ciechanowianka 20.04.07, 13:17 Co sądzicie o imprezach karaoke w Ciechanowie? Gdzie najlepiej można się pobawić na tego typu imprezie, bo mi osobiście wydaje się, że nalepsze karaoke jest w Ciechanie:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: imprezy karaoke 20.04.07, 13:34 A mogła byś napisać dlaczego tak uważasz? Pytam bez żadnej złośliwości, po prostu chciałbym poznać Twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: imprezy karaoke 20.04.07, 15:25 Wczorajsze karaoke było rewelacyjne, nawet nie sądziłam, że ludzie potrafią się tak dobrze bawić no i śpiewać oczywiście. Myślę, że warto się wybrać i osobiście się przekonać, bo przecież śpiewać każdy może, trochę lepiej lub troche gorzej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: imprezy karaoke 20.04.07, 19:35 Bruum wiem, że Ty tez jesteś zaangażowany w karaoke w Ciechanie, więc może jakieś info o tego typu imprezach? :) najlepiej na forum :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
netetyka Re: imprezy karaoke 20.04.07, 20:14 przypominam ,że ten temat juz był i należy kontynuowac wątek ,a nie tworzyc nowego.Jestem fanem muzyki ,ale tej która lubię ,ale Boża nie dała słuchu Pozdro Bruum i pijcie tylko Ciechanowskie piwko z regulaminu znanemu moderatorowi -------------------------------------------------------------------------------- "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały." -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 11:41 Ok, dzięki na przyszłości będe wiedziała, żeby przejrzeć forum zanim założe nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke 21.04.07, 17:19 Bardzo się cieszę że Ci się podobało. Moje pytanie co prawda pozostało bez odpowiedzi ale trudno. magiku - na temat karaoke nie ma się co rozpisywać. Ten sposób zabawy stał się bardzo popularny juz dość dawno temu. Nie mam porównania jak wyglądają takie impresy w innych lokalach i dlatego wybieram się na rekonesans po wszystkich ciechanowskich lokalach gdzie można pospiewać. A jeśli komus podoba się sposób prowadzenia imprez w Ciechanie i chciałby coś takiego zaorganizować to służymy pomocą. Wysraczy napisać maila na bruum(at)gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 19:26 Dlaczego karaoke w Ciechanie? No cóż, moim skromnym zdaniem jest to najlepszy lokal w Ciechanowie, karaoke było dobrze zorganizowane w ostatni czwartek, można było pośpiewać, niekoniecznie do mikrofonu ;), miła atmosfera, gdzie wszyscy dobrze się bawili. Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: imprezy karaoke 21.04.07, 19:27 Aha no i pytanie, kiedy kolejne karaoke w Ciechanie:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke 21.04.07, 20:15 Dzięki za słowa uznania (te o organizacji). A kolejne "występy" 2 Maja. W przyszłym tygodniu chyba sobie odpoczniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lydia86 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 21:13 byłam na każdym karaoke w Ciechanie... jeszcze nigdzie sie tak dobrze nie bawiłam jak tam... miła atmosfera dobre piwko i prowadzacy ktorzy potrafia rozbujac nawet najbardziej drętwe towarzystwo.... super.. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 22:08 I o taka informację własnie mi drogi Bruum chodziło :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: imprezy karaoke 21.04.07, 22:51 [phk1] jeśli super zabawa to tylko jedna OPcja POlitczna czy inne OPcje też POtrafia się bawic POza POdziałami-:)? Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke 22.04.07, 09:34 Ponieważ uznaję zasadę "Nie karmić trola" po prostu poprosiłem o skasowanie powyzszego posta. Tym razem twoja prowokacja mnie wkurzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: imprezy karaoke 22.04.07, 11:24 [phk1] Mój Drogi Bruumie,wyluzuj się chłopie,czy urażona DUMA PANA BRUUMA-:)? Przypominam ,ze w przyszłym tygodniu obiecałeś nagrody,a tu chcesz odpoczywac? No i jestem PucHateK1 żaden tam troll,bo jak pamietasz Chylińska tak nazwała Krzysia Krawczyka i to był skandal na cały kraj Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: imprezy karaoke 22.04.07, 14:00 Nagrody były w ostatni czwratek Panie phk1 :]. No ale w sumie szkoda że w tym tygodniu nie będzie karaoke. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke 22.04.07, 19:02 phk1 napisał: > [phk1] Mój Drogi Bruumie,wyluzuj się chłopie,czy urażona DUMA PANA BRUUMA-:)? > Przypominam ,ze w przyszłym tygodniu obiecałeś nagrody,a tu chcesz odpoczywac? > No i jestem PucHateK1 żaden tam troll,bo jak pamietasz Chylińska tak nazwała > Krzysia Krawczyka i to był skandal na cały kraj Nie, nie dam sie sprowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: imprezy karaoke a nagroda? 22.04.07, 21:52 [phk1] cytat "A skoro już piszę to przypomnę, że 28 kwietnia Finał Konkursu. Zapraszamy wszystkich zwycięzców z każdego tygodnia i wybieramy." POlitycy to obecuja a niePOlitycy obiecanki? Prawie mała róznica a jak wielką czyni ...... Odpowiedz Link Zgłoś
lydia86 Re: imprezy karaoke a nagroda? 22.04.07, 22:00 przepraszam ze sie wtrace ale z tego co wiem to roztrzygniecie konkursu było 19 kwietnia a nie 28... Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 09:04 Tobie idealny puchatku nigdy nie zdarzyło się zmienić planów? Przestań nas wszędzie na siłę uszczęśliwiać polityką. Jeśli lubisz się babrać w tym politycznym g... to rób w tematach z polityką związanych. Odpowiedz Link Zgłoś
qklik Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 09:22 Cze Brumm :):) Nie trać czasu na odpisywanie wiesz komu. Dlaczego? Po pierwsze: życia szkoda na pierdoły. Po drugie: pomyśl ile pogardy dla prostactwa i pospolitego chamstwa jest w milczeniu. Po trzecie NPS :):):) Trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke a nagroda? 23.04.07, 12:00 NPS ! Czasem dobrze jest mądrze pomilczeć. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: imprezy karaoke 19.10.07, 15:50 Tak dla przypomnienia wątku pozwolę sobie napisać kilka słów. Planujemy ponownie ogłosić konkurs na najlepszego wykonawcę. Zapraszamy wszystkich lubiących i (nie koniecznie) umiejących śpiewać w każdy czwartek do pubu Ciechan. (1 listopada oczywiście nie, ale może przełożymy imprezę na piątek) PS Wczorajsza impreza była naprawdę super. Dziękujemy wszystkim, którzy się z nami tak świetnie bawili i zapraszamy za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś