Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:20 Zna ktoś z forumowiczów termin Biesiady Kasztelańskiej w tym roku w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chojnasj Re: Biesiada Kasztelańska 01.07.07, 13:51 4 sierpnia, wystapi m.in. Boney M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztelan jest the Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 01:29 Kasztelan jest the Best. I podobno Boys-i mają byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: Biesiada Kasztelańska 06.07.07, 20:34 4 sierpnia Ciechanów, wystapi Boney M. oraz zespół Classic oraz Norbi na wszystkich imprezach :), Doda NIESTETY w Rypinie (nie chciała zaśpiewać w swoim mieście- dziwne :] ). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:04 wiecie ja tez sie dziwie Doda z Ciechanowa a ani razu nie zagrała w swoim miescie?hmm czemu przeciez piosenki ma nie złe i głosik tez fajny tylko te jej zachowanie do bani heeheh Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: Biesiada Kasztelańska 07.08.07, 14:42 pewnie wie co robi.....moze by w ogóle nikt nie przyszedł?, mimo całkiem niezłego głosiku i innych całkiem niezłych..... atrybutów, ze względu na pewne wypowiedzi ludzi przyszło by 3 razy mniej niż powinno.... Odpowiedz Link Zgłoś
djbaldy Re: Biesiada Kasztelańska 05.08.07, 02:22 No i po Kasztelani, jestem ciekaw jakie bed Wasze uwagi, dla mnie bomba organizacja na 5+ poczawszy od miejsca, po przez ochrone, skonczywszy na zespolach a naturalnie rzecz biorac mam tu na mysli BONEY M a szczegolnie tego mistza w krawaci ktory szpanowal swoim tancem na scenie ... i musze przyznac wychodzilo mu to rewelacyjnie :-) Sadze ze te wszytskie inne zespoly organizujace imprezy plenerowe tak wielkiego formatu moga wzorowac sie na Kasztelani. Teraz juz nie pozozstaje nic innego tylko nodliczac czas do Kasztelani 2008 BOMBA. Naturalnie to moja ocena indywidualna, jestem ciekaw jak Wy to widzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihot Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 10:29 Typowy, plebejski spęd małomiasteczkowej, jarmarcznej chołoty z okolicznych wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Biesiada Kasztelańska 05.08.07, 11:01 Sama formuła do mnie nie trafia, ale organizacja... całkiem w porządku. Ochrona przyjaźnie nastawiona. Owszem, zataczające się osoby było widać prawie wszędzie, ale (chyba?) obyło się bez awantur. Śmieszny był BONEY M., w którym nie było "orginalnego" wokalisty, tylko jakiś koleś (synek wokalisty?:P), pod którego podłożyli playback :) poza tym piwo lane było rozwodnione do granic możliwości, a puszki z lodówki były ciepłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms18 Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:37 całkowicie popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verwa Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:15 piwo rozwodnione ... czy ktos technicznie wytlumazy mi jak to sie robi? KAzdy kto pracowal kiedys w barze i od strony technicznej poznal zasade nalewania piwa z kija, wie ze jest to technicznie nie mozliwe! Chyba ze ten proceder odbywal by sie w browarze w chwili napelniania beczki, co wydaje mi sie malo realne. Boney M owszem moze nie byl to koncert na 50 000 osob ale mimo to na warunki cichanowskie ..... Nie gadajcie z roku na rok jest coraz lepiej Przypominam ze to jest tylko ciechnow :-) Gdzie Wasz lokalny patriotyzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larel Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.07, 19:17 dla mnie troche za krótko było nie lubie zespołów które występowały ale jeżeli chodzi o organizację to było wporządku co do lanego piwa to nie wiem jak to robią ale piwo jest rozwodnione na każdej tego typu imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz g. Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:27 przeciez to proste baniak z piwem a obok baniak z wodą dwie rurki idą łącząc się w jedną.... regulując ciśnienie reguluje sie stężenie wody w piwie :P hee Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: Biesiada Kasztelańska 07.08.07, 14:44 chyb anajprosciej zapytac Łysego jak o to robi, w sumie ma już kilkanaście albo i więcej, lat doświadczenia w tej dziedzinie, wodolejstow u niego było zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscie Re: Biesiada Kasztelańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:06 no i z pół litra wódki, 6 setek potrafi nalać.... haha magik czy co... Odpowiedz Link Zgłoś