Dodaj do ulubionych

imprezy karaoke

20.04.07, 13:17
Co sądzicie o imprezach karaoke w Ciechanowie? Gdzie najlepiej można się
pobawić na tego typu imprezie, bo mi osobiście wydaje się, że nalepsze karaoke
jest w Ciechanie:).
Obserwuj wątek
    • bruum Re: imprezy karaoke 20.04.07, 13:34
      A mogła byś napisać dlaczego tak uważasz? Pytam bez żadnej złośliwości, po
      prostu chciałbym poznać Twoje zdanie.
    • ciechanowianka Re: imprezy karaoke 20.04.07, 15:25
      Wczorajsze karaoke było rewelacyjne, nawet nie sądziłam, że ludzie potrafią się
      tak dobrze bawić no i śpiewać oczywiście. Myślę, że warto się wybrać i osobiście
      się przekonać, bo przecież śpiewać każdy może, trochę lepiej lub troche gorzej... :)
      • magik1985 Re: imprezy karaoke 20.04.07, 19:35
        Bruum wiem, że Ty tez jesteś zaangażowany w karaoke w Ciechanie, więc może
        jakieś info o tego typu imprezach? :) najlepiej na forum :)

pzdr
    • netetyka Re: imprezy karaoke 20.04.07, 20:14
      przypominam ,że ten temat juz był i należy kontynuowac wątek ,a nie tworzyc
      nowego.Jestem fanem muzyki ,ale tej która lubię ,ale Boża nie dała słuchu
      Pozdro Bruum i pijcie tylko Ciechanowskie piwko

z regulaminu znanemu moderatorowi
      --------------------------------------------------------------------------------
      "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
      Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały."
      --------------------------------------------------------------------------------
      • ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 11:41
        Ok, dzięki na przyszłości będe wiedziała, żeby przejrzeć forum zanim założe nowy
        wątek.
    • bruum Re: imprezy karaoke 21.04.07, 17:19
      Bardzo się cieszę że Ci się podobało. Moje pytanie co prawda pozostało bez
      odpowiedzi ale trudno.

magiku - na temat karaoke nie ma się co rozpisywać. Ten sposób zabawy stał się
      bardzo popularny juz dość dawno temu. Nie mam porównania jak wyglądają takie
      impresy w innych lokalach i dlatego wybieram się na rekonesans po wszystkich
      ciechanowskich lokalach gdzie można pospiewać. A jeśli komus podoba się sposób
      prowadzenia imprez w Ciechanie i chciałby coś takiego zaorganizować to służymy
      pomocą. Wysraczy napisać maila na bruum(at)gazeta.pl
      • ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 19:26
        Dlaczego karaoke w Ciechanie? No cóż, moim skromnym zdaniem jest to najlepszy
        lokal w Ciechanowie, karaoke było dobrze zorganizowane w ostatni czwartek, można
        było pośpiewać, niekoniecznie do mikrofonu ;), miła atmosfera, gdzie wszyscy
        dobrze się bawili.
      • ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 19:27
        Aha no i pytanie, kiedy kolejne karaoke w Ciechanie:)??
        • bruum Re: imprezy karaoke 21.04.07, 20:15
          Dzięki za słowa uznania (te o organizacji).
          A kolejne "występy" 2 Maja. W przyszłym tygodniu chyba sobie odpoczniemy.
          • lydia86 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 21:13
            byłam na każdym karaoke w Ciechanie... jeszcze nigdzie sie tak dobrze nie
            bawiłam jak tam... miła atmosfera dobre piwko i prowadzacy ktorzy potrafia
            rozbujac nawet najbardziej drętwe towarzystwo.... super.. polecam
          • magik1985 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 22:08
            I o taka informację własnie mi drogi Bruum chodziło :)

pzdr
    • phk1 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 22:51
      [phk1] jeśli super zabawa to tylko jedna OPcja POlitczna czy inne OPcje też
      POtrafia się bawic POza POdziałami-:)?
      • bruum Re: imprezy karaoke 22.04.07, 09:34
        Ponieważ uznaję zasadę "Nie karmić trola" po prostu poprosiłem o skasowanie
        powyzszego posta. Tym razem twoja prowokacja mnie wkurzyła.
        • phk1 Re: imprezy karaoke 22.04.07, 11:24
          [phk1] Mój Drogi Bruumie,wyluzuj się chłopie,czy urażona DUMA PANA BRUUMA-:)?
          Przypominam ,ze w przyszłym tygodniu obiecałeś nagrody,a tu chcesz odpoczywac?
          No i jestem PucHateK1 żaden tam troll,bo jak pamietasz Chylińska tak nazwała
          Krzysia Krawczyka i to był skandal na cały kraj
          • ciechanowianka Re: imprezy karaoke 22.04.07, 14:00
            Nagrody były w ostatni czwratek Panie phk1 :]. No ale w sumie szkoda że w tym
            tygodniu nie będzie karaoke.
          • bruum Re: imprezy karaoke 22.04.07, 19:02
            phk1 napisał:

> [phk1] Mój Drogi Bruumie,wyluzuj się chłopie,czy urażona DUMA PANA BRUUMA-:)?
            > Przypominam ,ze w przyszłym tygodniu obiecałeś nagrody,a tu chcesz odpoczywac?
            > No i jestem PucHateK1 żaden tam troll,bo jak pamietasz Chylińska tak nazwała
            > Krzysia Krawczyka i to był skandal na cały kraj

Nie, nie dam sie sprowokować.
            • phk1 Re: imprezy karaoke a nagroda? 22.04.07, 21:52
              [phk1] cytat "A skoro już piszę to przypomnę, że 28 kwietnia Finał
              Konkursu. Zapraszamy wszystkich zwycięzców z każdego tygodnia i wybieramy."
              POlitycy to obecuja a niePOlitycy obiecanki?
              Prawie mała róznica a jak wielką czyni ......
              • lydia86 Re: imprezy karaoke a nagroda? 22.04.07, 22:00
                przepraszam ze sie wtrace ale z tego co wiem to roztrzygniecie konkursu było 19
                kwietnia a nie 28...
              • bruum Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 09:04
                Tobie idealny puchatku nigdy nie zdarzyło się zmienić planów?
                Przestań nas wszędzie na siłę uszczęśliwiać polityką. Jeśli lubisz się babrać w
                tym politycznym g... to rób w tematach z polityką związanych.

• qklik Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 09:22
                  Cze Brumm :):) Nie trać czasu na odpisywanie wiesz komu. Dlaczego? Po pierwsze:
                  życia szkoda na pierdoły. Po drugie: pomyśl ile pogardy dla prostactwa i
                  pospolitego chamstwa jest w milczeniu. Po trzecie NPS :):):) Trzymaj tak dalej.
                  • bruum Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 12:00
                    NPS !

Czasem dobrze jest mądrze pomilczeć.

Wszystko.
    • bruum Re: imprezy karaoke 19.10.07, 15:50
      Tak dla przypomnienia wątku pozwolę sobie napisać kilka słów.
      Planujemy ponownie ogłosić konkurs na najlepszego wykonawcę. Zapraszamy
      wszystkich lubiących i (nie koniecznie) umiejących śpiewać w każdy czwartek do
      pubu Ciechan. (1 listopada oczywiście nie, ale może przełożymy imprezę na piątek)

PS
      Wczorajsza impreza była naprawdę super. Dziękujemy wszystkim, którzy się z nami
      tak świetnie bawili i zapraszamy za tydzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka