Gość: lukas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:45 Interesują mnie miejsca i ceny wynajęcia lokalu na połowinki w ciechanowie. Prosił bym o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delikatesowa Re: Połowinki 04.09.07, 15:34 ja połowinki miałam w blaszaku. nie pamietam ile płacilismy za osobę. ale to bylo 4 lata temu. jedzenie niedobre. do picia - oranżada helena. byliśmy na to przygotowani i każdy przyniósł jakieś swoje ciasto, chipsy, soki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobilek22 Re: Połowinki IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 16:31 Moje połowiny tez juz 4latka temu byly, organizowalem je w NOT ABENE na dole na ul. Powst.Warszawskich, lokal OK jedzonko tez SPOKO. Milo wspominam ta impreze Mogę polecic ten lokal - ceny napewno sie zmienily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.A.R.T.E.K Re: Połowinki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.09.07, 23:36 Ja też połowinki miałem w Nocie i nie narzekam jedzonko było ok.Mi sie podobało.P O L E C A M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraska Re: Połowinki IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.07, 15:22 Ja bylem na polowinkach kumpla na stolowce w SP 4. Niedrogo, dobre jedzenie i fajnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś