Dodaj do ulubionych

Spring Blues Night - było super!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 09:22
Dzięki organizatorom za udany koncert :)
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 16.06.07, 09:43
      Oj tak, oj tak:) Dziękujemy Panie Stasiu :)

pzdr
      • phk1 Re: Spring Blues Night - było super! 16.06.07, 10:06
        [PHK1] no to wpisujmy się ilu forumowców tam było w takim razie.
        " w zyciu liczą się tylko chwile" szkoda ,ze głupio wyszło i trywialnie na końcu, gdy dotyczy to kolejnego miasta na trasie koncertowej, a piosenka warta jej zachowania do głebszej refleksji.
        Jak słucham jej 99999 raz w roku w RMF to tak jakby nóz w serce wbijali dziennikarze muzyczni tej rynsztokowej stacji radiowej.
        Też zajrzalem ,przerwy za długie,bez jakiejkolwiek muzyczki,nawet prosiło się o teksty z tego forum inscenizowane przez teatr Exodus dla rozrywki;-),
        a tak "NUDA proszę pana NUDA",spózniony bardzo koncert,az za bardzo.
        Masa pijanych ,kilka radiowozów obok zamku czekało.Ciekawe czy poczytamy jak dzielna policja wyłapywała z chodników czy z ulic podpitych młodych ludzi.
        Czy wogóle jakikolwiek KTOS ZAŁAPAŁ SIE NA SAD 24GODZINY ?
        • Gość: gosć portalu Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:08
          Puchatku! Mam do Ciebie dwa pytania. Pierwsze - Czy będąc zawodowym
          forumowiczem (sądzę ,że takim jestes po ilości wpisów i natychmiastowych
          reakcjach) można się jakoś w życiu utrzymać?. Drugie pytanie - Czy oprócz tego,
          jak mniemam Twojego zawodu zrobiłeś coś w życiu pożytecznego dla innych,
          otoczenia, swojego miasta?
          • Gość: idol Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:32
            Puchatek to taki gruby duży człowiek ciechanowski
            • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:38
              [phk1] a może coś na temat i otoczki tego koncertu ostatni wpisacze?
              Jestem za takimi imprezami i nie ma nic przeciw im.
              Zadałem pytania tylko w formie pisemnej na Berdyczów.
        • skunksphk1 Re: Spring Blues Night - było super! 20.06.07, 23:10
          1... głuchota z pana ...oj - muzyczki brak.
          2... band potrzebuje czasu na instalkę ... pierdku
          3... exodus pasi do bluesa .. a może ja faja...
          4... najgorsze, że poniżyłem się do Pana-Pani poziomu
          5... wypoczynku życze

dobranoc ... :)
        • inzynier_skrzypek Re: Spring Blues Night - było super! 21.06.07, 09:49
          Świetna impreza. Fajna muzyka (szkoda, że "starego" Dżemu było, mało, ale
          rozumiem, czas nie zatrzymał się po śmierci Ryśka). Pijanych awanturników nie
          widziałem. Pozdrawiam organizatorów. Ps. Tzw. sądy 24-godzine to sądy nad
          pijanymi rowerzystami. Choć kto wie, co Ziorro w przyszłości wymyśli. Prohibicja?
    • Gość: Fazji1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: 213.199.253.* 16.06.07, 13:03
      Koncert swietny :) Super atmoswerka ludziska sie swietnie bawili :) Ja zachrypniety jestem od spiewania :D :D :D Dzieki organizatorom Oby tak dalej Panowie :)
      • paquime Re: Spring Blues Night - było super! 16.06.07, 18:14
        Było super jednak szkoda że koncert gwiazdy był tak spóźniony. nie wiem czy ktoś został żeby obejrzeć kolejne zespoły.dobrze że się wybrałam bo dzięki temu wiem jak magik wygląda paradujący dumnie z plakietką "prasa" na wypietej piersi:-)a jako jedyne zdaje się osoby w białych koszulach (jeden nawet w krawacie!)przybyły władze miasta z zamkiem w osobach przewodniczącego rady i wice prezydenta, ale zdaje się że koncert nie przypadł im do gustu bo na bisach już nie zostali.no cóż "w życiu ważne są tylko chwile..."
        • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 20:34
          [phk1-paquime] a jak ten Magik wyglada?
          BO COS MAŁO RUCHLIWY BYŁ PIWA NIE PIŁ ;-)
          miał mnie zlokalizować i nic z tego nie wyszło,komuś innemu nie zrobiłem przyjemnosci skoczenia głowkĄ w doł z muru.
          Brumma to kojarzę w białej koszulce ,ale przecież nie powiem MU WIESZ nie chcesz ze mną pisac to chociaż pogadaj teraz co mi zarzucasz tyle razy na tym forum ;-)
          • paquime Re: Spring Blues Night - było super! 16.06.07, 21:17
            Wyglądał jakby kogoś szukał może ciebie?oczywiście otaczała go magiczna aura.jest to mężczyzna pięknie zbudowany, któremu do twarzy w białym, niestety był w towarzyszystwie niewiasty:-(No i ta plakietka...oraz aparat na szyi...
            • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:31
              [phk1] niektórzy tu na forum mówią ,ze ja PucHateK też ONA ;-)
              ale to ciekawe kogo bał się, ze mu glejt potrzebny był w taki wieczór ?
              że musiał afiszowac się,aż jako fotopress ?
              • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:51
                [phk1] CC nr 23 wielkie zaproszenie na ostatniej stronie,a tam świety Piotr czy aby to ten,ten nasz patron miasta?
                Dość groteskowo i karykaturalnie wyszedł
              • paquime Re: Spring Blues Night - było super! 16.06.07, 22:05
                Nie bał się zapewne nikogo - po prostu chłopak był w pracy i dla przyjemności zarazem.tylko żałować człowieka że nie mógł się tak do końca wyluzować, ale taki to już widać zawód że obowiązek przede wszystkim.podobnie mają panowie z ochrony, sprzedawcy piwa i rozmaitych przekąsek.jedno trzeba przyznać było naprawdę fajnie!
                • Gość: idol Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:56
                  ludzie co wy pleciecie jacy dziennikarze to pismaki szpanowac im sie zachciewa
                  udaja tylko waznych
                  • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 09:10
                    [phk1] My rozmawiamy i zartujemy IDOLU ,a nie pleciemy koszyków wiklinowych.
                    Nie bądz zazdrosna.
                    Gdy przyznasz ,ze Zakowski i Najsztub i Lis i Olejnik to pismaki,to OKEJ
                    • Gość: idol Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:25
                      przeciez wiesz ze chodzio tych ciechanowskich udawaczy pismakow
                      • t_rex Re: Spring Blues Night - było super! 17.06.07, 12:06
                        prponuje wrócić do tematu.
                        impraza wspaniała!!bezpiecznie, spokojnie, zamek czarował swoimi murami/świetna
                        akustyka!!/
                        Ciężko sobie wyobrazić, że 1/4 kubatury zajełoby chałupiszcze szlano-betonowe,
                        to zepsuje dziedziniec, jedyne miejsce w mieście z klimatem i z koncertów bedą
                        nici!!brawo Stachu! żyj 120 lat

ps.:dzień nastepny, orkiestra pod ratuszem, przybył Prezydent. Był jednym z 20
                        widzów..........
                        • Gość: idol Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:14
                          plec dalej swoje PISowskie brednie
                          • Gość: phk1 Re:dla idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:18
                            [phk1] haha tirex oczywiscie podrzucił niezłe skojarzenie i jakze oczywiste jak to ,ze oddychamy.Skończa sie wszelkie imprezki w zamku ,no chyba ,ze orkiestra z panem WW od PO ;-)
                            • Gość: aniko Re:dla idola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:40
                              Imprezka była super. Warto było czekać na Dżem, oni są świetni. :) Nie wiecie
                              moze gdzie są umieszczone jakieś zdjecia z koncertu?
                            • Gość: ira Re:dla idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:49
                              Czy nie umiecie (phk i spółka) już tak zwyczajnie po ludzku cieszyć się z
                              dobrej imprezy? Na forum jest wystarczająco dużo wątków z waszymi "politycznymi
                              wypocinami". Tak na marginesie obydwie imprezy były finansowane z budżetu
                              miasta, podobnie jak 99% imprez odbywających się w Ciechanowie.
                              • Gość: phk1 Re:dla ira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:03
                                [phk1]
                                IRAcjonalnie podeszłas do tematu,nikt tu nie skrytykował imprezy jako nieudanej.
                                I RAcjonalnie domagać sie powinnismy co tydziń takiego koncertu.
                              • Gość: Adam Re:dla idola IP: 213.199.253.* 17.06.07, 15:30
                                Ira weś z nim nie zaczynaj i nie prowokuj go. Stare dobre przysłowie mówi, że
                                nie ruszaj goowna nie będzię śmierdziało.
                                Nie odpowiadaj temu palantowi to nie bedzie miał powodu do błaznowania.
                              • magik1985 Re:dla idola 18.06.07, 01:11
                                A i jeszcze raz żeby skończyć ten offtopic powiem, ze jeszcze więcej takich
                                imprez i takich zespołów!!! Gratulacje jeszcze raz Panie Stanisławie! Magda
                                Piskorczyk "wymiatała"....Tak trzymać...
            • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 01:04
              zazdrosny/a? :) Oczywiście żart :) Racja. chodziłem z plakietką i aparatem, bo
              ochrona jak zwykle czyniła swą powinność...i bez "plakietek" nie wpuszczała pod
              scenę...:) pzdr
            • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 01:06
              tego to nawet komentować nie będę, bo nie wiem czy doszukiwać się złośliwości,
              czy zauroczenia moją skromną osobą:) pzdr
              • Gość: Tinky Winky Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 03:28
                Zauroczenia?? Wiem, ze to sarkazm, ale wez Magik swoja torebke bo Ci sie pomyli
                z moja... ok? ;)
                • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 09:51
                  a podoba ci się moja torebka? :) Możemy sie zatem spotkać, tylko wiesz... po
                  cichu ;) żeby dziewczyna się nie dowiedziała ;)
                  swoją drogą jeśli to była prowokacja to kiepska:D
                  pzdr
              • paquime Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 19:43
                Drogi magiku, ja po prostu się cieszę, że mogłam cię wreszcie ujrzeć na żywo!Tak sobie niewinnie żartowałam, żadnej złośliwości proszę się nie doszukiwać, a co do zauroczenia no cóż - ja mężatka ty zajęty nie mamy szans...:-)
                • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:00
                  [phk1] Bruumie znowu nadinterpretacja ,ja nawet nie chodziłem to Ty chodziłes z daleka ode mnie,co nie znaczy ,ze mam to zinterpretować ,że mnie omijałeś szerokim łukiem ;-)))))

""nie chce mi się z tobą gadać bruum" i przeszedłeś obojetnie."
                • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 19.06.07, 11:07
                  w takim razie pozostaje spotykanie się na imprezach;)
                  pzdr
          • bruum Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 10:46
            Poczatkowo w czarnej a potem w białej koszulce. Szkoda że zabrakło Ci odwagi i
            nie zagadałeś.Następnym razem śmiało podchodź, chętnie pogadam.

A żebym nie został okrzyknięty vice królem off topa:
            Koncert moim zdaniem bardzo udany pod względem wykonawców.
            Szkoda że Staś i inni związani z tym wydarzeniem od początków jego istnienia, w
            przerwach nie zapełnili ciszy swoimi wspomnieniami z lat poprzednich.W końcu 10
            lecie to jakby nie patrzeć świetna okazja na wspominki.

Gość portalu: phk1 napisał(a):

> [phk1-paquime] a jak ten Magik wyglada?
            > BO COS MAŁO RUCHLIWY BYŁ PIWA NIE PIŁ ;-)
            > miał mnie zlokalizować i nic z tego nie wyszło,komuś innemu nie zrobiłem przyje
            > mnosci skoczenia głowkĄ w doł z muru.
            > Brumma to kojarzę w białej koszulce ,ale przecież nie powiem MU WIESZ nie chces
            > z ze mną pisac to chociaż pogadaj teraz co mi zarzucasz tyle razy na tym forum
            > ;-)
            >
            • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 11:18
              No trochę szkoda... a wielu było takich, co poprzednich SBN nie pamiętali... i
              nie bywali na takich imprezach... szkoda :(
              pzdr dla bruuma, który podobnie jak ja został zidentyfikowany na imprezie przez
              puchatka i paquime'a :)
              • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:10
                [phk1] Bruum to nie tak,ze mijałem Cie i patrzyłem w oczy i bałem się ;-)
                Zbyt nadinterpretowałeś to zdanie moim kosztem.

"Szkoda że zabrakło Ci odwagi i
                nie zagadałeś.Następnym razem śmiało podchodź, chętnie pogadam."
                • bruum Re: Spring Blues Night - było super! 18.06.07, 17:28
                  Oj puchatek się obruszył. No dobra, masz rację. To prosiaczek się wszystkiego
                  boi, a Ty jestes dzielny i odważny. Po prostu jak Boguś Linda zamruczałeś pod
                  noskiem "nie chce mi się z tobą gadać bruum" i przeszedłeś obojetnie.

pozdrawiam.
    • Gość: qklik Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:03
      Bardzo udana impreza. Oprócz gwiazdy inni wykonawcy na znakomitym poziomie,
      naprawde było czego posłuchać. Bawiłem się znakomicie w znakomitym
      towarzystwie. Pozdro dla szukających dziury w całym.
    • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:05
      [phk1] kupiłem podwójna płytę za 43 zeta najnowszą ,taki jestem fan.
      Płyty były najtańsze na stanowisku handlowym jak zauwazyłem,co nie znaczy by interpretować to ,że na tyle mnie było stać ;-)
      Droższe były inne gadzety i to mnie zdziwiło niepomiernie.
      www.dzem.com.pl/
    • anula_a Re: Spring Blues Night - było super! 22.06.07, 20:35
      koncert był naprawdę świetny - Dżem bezkonkurencyjny, ale też nasz WhyDuck ciekawie gra, z niecierpliwością czekam na następną tak udaną imprezę !
      • Gość: phk1 Re: Spring Blues Night - było super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:54
        [phk1] Czas Ciechanowa zrobił foto i jest wielu znanych i nieznanych z nazwisk i nicków JAK ZAWSZE ZMANIPULOWAŁ kto wazny a kto mniej;-).
        Mnie tam nie ma i całe szczeście.
        A co wy Paprocki tam robiliscie z aparatem na piersi,bo tego innego mniej znanego foto to widziałem i owszem ,a Wy komu fotki pstyrkaliście?
        Może jakis link?
        ps.Moze wyjasnienie do strony forum CC?
        • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 22.06.07, 22:14
          Co robiłem- odpowiadam. Byłem, oglądałem, napisałem relację (a raczej
          komentarz). Po co robiłem fotki? cóż.... tajemnica
        • magik1985 Re: Spring Blues Night - było super! 22.06.07, 22:16
          Mniej znanego? A mówiłeś, że mnie nie widziałeś :)

wracając do topicu, ciekawe, czy za rok w tym samym miejscu będzie?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka