiegoś
                                    kolejnego superfachowca który nazywa się lpr lub samoobrona
                                    • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 04.04.07, 08:09
                                      Najśmieszniejsza jest chyba perspektywa współpracy takiego człowieka z innymi
                                      pracownikami :) Przychodzi do pracy i co??..mówi, że jest kim??..jak długo
                                      związany jest z energetyką?? Jakie są jego osiągnięcia w tej dziedzinie?? ..co
                                      może jej zaproponować?? Przychodzi do firmy, gdzie jest prezesem, a więc
                                      powinien być człowiekiem znającym potrzeby branży, problemy pracowników,
                                      potrafić nawiązać rozmowę na poziomie technicznym. A Pan Kałużyński co mógłby
                                      powiedzieć??, może tak??....Na doświadczenie i fachowość drodzy Państwo nie
                                      liczcie ale wrażenie będę robił bardzo dobre!!!!!!
                                  • phk1 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 06.04.07, 21:50
                                    [phk1-ciech] krótki rys historyczny dla młodych gniewnych po tym fragmencie
                                    "To że młodzi wyjeżdżają to właśnie przez tych wszystkich nieudaczników którzy z
                                    zawodu są dyrektorami. Ludzie nie widzą szansy na swój sukces bo wszędzie
                                    niestety napotkać można na hordy kolesi"
                                    -----
                                    tekst wypisz wymaluj jak z broszurek lat 80,lat realnego sosjalizmu pisanych
                                    przez ludzi tamtej opozycji
                                    ----
                                    Tak to bywa,że młodzi mając okazję wyjezdzają bo dziś nikt już od nich nie
                                    wymaga podpisania lojalki za mozliwośc lepszego zycia i awansu,a i żaden Genek
                                    S. nie jest kierownikiem biura paszportów z czasów PRLu.
                                    Niech jadą,ale i niech wracają nikt ich nie zlustruje za sprzedawanie informacji
                                    na swoich znajomych,kolegów w imię awansu i podłosci.
                                    Nawiększe kokosy tamtych wyjazdowych lat dziś spijają towarzysze z PZPRu,z firm
                                    polonijnych/polsat,tvn,kulczyki holdingi/,rózne Balcerowicze po
                                    Oksfordach,profesory przeciwne dziś lustracji.częsć księzy,część dziennikarzy.
                                    Tak to bym ujał w skrócie,gdzie każdy chciał wyjechać choćby na krótko,ale nie
                                    każdy mógł,gdzie za dolara-dwa można było miec z litr wódy i z kilo kawy i
                                    spodnie wrangley i płyte winylową i perfumy i duzo gumy mamba i duzo tabliczek
                                    czekolady milka,i dużo innych dóbr doczesnych.
                                    Więc nic nowego te dyrektory,a i one dziś napewno lepiej wyszkolone niż tamte
                                    buce z PZPRu wtedy jedynie słusznej partii,bo dzis przynajmniej jest co cztery
                                    lata jakis wybór.
                                    Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php
                                    • phk1 Re: a co Hania z WWy ? 09.04.07, 22:02
                                      [phk1] Hania Gronkiewicz tak ta Waltz do rady nadzorczej wprowadziła zgadnijcie
                                      kogo w ramach hipokryzji inaczej? Czy wysokie standarty tylko dla PiS?
                                      Nikt by nie zgadł samego LEKARZA niepraktykującego od zarania IIIRP z Płocka
                                      Adasia Struzika z PSL,a wiecie co o nim mówią zawód Marszałek-:).
                                      A do jakiej spółki miejskiej warszawskiej wprowadziła ?
                                      też nie zgadniecie bo do "Tramwaje Warszawskie" ciekawe czy był konkurs?
                                      Są i inne nazwiska mniej znane w innych spółkach- SIEMONIAK,JAWORSKI,ROSół.
                                      • ciech_11 Re: a co Hania z WWy ? 11.04.07, 21:51
                                        Przykładu Pana Struzika chociaż nie pochwalam to widzę ogromną różnicę pomiędzy
                                        byciem członkiem zarządu a pchanie się na głównodowodzącego firmą...dlatego
                                        phk1 radzę się zastanowić co piszesz albo bardziej poszukać w tym sensu. A co
                                        do Pana Tomasza widzę że się nie pomyliłem...kręgosłupa, smaku i taktu
                                        brak...współczuje. W następnych wyborach już nawet zdjęcia całej rodziny na
                                        plakacie nie pomoże :(
                                        • phk1 Re: a co WWu na to? 11.04.07, 22:20
                                          [phk1-ciechu11] pozostańmy wiec przy swoich zdaniach,jako zwolennicy dwu
                                          przeciestawnych stron,a ja chętnie też jak Struzik na konto bankowe PRZELEWY bym
                                          brał za nic przy takim porównaniu Twoim.
                                          Nasza dzielna gazetka TC tez by mogła pochwalic STRUZIKA ,że taki chłopak
                                          wszechstronny i czas znajdzie dodatkowy na nowe wyzwanie.
                                          A co myslisz w ogóle na brak składów takich rad nawet na oficjalnych stronach
                                          takich spółek miejskich.Sprawdz też nasze Ciechanowskie czy znajdziesz tam w
                                          ramach przejrzystego ratusza nazwiska członków tych rad,a myśle,ze nie
                                          znajdziesz mi argumentu że całej załogi tam też sie nie wymienia wiec po co Ci
                                          PHKu te nazwiska.
                                          • ciech_11 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 22:24
                                            Rada to rada, jesteś osobą inteligentną (chociaż to na pewno nie reguła :)),
                                            wykształconą (wiem, że też i nie zawsze :)), ale teoretyzuje...zrób sobie
                                            uprawnienia, zdaj egzamin i bądź członkiem rady nadzorczej...Ale na Boga, niech
                                            tacy ludzie nie pchają się na miejsca głównodowodzących firm technicznych w
                                            okresie największych przemian...Później wszyscy się dziwią zmutowaniem
                                            rzeczywistości...a jaka ma być ta rzeczywistość?? Już mówiłem...Chciałbyś żeby
                                            ginekolog leczył Twoje zęby (..tu jest już większa zbieżność zainteresowań)??
                                            Nawet gdyby jego matka była z PIS-u, ojciec z LPR-u a wujem był pan Rydzyk to
                                            ja dziękuję za takiego specjalistę...
                                            • phk1 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 23:20
                                              [phk1-ciechu] ale na Boga-:) HOLMSIE czy kierownik marketu od mleka i cukru i
                                              marchewki i śmierdzącego mięsa
                                              od 5 lat tym Cichanowem kieruje czy to Cię nie powaliło na kolana jeszcze ?
                                              że ma kmiotków z tej samej partii i fachowców na nizszych stanowiskach,którzy
                                              odwalają za niego robote by on chodził w garniturze od ARMANIEGO.
                                              • ciech_11 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 23:37
                                                Ja nie ubieram Pana Waldka drogi Watsonie :-)...Ale wiesz co prawda poprostu
                                                jest taka, że ktoś u pana Tomasza musi gotować obiady a w pobliżu nie ma już
                                                innej państwowej firmy i tylko te bardzo banalne kryterium stwarza kolejnego
                                                super menagera :-(
    • phk1 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 05.04.07, 12:02
      [phk1-observator] wiemy,wiemy niewierny Tomaszu-:) towarzysze zawsze są na topie
      www.tvn24.pl/2040348,28378,0,0,1,wideo.html
      • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 06.04.07, 21:11
        Maturzyści!!!!! Jeśli nie wiecie na jakie studia się wybrać to polecam:
        Rolnicze!!
        Okazuje się że jeszcze tylko spowiadać po nich nie można!!
        • ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 16.04.07, 23:03
          Ja nie ubieram Pana Waldka drogi Watsonie :-)...Ale wiesz co prawda poprostu
          jest taka, że ktoś u pana Tomasza musi gotować obiady a w pobliżu nie ma już
          innej państwowej firmy i tylko te bardzo banalne kryterium stwarza kolejnego
          super menagera :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka