obserwator_77 26.03.07, 22:35 Idzie strasznie niesmaczna plotka o przyszłym zajęciu niedoszłego Prezydenta naszego miasta. Jak w filmach Bareji….. Podobnie i on jest chyba z zawodu dyrektorem. Ciekawe tylko czy ma za grosz taktu i smaku????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1946s Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 09:15 Podobno p. Kałużyński idzie do Zakładu Energetycznego (stanowisko już zostało zwolnione), a p. Romanow do Funduszu Zdrowia. Może być to realne bo oba podmioty są w gestii PiS-u. Ciekawe, jak się będzie wówczas układała współpraca funduszu ze szpitalem? Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 16:30 Biedny Narodzie!!!! Jeśli jestem jeszcze w stanie zrozumieć ruch p. Romanow to w żaden sposób nie mogę pojąć aspiracji p. Kałużyńskiego. Dla mnie jest to absolutny brak kręgosłupa „moralnego”. Jeśli się nie mylę p. Kałużyński to rolnik z wykształcenia z jakimiś studiami podyplomowymi. Ciekawe czy chociażby posiada zainteresowania techniczne??? LUDZIE gdzie WY się pchacie!!!! Jeśli prezesem największej energetycznej firmy w regionie ma zostać człowiek który z energią ma tylko tyle do czynienia że za nią płaci to ja wypisuję się z takiego Państwa. Całe życie uczono mnie że takie funkcje jak: dyrektor, prezes, zarezerwowane są dla specjalistów z danej branży. Jeśli będzie inaczej to oznacza to nic więcej tylko tyle, że z ludzi robi się ciemnotę i jako taką wprowadza się do życia. Ciekawe jak w takiej sytuacji p. Kałużyński skomentuje swoje własne słowa, wypowiedziane na łamach Tygodnika Ciechanowskiego, że w obecnej chwili stanowiska prezesów spółek są swoistym łupem wyborczym!!!???? Ciekawe też jaki dorobek w sferze technicznej prezentuje p. Kałużyński???? Sytuacje takie jak ta pokazują dokładnie charakter człowieka….ale w tej sytuacji raczej jego BRAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 18:23 W naszym kraju wszystko już jest możliwe.Nie ważne kto co umie, ważne komu stawia i komu liże przysłowiowe tyłki.Ludzie popatrzcie wokół siebie,to co się dzieje nie daje żadnego realnego wytłumaczenia,kpina,szachrajstwo,kumoterstwo.Każda partia polityczna wsadza swojego,nie ma znaczenia czy coś umie,ważne aby był "swój".Kumoterstwo polityczne jest uprawiane,to się tak teraz nazywa.A studia,każdy może je teraz skończyć,żadna filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 28.03.07, 20:29 Popatrzcie jaka robi się straszna beznadzieja!! Do czego nadają się ci którzy mają aspiracje do rządzenia nami….co my im takiego zrobiliśmy żeby nami rządzili! Jaką mają alternatywę ci ludzie?? Jeśli nie np. prezes w jakiejś firmie czy dyrektor w innej (wyłącznie po układach i układzikach) to czeka ich raczej polityczny i zawodowy niebyt. Smutna rzeczywistość….I tacy ludzie chcą zmieniać ten kraj…normalnie Bareja BIS. Najgorsze jest to, że przy najbliższej okazji będą wszystkim wciskać ciemnotę i głodne kawałki jakimi to oni nie są „menagerami”…tu byli dyrektorami tam kierownikami, gdzie indziej prezesami. Zupełnie nieważne, że byli nimi za przysłowiowe lizanie tyłków i nawet odrobiny nie byli zawodowcami w dziedzinie o której powinni wiedzieć wszystko. Czasami sam zadaję sobie pytanie…Czy nie byłoby mi wstyd być zwierzchnikiem ludzi którzy pracują w branży o której nie mam zielonego pojęcia, nie posiadam w niej żadnego dorobku…nie jestem Fachowcem?? I myślę, że bez względu na pieniądze byłoby to nie do przyjęcia!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.microsoft.com Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 01:28 A czym ty zarabiasz na życie, ciechu jedenasty, jeśli można wiedzieć oczywiście?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 17:23 Naszczęście z energią mam tyle wspólnego co p. Kałużyński, czyli płacę za nią rachunki, ale idąc tym tropem to na dyrektora zakładu energetycznego nadaje się z 70% ludności naszego kraju. Jeśli chodzi o mój zawód to całe szczęście istnieje jeszcze coś takiego jak prywatna działalność. A co do kumotrów…to właśnie przez takie osoby, które myślą w ten sposób gnijemy w tym marazmie. Oczywiście nic nie ma w tym dziwnego, że ktoś nie zna się na rzeczy...Rolnik na szefa zakładu energetycznego, fizyk na szefa największego banku, urzędnik administracyjny prezesem największego koncernu naftowego w Polsce...jeszcze chwila i ginekolog będzie leczył Twoje zęby...no ale może nie zauważasz różnicy!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.microsoft.com Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 31.03.07, 22:29 Zapytałem tylko czym zarabiasz na życie. Nie prosiłem cię o sarkastyczne uwagi na tematy ginekologiczno-stomatologiczne. Strasznie złośliwy jesteś i to jest złość bezinteresowna. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 09:41 czy obecny dyrektor jest Twoim kumotrem? Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 17:24 Naszczęście z energią mam tyle wspólnego co p. Kałużyński, czyli płacę za nią rachunki, ale idąc tym tropem to na dyrektora zakładu energetycznego nadaje się z 70% ludności naszego kraju. Jeśli chodzi o mój zawód to całe szczęście istnieje jeszcze coś takiego jak prywatna działalność. A co do kumotrów...to właśnie przez takie osoby, które myślą w ten sposób gnijemy w tym marazmie. Oczywiście nic nie ma w tym dziwnego, że ktoś nie zna się na rzeczy...Rolnik na szefa zakładu energetycznego, fizyk na szefa największego banku, urzędnik administracyjny prezesem największego koncernu naftowego w Polsce...jeszcze chwila i ginekolog będzie leczył Twoje zęby...no ale może nie zauważasz różnicy!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 20:17 Energa czeka drodzy państwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 21:44 Pisać,aby pisać to nie wszystko.Wszyscy wiemy,że u nas w kraju na stanowiskach siedzą osoby o znikomym zainteresowaniu daną dziedziną,tak było i nadal jest.Dla przypomienia były prezydent nawet nie był z wykształcenia elektrykiem,a prezydentem był.I ma się nadal dobrze.U nas wszystko jest już możliwe,nic chyba już mnie nie zdziwi,same super okazy pchają się na stołki,czemu nie,tak gdzie jest władza,są znajomości i pieniądze.Tylko jest jeden mały problem,nie wszyscy moga zajmować te stołki,więc trzeba sobie jakoś pomóc.Od czego mamy głowy na karku,do dzieła ludzie pracy. Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 29.03.07, 22:22 Wszystko ok...dyrektor jednostki samorządowej czy innego organu administracyjnego...wystarczą jakieś studia o kierunku administracyjnym w ostateczności jakaś podyplomówka...ale jeśli szefów firm technicznych będziemy mieli tylko z tego powodu że są z „jedynej słusznej” opcji politycznej lub pogadają głupoty w radiu u pana Rydzyka, to nie będzie dobrze. Magik!! Energa czeka!...., ale na Fachowca. Myślę, że nie tylko energa. Szpitalowi pewnie też przydałby się menager nie tylko z dobrą głową ale i ludzką twarzą. Ciekawe czy ktoś oglądał program J. Pospieszalskiego gdy gościem była p. Romanow...Mówcie co chcecie, ale baba zawzięta i zaściankowa...głęboka wieś. Jak zawsze historia wystawi laurkę i myślę, że ci którzy „będąc kowalami chcą naprawiać zegarki” po przyszłym wyborczym rozdaniu będą już tylko obserwatorami...Oby jak najszybciej...bo do reszty spaczą to co jeszcze zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 08:10 Henry Ford uczyl sie fachu w zakladach zegarmistrzowskich i nie przeszkodzilo mu to w stworzeniu imperium samochodowego. Ludzie opanujcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 10:59 A ten swoje...Nie dostrzegasz podstawowych różnic człowieku. Henry Ford był zapaleńcem technikiem. Próbował różnych prac, ale w obszarze techniki...nikt nim nie sterował...Facet miał wizję zgodną ze swoimi zainteresowaniami. Widzę że jest Ci wszystko jedno człowieku. Pewnie też należysz do grupy „profesjonalistów” od niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re:psl 30.03.07, 11:52 [phk1] malkontenci i niedowiarki o umiejetnosciach starszych panów,nie pamietacie juz słynnego zdania "stasiek chce się sprawdzić w nowej roli" pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Dobrza%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 12:25 To Ty nie dostrzegasz tego ,ze "Stajnia Augiasza" ciagle zafajdana. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 12:42 Ty nie dostrzegasz tego, ze czasy sie zmieniaja, a "stajnia Augiasza" ciagle zafajdana Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 13:08 Potrzebni są Heraklesi, ale specjaliści..., a nie kolesie którym system szuka pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 14:18 Potrzebni sa madrzy ,uczciwi odwazni ludzie. Strefa wplywow sie kurczy - . demony odżywają. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 30.03.07, 14:57 Jeśli dodasz do tego jeszcze..Fachowcy w swoich dziedzinach!!...To powiem, że patrzymy w tym samym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re P. Kałużyński 30.03.07, 15:16 [phk1] ten co ten wątek rozpoczął powinien dodać ,że Kałużyński PiS musi poddać sie procedurze konkursowej więc nie jest osobą dostajacą stanowisko po uważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 16:14 hahahhahahahhaha:) ....to się uśmiałem!!!...procedura konkursowa w spółce państwowej...daj spokój. Konkurs pod człowieka. Kpina i nic więcej. To tak jakbym się dziś zakładał że Małysz zdobędzie w tym sezonie kryształową kulę. Procedura konkursowa...to powiedziałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 18:01 [phk1-ciechu] wiem,że trudno Ci w to uwierzyć mając na uwadze nasze Ciechanowskie podchody platformersów do stanowisk nie obsadzonych do tej pory przez kogoś o rodowodzie prawdziwego prawicowca z dziadapradziada i wyznającego jedynie słuszną postawę zwaną TUSKOLANDIA. Pan Tomek K.idzie jednak w konkury do panny aż do Płocka i zapewne wiesz ,że nie on jeden się stara o jej rekę i ma chrapkę na to ciepłe łózeczko.-:) Więc życzmy mu tylko powodzenia,by za cztery lata wrócił do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 20:18 I to jest właśnie Twój problem! Tuskolandia...Kaczorolandia...Giertycholandia...Lepperolandia...można jeszcze pewnie wymienić Rydzykolandie. Mój problem jest taki że chcę po prostu mieszkać w Polsce, ale wszędzie niestety pieprzeni fanatycy. Wszystkie powyższe landy ani mnie grzeją ani mnie ziębią. A Pana Tomka jest mi po prostu żal, bo wyglądał na całkiem porządnego człowieka...a on jak słusznie zauważyłeś po prostu zmienia łóżeczka...,ale akurat na to mam trochę inne określenie. Pozwól, że z uwagi na nadchodzącą cenzurę nie będę poruszał tego tematu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 20:45 [PHK1-CIECHU] nie dam Ci spokoju bo łóżeczka,to on i inni zmieniają dlatego ,że tylko system oparty na wzorcach kubańsko-radziecko-kazachskich to rządy starców, a takiego bys napewno nietolerował? A o cenzurze i podsłuchiwaniu to zapewme po pijackich zwidach trzymasz sztamę z naszym niebieskookim opalonym niedoscigłym magistrem z peereliadu Kwasniewskim ,gdy lecąc samolotem w klasie biznes ,gdzie za darmo serwowali trunki więc chlał na koszt tym razem lini lotniczych. ps.Polska to POLANDia to kraj który dostał dzis kolejny wyzszy rating S&P i euro potaniało o 2grosze,a WIG wzrósł o 1,8%. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:26 Przepraszam bardzo PHK1 zapomniałem jeszcze o Kwasolandii, ale akurat nie trafiłeś. Ten land ogarnia mnie największym obrzydzeniem! I prawdę mówisz, że niebieskooki to pijaczek i sprzedawczyk... Super też, że na naszej giełdzie trwa od czterech lat hossa i że agencje zwiększają rating dla naszego rynku. Ale widzisz...wszystko to dzięki przedsiębiorczości (tych co mają głowę na karku), której kolesie tacy jak Pan Tomasz nie mają szansy spieprzyć. Wiesz jaka konferencja jest jutro organizowana w Ciechanowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:43 [phk1-ciech] wiem trochę PiSolandu wg Twojej nomenklatury przyjedzie na woj.polskiego 51 od 10 do 15. RODZINA-SANKTUARIUM ZYCIA I MIłOśCI Jak juz Ci Kwasolandia nie pasuje to musisz być Kosmopolitycznym [ tu autocenzura] bez własnej Ojczyzny-:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 21:50 hahahaha:) Więc powinieneś się domyśleć iż Pan Tomasz jest w komitecie honorowym tego jakże energetycznego tematu :-) Z całym szacunkiem do Twojej osoby, nie wciskaj mi kitu, że jest to normalne. Nie oczekiwałbyś od takiej osoby większego zaangażowania związanego z tematyką techniczną??...Prywatnie.., nieudacznictwo tych ludzi mnie rozbraja. Przez takich jak oni niektóre gałęzie naszej gospodarki chyba nigdy nie zostaną urynkowione. Przecież gdzieś ci klakierzy muszą przegnić...smutne tylko, że na Twój i mój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Re P. Kałużyński 30.03.07, 22:57 jak amicja Cie zżera to wystartuj w tym konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Re P. Kałużyński 31.03.07, 00:10 Jedyne fałszywe medium w tym regionie próbuje robić Wam wodę z mózgu.Przed chwilą CASŁA SITWA z tego organu tak jak prtzez 30 lat próbowała brandzlowasć wam w główach. A wy ciągle łykacie te kity Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 01.04.07, 19:43 Tak fachowcy od demontazu, bo mlodzi wykształceni ludzie wyjeżdżająn nie mogąc sie przedrzeć przez kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 01.04.07, 20:56 To że młodzi wyjeżdżają to właśnie przez tych wszystkich nieudaczników którzy z zawodu są dyrektorami. Ludzie nie widzą szansy na swój sukces bo wszędzie niestety napotkać można na hordy kolesi. Nie to żebym uparł się na tego biednego Kałużyńskiego ale plotka która mówi że ma zostać szefem ciechanowskiego zakładu energetycznego czyni z niego lokalną ikonę układu i jawnego draństwa....Może czas na jakąś inicjatywę ustawodawczą dotyczącą powstania szkoły uczenia się kolesiostwa i lizania tyłka...wtedy będziemy mieli już samych "fachowców" Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 02.04.07, 17:59 To co teraz ma miejce to istny horror.Kliki,kumoterstwa.Szkoły takowej nie potrzeba.Ludzie sami uczą innych pewnych zachowań.U nas w Ciechanowie widać to jak na dłoni,jeden drugiemu coś tam zrobi,pomoże itd.Typowych fachowców brakuje,wyjeżdżają poza granice Polski,i czemu tu się dziwić,szkoły zawodowe polikwidowane,brak pewnych zawodów, śmieszne i tragiczne zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
sasin123 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 03.04.07, 16:12 pisowcy wywalili Stryczyńskiego bo poparł otwarcie Wardzińskiego, przenieśli do płocka prezesa Barańskiego, ale dlaczego wywalili prezesa Sachmatę - bezpartyjnego i z nikim nie związanego? chyba kadry pisu planują zatrudnić w zep nie tylko kałużyńskiego ale i jakiegoś kolejnego superfachowca który nazywa się lpr lub samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 04.04.07, 08:09 Najśmieszniejsza jest chyba perspektywa współpracy takiego człowieka z innymi pracownikami :) Przychodzi do pracy i co??..mówi, że jest kim??..jak długo związany jest z energetyką?? Jakie są jego osiągnięcia w tej dziedzinie?? ..co może jej zaproponować?? Przychodzi do firmy, gdzie jest prezesem, a więc powinien być człowiekiem znającym potrzeby branży, problemy pracowników, potrafić nawiązać rozmowę na poziomie technicznym. A Pan Kałużyński co mógłby powiedzieć??, może tak??....Na doświadczenie i fachowość drodzy Państwo nie liczcie ale wrażenie będę robił bardzo dobre!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 06.04.07, 21:50 [phk1-ciech] krótki rys historyczny dla młodych gniewnych po tym fragmencie "To że młodzi wyjeżdżają to właśnie przez tych wszystkich nieudaczników którzy z zawodu są dyrektorami. Ludzie nie widzą szansy na swój sukces bo wszędzie niestety napotkać można na hordy kolesi" ----- tekst wypisz wymaluj jak z broszurek lat 80,lat realnego sosjalizmu pisanych przez ludzi tamtej opozycji ---- Tak to bywa,że młodzi mając okazję wyjezdzają bo dziś nikt już od nich nie wymaga podpisania lojalki za mozliwośc lepszego zycia i awansu,a i żaden Genek S. nie jest kierownikiem biura paszportów z czasów PRLu. Niech jadą,ale i niech wracają nikt ich nie zlustruje za sprzedawanie informacji na swoich znajomych,kolegów w imię awansu i podłosci. Nawiększe kokosy tamtych wyjazdowych lat dziś spijają towarzysze z PZPRu,z firm polonijnych/polsat,tvn,kulczyki holdingi/,rózne Balcerowicze po Oksfordach,profesory przeciwne dziś lustracji.częsć księzy,część dziennikarzy. Tak to bym ujał w skrócie,gdzie każdy chciał wyjechać choćby na krótko,ale nie każdy mógł,gdzie za dolara-dwa można było miec z litr wódy i z kilo kawy i spodnie wrangley i płyte winylową i perfumy i duzo gumy mamba i duzo tabliczek czekolady milka,i dużo innych dóbr doczesnych. Więc nic nowego te dyrektory,a i one dziś napewno lepiej wyszkolone niż tamte buce z PZPRu wtedy jedynie słusznej partii,bo dzis przynajmniej jest co cztery lata jakis wybór. Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a co Hania z WWy ? 09.04.07, 22:02 [phk1] Hania Gronkiewicz tak ta Waltz do rady nadzorczej wprowadziła zgadnijcie kogo w ramach hipokryzji inaczej? Czy wysokie standarty tylko dla PiS? Nikt by nie zgadł samego LEKARZA niepraktykującego od zarania IIIRP z Płocka Adasia Struzika z PSL,a wiecie co o nim mówią zawód Marszałek-:). A do jakiej spółki miejskiej warszawskiej wprowadziła ? też nie zgadniecie bo do "Tramwaje Warszawskie" ciekawe czy był konkurs? Są i inne nazwiska mniej znane w innych spółkach- SIEMONIAK,JAWORSKI,ROSół. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: a co Hania z WWy ? 11.04.07, 21:51 Przykładu Pana Struzika chociaż nie pochwalam to widzę ogromną różnicę pomiędzy byciem członkiem zarządu a pchanie się na głównodowodzącego firmą...dlatego phk1 radzę się zastanowić co piszesz albo bardziej poszukać w tym sensu. A co do Pana Tomasza widzę że się nie pomyliłem...kręgosłupa, smaku i taktu brak...współczuje. W następnych wyborach już nawet zdjęcia całej rodziny na plakacie nie pomoże :( Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a co WWu na to? 11.04.07, 22:20 [phk1-ciechu11] pozostańmy wiec przy swoich zdaniach,jako zwolennicy dwu przeciestawnych stron,a ja chętnie też jak Struzik na konto bankowe PRZELEWY bym brał za nic przy takim porównaniu Twoim. Nasza dzielna gazetka TC tez by mogła pochwalic STRUZIKA ,że taki chłopak wszechstronny i czas znajdzie dodatkowy na nowe wyzwanie. A co myslisz w ogóle na brak składów takich rad nawet na oficjalnych stronach takich spółek miejskich.Sprawdz też nasze Ciechanowskie czy znajdziesz tam w ramach przejrzystego ratusza nazwiska członków tych rad,a myśle,ze nie znajdziesz mi argumentu że całej załogi tam też sie nie wymienia wiec po co Ci PHKu te nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 22:24 Rada to rada, jesteś osobą inteligentną (chociaż to na pewno nie reguła :)), wykształconą (wiem, że też i nie zawsze :)), ale teoretyzuje...zrób sobie uprawnienia, zdaj egzamin i bądź członkiem rady nadzorczej...Ale na Boga, niech tacy ludzie nie pchają się na miejsca głównodowodzących firm technicznych w okresie największych przemian...Później wszyscy się dziwią zmutowaniem rzeczywistości...a jaka ma być ta rzeczywistość?? Już mówiłem...Chciałbyś żeby ginekolog leczył Twoje zęby (..tu jest już większa zbieżność zainteresowań)?? Nawet gdyby jego matka była z PIS-u, ojciec z LPR-u a wujem był pan Rydzyk to ja dziękuję za takiego specjalistę... Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 23:20 [phk1-ciechu] ale na Boga-:) HOLMSIE czy kierownik marketu od mleka i cukru i marchewki i śmierdzącego mięsa od 5 lat tym Cichanowem kieruje czy to Cię nie powaliło na kolana jeszcze ? że ma kmiotków z tej samej partii i fachowców na nizszych stanowiskach,którzy odwalają za niego robote by on chodził w garniturze od ARMANIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: a co WWu na to? 12.04.07, 23:37 Ja nie ubieram Pana Waldka drogi Watsonie :-)...Ale wiesz co prawda poprostu jest taka, że ktoś u pana Tomasza musi gotować obiady a w pobliżu nie ma już innej państwowej firmy i tylko te bardzo banalne kryterium stwarza kolejnego super menagera :-( Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 05.04.07, 12:02 [phk1-observator] wiemy,wiemy niewierny Tomaszu-:) towarzysze zawsze są na topie www.tvn24.pl/2040348,28378,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 06.04.07, 21:11 Maturzyści!!!!! Jeśli nie wiecie na jakie studia się wybrać to polecam: Rolnicze!! Okazuje się że jeszcze tylko spowiadać po nich nie można!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciech_11 Re: Kto wie czym obecnie zajmuje się P. Kałużyńsk 16.04.07, 23:03 Ja nie ubieram Pana Waldka drogi Watsonie :-)...Ale wiesz co prawda poprostu jest taka, że ktoś u pana Tomasza musi gotować obiady a w pobliżu nie ma już innej państwowej firmy i tylko te bardzo banalne kryterium stwarza kolejnego super menagera :-( Odpowiedz Link Zgłoś