Dodaj do ulubionych

Biesiada Kasztelańska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:20
Zna ktoś z forumowiczów termin Biesiady Kasztelańskiej w tym roku w Ciechanowie.
Obserwuj wątek
    • chojnasj Re: Biesiada Kasztelańska 01.07.07, 13:51
      4 sierpnia, wystapi m.in. Boney M
      • Gość: Kasztelan jest the Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:29
        Kasztelan jest the Best. I podobno Boys-i mają byc.
    • ciechanowianka Re: Biesiada Kasztelańska 06.07.07, 20:34
      4 sierpnia Ciechanów, wystapi Boney M. oraz zespół Classic oraz Norbi na
      wszystkich imprezach :), Doda NIESTETY w Rypinie (nie chciała zaśpiewać w swoim
      mieście- dziwne :] ). Pozdro
      • Gość: ktosik Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:04
        wiecie ja tez sie dziwie Doda z Ciechanowa a ani razu nie zagrała w swoim
        miescie?hmm czemu przeciez piosenki ma nie złe i głosik tez fajny tylko te jej
        zachowanie do bani heeheh
        • outlaw33 Re: Biesiada Kasztelańska 07.08.07, 14:42
          pewnie wie co robi.....moze by w ogóle nikt nie przyszedł?, mimo
          całkiem niezłego głosiku i innych całkiem niezłych..... atrybutów,
          ze względu na pewne wypowiedzi ludzi przyszło by 3 razy mniej niż
          powinno....
    • djbaldy Re: Biesiada Kasztelańska 05.08.07, 02:22
      No i po Kasztelani, jestem ciekaw jakie bed Wasze uwagi, dla mnie bomba
      organizacja na 5+ poczawszy od miejsca, po przez ochrone, skonczywszy na
      zespolach a naturalnie rzecz biorac mam tu na mysli BONEY M a szczegolnie tego
      mistza w krawaci ktory szpanowal swoim tancem na scenie ... i musze przyznac
      wychodzilo mu to rewelacyjnie :-)
      Sadze ze te wszytskie inne zespoly organizujace imprezy plenerowe tak wielkiego
      formatu moga wzorowac sie na Kasztelani.
      Teraz juz nie pozozstaje nic innego tylko nodliczac czas do Kasztelani 2008
      BOMBA.
      Naturalnie to moja ocena indywidualna, jestem ciekaw jak Wy to widzicie
    • Gość: hihot Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 10:29
      Typowy, plebejski spęd małomiasteczkowej, jarmarcznej chołoty z okolicznych
      wiosek.
      • magik1985 Re: Biesiada Kasztelańska 05.08.07, 11:01
        Sama formuła do mnie nie trafia, ale organizacja... całkiem w porządku. Ochrona
        przyjaźnie nastawiona. Owszem, zataczające się osoby było widać prawie
        wszędzie, ale (chyba?) obyło się bez awantur. Śmieszny był BONEY M., w którym
        nie było "orginalnego" wokalisty, tylko jakiś koleś (synek wokalisty?:P), pod
        którego podłożyli playback :) poza tym piwo lane było rozwodnione do granic
        możliwości, a puszki z lodówki były ciepłe :)
      • Gość: ms18 Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:37
        całkowicie popieram!
        • Gość: Verwa Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:15
          piwo rozwodnione ... czy ktos technicznie wytlumazy mi jak to sie robi? KAzdy
          kto pracowal kiedys w barze i od strony technicznej poznal zasade nalewania
          piwa z kija, wie ze jest to technicznie nie mozliwe! Chyba ze ten proceder
          odbywal by sie w browarze w chwili napelniania beczki, co wydaje mi sie malo
          realne.
          Boney M owszem moze nie byl to koncert na 50 000 osob ale mimo to na warunki
          cichanowskie .....
          Nie gadajcie z roku na rok jest coraz lepiej
          Przypominam ze to jest tylko ciechnow :-)
          Gdzie Wasz lokalny patriotyzm :-)
          • Gość: Larel Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 19:17
            dla mnie troche za krótko było
            nie lubie zespołów które występowały
            ale jeżeli chodzi o organizację to było wporządku
            co do lanego piwa to nie wiem jak to robią ale piwo jest rozwodnione na każdej
            tego typu imprezie
            • Gość: lukasz g. Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:27
              przeciez to proste baniak z piwem a obok baniak z wodą dwie rurki idą łącząc
              się w jedną.... regulując ciśnienie reguluje sie stężenie wody w piwie :P hee
    • outlaw33 Re: Biesiada Kasztelańska 07.08.07, 14:44
      chyb anajprosciej zapytac Łysego jak o to robi, w sumie ma już
      kilkanaście albo i więcej, lat doświadczenia w tej dziedzinie,
      wodolejstow u niego było zawsze...
      • Gość: goscie Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:06
        no i z pół litra wódki, 6 setek potrafi nalać.... haha magik czy co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka