Dodaj do ulubionych

Prezerwatywy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:59
Odczułem dziś niesmak widząc na jednej z ciechanowskich stacji paliw małą dziewczynkę zmuszoną do oglądania półki z prezerwatywami. Dlaczego musiała? Półka znajdowała się dokładnie na wysokości oczu dziecka, a zdjęcia nagich kobiet na pudełkach nie pozostawiały wątpliwości do czego służy zawartość kartoników.
Osobiście prezerwatywy kupuję w aptece, w której są schowane pod ladą. To jest najlepsze rozwiązanie- kto chce ten się zapyta aptekarza czy są jego ulubione prezerwatywy i je kupi, a dzieci będą miały spokój.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:25
      Podobnie jest w Rossmanie, ale tam chyba nie ma gołych pań :D
      • morfeusz_1 Re: Prezerwatywy 02.07.07, 19:33
        zgroza,u nas w Warszawie to jest po prostu niedopomyślenia ;)
        • Gość: nowik Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:27
          A u nas here in Las Vegas there is żaden problem. We, people of Las Vegas
          pozdrawiamy the buraks from Warsaw.
    • Gość: Adam Re: Prezerwatywy IP: 213.199.253.* 02.07.07, 20:33
      zajmij się lepiej antenką ze swojego moherowego berecika :)
      • Gość: joł Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:44
        zgadzam sie z tobą,te antenki odbierają tylko trwam i radio maryja.
        Kołtuniarstwo.
        • Gość: addhoc Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:05
          To trzeba było wzrok dziecka skierować na batoniki albo teletubisie!
    • Gość: gość portalu Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:46
      Podobnie czuję niesmak czytając niektóre odpowiedzi na mój temat. Sam kupuję prezerwatywy co nie znaczy, że dzieci mają je oglądać w sklepach. Nie chcę tu odnosić się do prawa, tylko do poczucia dobrego smaku u sprzedawcówi i ich klientów.
      • Gość: ??? Re: Prezerwatywy IP: 213.199.253.* 03.07.07, 12:08
        A ja sie pytam gdzie byli wtedy rodzice tej dziewczynki?
        • Gość: sorry Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:54
          jak ktoś ma Rację to kołtuny zaraz od mocherowych wyzywają.Z Daleka poznać
          mentalność PEGERU i TRAKTORZYSTY. Bardzo przepraszam panów jeżdzących
          traktorami - zrozumcie nie o to tu chodzi
          • Gość: emeryt Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:07
            A dlaczego Ten Ktoś ma mieć niby rację ?
          • Gość: emeryt Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:12
            co to takiego pegery
            • Gość: sorry Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:06
              Kpisz, cwaniaku,czy o drogę pytasz?
              Niech Ci będzie pgr-y.
              Zapomniałeś skąd twój ród?
              • Gość: Adam Re: Prezerwatywy IP: 213.199.253.* 04.07.07, 00:37
                Ojca rydzyka nie oddamy :))). HAHAHA
                • Gość: emeryt Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:26
                  odpowiadam na pytanie -"Kpisz, cwaniaku,czy o drogę pytasz?"
    • Gość: Kapsel Re: Prezerwatywy IP: 213.199.253.* 10.07.07, 12:45
      A ja w zupełności zgadzam się z autorem postu. To jest bardzo niewłaściwe. Mnie
      zawsze szokuje i denerwuje, gdy w kioskach na przeciwko szkół podstawowych
      jedne z bocznych szyb wystawowych całe obłożone są czasopismami o
      treści "erotycznej". Tak nie powinno być. I nie piszcie, proszę, że jestem
      moher, bo mam 21 lat i jestem normalnym chłopakiem, co jednak nie przeszkadza
      temu, żebym takie wystawy uznał na niewłaściwe. Właściciele kiosków powinni
      mieć trochę chociaż oleju w gowach i poczucia smaku. Pozdrawiam
      • Gość: emeryt Re: Prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:35
        No tak , ale autor postu pisał o prezerwatywach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka