ta_1 29.06.07, 08:19 Szukam solidnej i kompetentnej firmy której warto zlecić wykonanie mebli kuchennych w Ciechanowie. Ewentualnie będę wdzięczna za podanie nazw firm których w szczególności należy unikać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 17:30 unikać jak diabeł święconej wody sklepu koło dworca PKS na ul. Fabrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzuk Re: Meble Kuchenne - gdzie ? 09.07.07, 18:19 zgadzam sie w 100% UNIKAC JAK OGNIA.. firma nierzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:05 Pan Bobiński na Wojska Polskiego- super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley011 Re: Meble Kuchenne - gdzie ? 30.06.07, 15:24 kochanski-uciekaj jak od ognia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:57 super wykonuje pan konarzewski z ulicy ogrodowej solidny polecam ja i wielu moich znajomych zamawialismy u niego i jestesmy brdzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruum Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:25 Milena w dawnej bazie GS na Śmiecinie. Mamy robione przez nich wszystkie meble w domu włącznie z kuchnią na wymiar. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos5551 Re: Meble Kuchenne - gdzie ? 10.07.07, 08:10 Od KOCHAŃSKICH faktycznie uciekaj!!!! Nie słowni!!! Wykończenie mebli fatalne!!! Traktują klienta jak zło konieczne!!! Tragedia...Nie ma tam kompetentnej osoby z którą można porozmawiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:06 a ja tam mam sporo mebli od Kochanskiego i jakos jeszcze stoja nie odpadły klapki na czesci tez sie nie rozpadły dla mnie o Odpowiedz Link Zgłoś
ktos5551 Re: Meble Kuchenne - gdzie ? 16.07.07, 11:53 Moje tez sie nie rozpadły ale jak popatrzec z bliska tragedia. Sama bym chyba to lepiej wykończyła. A jeden dzień u nich ozancza przynajmniej 5. Odpowiedz Link Zgłoś
ciechanowianka Re: Meble Kuchenne - gdzie ? 15.07.07, 11:49 A meble pokojowe, gdzie najlepiej kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Meble Kuchenne - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:47 Tomek z ul. Wosjska pol.Nie wiem jak nazwisko,ksywa Gangster. Odpowiedz Link Zgłoś