wieremek 29.05.07, 20:58 Czy ktoś z Ciechanowa zajmuje się hobbystycznie wykrywaniem metali w ziemi?? Jeśli tak to proszę o kontakt na maila weronkaweronka@poczta.fm Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: Wyktywacz metali 29.05.07, 21:04 Asiu, podaj mi na priv swój numer GG ewentualnie jeżeli masz jeszcze mój to odezwij się... być może będę miał coś w tym temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zinngiesser Re: Wyktywacz metali 29.05.07, 21:15 Ok. 20 osob z Ciechanowa 'chodzi' z wykrywaczami po okolicznych polach i lasach; wiekszosc znam. Czy wiesz jednak, ze samodzielne grzebanie lopata w ziemi nie jest w Polsce legalne? Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: Wyktywacz metali 30.05.07, 09:55 Być może jest nielegalne. Ale mi chodzi o prywatny ogórdek. Tu chyba wolno kopać- grzebać - rozbebeszać do woli ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wyktywacz metali IP: 212.160.172.* 30.05.07, 10:06 Ale jeśli znajdziesz jakieś fanty to i tak należą wg prawa do skarbu państawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re: Wyktywacz,wykrywacz metali -:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:07 [PHK1] HAHAHA wyktywaczem Wieremku nawet jak znajdziesz SKARB NA SWOJEJ DZIAłCE to trzeba go oddać bo to jest dobro ogólnonarodowe a oddać znienawidzonym Kaczorom,ale może spotka Cię wzamian za to sława hojnego sponsora,a nawet może jakis tytuł Honorowego Obywatela,może nawet Człowieka Roku. W zależności od hojności naszych władz PO jakiś procent znależnego powinnaś dostać Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: Wyktywacz metali 30.05.07, 13:09 Dobra, będę szukać kluczyków, które mój synek zakopał w ogródku Haha Ich chyba nie będę musiała oddac?? Tylko nie to!!! Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wyktywacz metali IP: 212.160.172.* 30.05.07, 13:15 a moze to zabytkowe kluczyki z XVI wieku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHK1 Re: Wyktywacz metali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:22 [PHK1] HAHAHA nie wiadomo co można przy okazji wykopać. Ja bym bał sie szukać a,nóż cmentarzysko -:))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: Wyktywacz metali 30.05.07, 14:22 Hmmm Cmentarzysko mówisz?? hmmm No chyba ze krcząt z obiadów ślachcicia hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Wyktywacz metali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:57 [phk1] hahaha bym juz nie pisał Ci ,ale ten ślachcic mnie zaintrygowal, bo jak sie upił kiedys to moze i zakopał, albo i na złość rodzince zakopał coś drogocennego, a Ty zyjesz na Skarbie-:)? Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: Wyktywacz metali 30.05.07, 21:10 A bo ja wiem na czym ja żyję?? Haha Odpowiedz Link Zgłoś